پایداری در شیوه های کسب وکار پایداردر دولت سیزدهم
جستجوی مزیت رقابتی یک تلاش مستمر برای شرکت ها در دولت سیزدهم است.
سیدمهدی شیرمردی_پژوهشگر اقتصادی- خبرگزاری موج، از آنجا که فن آوری های جدید با سرعت بالایی در حال توسعه هستند و راندمان در همه زمینه های تولید به دست می آید ، یک تلاش نسبتاً جدید اهمیت روزافزونی پیدا می کند: شرکت ها در سراسر جهان به دنبال راه هایی برای "پایدارتر" شدن هستند.
در سال های اخیر ، پایداری به عنوان موضوعی محبوب تبدیل شده است. در حقیقت ، استراتژی های پایداری طی چند دهه گذشته محبوبیت رو به رشدی داشته است. اکنون ، در حالی که شرکت ها در تلاش برای دستیابی به سودآوری ، با مشکلات فزاینده ای روبرو هستند ، مدیران در حالی که همچنان محصولات و خدمات با کیفیت را حفظ می کنند ، به دنبال راه هایی برای کاهش هزینه هستند. مدیران به دنبال راه هایی برای بقا هستند. با این حال ، مهارت های بقا صرف امید به آینده یک شرکت نمی دهد. اینجاست که مفهوم پایداری اهمیت پیدا می کند.
این مهم است که مفاهیم پایداری قادر به تولید نتایج قابل مشاهده برای شرکتهایی هستند که آنها را پیاده سازی می کنند. بدون نتایج قابل مشاهده ، این احتمال وجود دارد که شرکت ها تصمیم بگیرند که این استراتژی ها را دنبال نکنند. با این حال ، محققان توانسته اند راه های اطمینان از موفقیت را از طریق پایداری شناسایی کنند. مشخص شده است که می توان از طریق "تعادل بین پیشرفت_اقتصادی ، مسئولیت اجتماعی و حفاظت از محیط زیست" مزیت رقابتی حاصل کرد . با استفاده از این فرمول برای مزیت رقابتی ، شرکت های بیشتری تمایل به اجرای مفاهیم پایداری خواهند داشت.
با افزایش محبوبیت پایداری ، جای تعجب ندارد که این روند در بین کارآفرینان نیز رو به افزایش است. کارآفرینان پایداری نژاد جدیدی از کارآفرین هستند که برای ترکیب جوانب اجتماعی ، اقتصادی و زیست محیطی پایداری تلاش می کنند. این دارندگان مشاغل گرایش به سمت پایداری موفقیت آمیز را دارند. این کارآفرینان با استفاده از سه مؤلفه ارزشمند ، شرکت های خود را از بالا به پایین شروع می کنند تا مزیتی فوری در صنایع مربوطه ایجاد کند.
پایداری انتخاب مناسبی برای شرکت ها ، محیط زیست و جامعه است. این استراتژی ها برای همه مزایای بی شماری دارد. با این حال ، استراتژی های پایداری ممکن است برای تعدادی از شرکت ها عملی نباشد. شرکت های کوچک و متوسط در زمان راه اندازی و در طول زندگی شرکت با چالش های بسیاری روبرو هستند. این چالش ها شامل موانع ورود ، هزینه های بالای عملیاتی و مشتری های کوچک است. همه چالش ها بر توانایی شرکت در هزینه کردن تأثیر می گذارد. با بودجه های سخت ، متقاعد کردن مدیران برای انجام اقدامی اغلب پرهزینه به سمت تمرکز محیط زیست یا استراتژی نگرانی اجتماعی می تواند دشوار باشد.
باتوجه به داشتن استراتژی قوی و برنامه محور بودن دولت سیزدم بسیار امیدوار باید بود که در دولت آیت الله رئیسی شاهد اقدامات و تحولات اساسی در حوزه کارآفرینی ، کسب و کار خواهیم بود. انشالله
ارسال نظر