آزادی خواه در صحن مجلس:
هیچ فردی حق بی حرمتی به رأی مجلس را ندارد/ دولت باید به مجلس احترام بگذارد
نماینده مردم ملایر در مجلس گفت: هیچ فردی حق بی حرمتی به رأی مجلس را ندارد و اگر مجلس به موضوعی رأی دهد، هیچ کس نباید به آن بی حرمتی کند و بگوید این مصوبه را قبول ندارد.
![هیچ فردی حق بی حرمتی به رأی مجلس را ندارد/ دولت باید به مجلس احترام بگذارد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/aeK3lX5Idu1T/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh1NNVnNAZsiY/%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%DB%8C+%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%871.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، حجت الاسلام احد آزادی خواه نماینده مردم ملایر در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، گفت: هیچ فردی حق بی حرمتی به رأی مجلس را ندارد و اگر مجلس به موضوعی رأی دهد، هیچ کس نباید به آن بی حرمتی کند و بگوید این مصوبه را قبول ندارد.
وی بیان کرد: مـتأسفانه در روزهای اخیر مباحثی در این زمینه از سوی برخی از افراد شنیده شده که سزاوار نیست و ما باید اصل ۵۷ قانون اساسی درباره تفکیک قوا را رعایت کنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت باید به مجلس احترام بگذارد، تصریح کرد: نباید به نمایندگان مجلس شورای اسلامی که نوکران مردم هستند، بی حرمتی شود و هیچ کس نباید مصوبات مجلس را وهن بداند و این موضوع سزاوار مجلس نیست.
ارسال نظر