English

محمد اسلامی:

ورود ایران به باشگاه کشور‌های قدرتمند دارنده فناوری هسته‌ای بسیار راهبردی است

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ورود ایران به باشگاه کشور‌های قدرتمند دارنده فناوری هسته‌ای بسیار راهبردی و حائز اهمیت است.

ورود ایران به باشگاه کشور‌های قدرتمند دارنده فناوری هسته‌ای بسیار راهبردی است

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگویی رادیویی افزود: مقامات آمریکایی هفته گذشته به صراحت و برای اولین بار اعتراف کردند که تحریم‌های هسته‌ای بر ایران تأثیری نخواهد داشت و باید نگاهی دیگر به ایران داشته باشیم. این اعترافات، تسلیم شدن در برابر اراده ملت ایران را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به هجمه ظالمانه و غیرقانونی علیه برنامه هسته‌ای ایران گفت: رفع این موضوع مستلزم آن است که ما حرکت دقیق و هوشمندانه‌ای در برنامه‌های سازمان انرژی اتمی داشته باشیم و با برقراری تعاملات درست، کشور را از این چالش و تنش‌های مصنوعی در حوزه هسته‌ای رها کنیم.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: فناوری هسته‌ای ابعاد گسترده‌ای دارد و متاسفانه رژیم غاصب صهیونیستی تلاش می‌کند تا با القا وجود انحراف در برنامه هسته‌ای ایران، فشار‌ها را بر کشور ما تشدید کند و بر جریان صنعتی و توسعه‌ای کشور تاثیر‌گذارد.

دستاوردهای هسته ای در حوزه سلامت

مهندس محمد اسلامی در بخش دیگری از گفتگو افزود: در «روز ملی فناوری هسته‌ای» از دستاورد‌های مهمی در حوزه‌های سلامت، کشاورزی و پرتودهی محصولات و مواد غذایی رونمایی خواهیم کرد.

وی درخصوص شعار سال «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» و تاثیر فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی بر تحقق این شعار گفت: موضوعی که مقام معظم رهبری برای شعار سال بیان فرمودند، برای آینده کشور بسیار با اهمیت و حیاتی است. در متن بحث «دانش‌بنیان» موضوع فناوری‌های نوین از جمله هسته‌ای سهم بزرگی دارد و ما با پایه‌گذاری که در سند جامع توسعه راهبردی صنعت هسته‌ای انجام داده ایم، در گستره وسیعی برای توسعه فناوری‌های نو هدف گذاری خواهیم داشت و اجرای این سند با تحقق شعار سال کاملاً منطبق است. رییس سازمان انرژی اتمی با اشاره به مهمترین دستاورد‌هایی که در سالروز ملی فناوری هسته‌ای سال۱۴۰۱ رونمایی می‌شود، گفت: برای ما سلامت مردم بسیار مهم و لازم است با دانش هسته‌ای شرایطی ایجاد کنیم که با حداقل عارضه و حداکثر تاثیر بتوانیم سرطان و بیماری‌های مشابه آن را درمان کنیم، در این زمینه رادیودارویی کاملاً بومی و با طراحی داخلی برای درمان سرطان تولید شده است و دوره آزمایشگاهی آن به پایان رسیده است و پس از دریافت مجوز از وزارت بهداشت، وارد فاز بالینی می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تولید رادیودارو‌ها جزو کشور‌های پیشتاز جهان محسوب می‌شویم و امیدواریم تلاش‌های دانشمندان صنعت هسته‌ای در حوزه درمان و سلامت مثمر باشد.

فناوری پلاسما

اسلامی ادامه داد: ما در بخش «فناوری پلاسما» که یک قسمتی از حوزه گسترده فناوری هسته‌ای است، اقدامات ویژه‌ای داشته‌ایم و برای درمان سرطان، دیابت و حوزه مواد غذایی و کشاورزی از این روش به صورت حرفه‌ای استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به دستاورد‌های مهم در زمینه پرتودهی محصولات کشاورزی و مواد غذایی هم گفت: یک مورد از دستاورد‌های جدید سازمان، فناوری در حوزه پلاسما مربوط به سم‌زدایی از محصول پسته است که با بهره‌گیری از این فناوری مشکل آفت پسته قابل پیشگیری و رفع خواهد بود. پسته ایران سهم بزرگی در صادرات و ارزش اقتصادی برای کشور دارد که با این روش ارزش اقتصادی بالایی در صادرات این محصول ایجاد می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه