English

براساس طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس؛

فقط در ۵ کلانشهر انتخابات به صورت تناسبی برگزار می‌شود

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور با بیان این که در حوزه‌های انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد قرار است انتخابات تناسبی برگزار شود، گفت: مدل برگزاری انتخابات در سایر حوزه‌های انتخابیه تغییری نمی‌کند.

فقط در ۵ کلانشهر انتخابات به صورت تناسبی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور با بیان این که در حوزه‌های انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد قرار است انتخابات تناسبی برگزار شود، گفت: مدل برگزاری انتخابات در سایر حوزه‌های انتخابیه تغییری نمی‌کند.

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور با بیان این که در حوزه‌های انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد قرار است انتخابات تناسبی برگزار شود، گفت: فقط تکلیف ۵۰ کرسی نمایندگی با مدل تناسبی انتخاب می‌شوند و مدل برگزاری انتخابات در سایر حوزه‌های انتخابیه تغییری نمی‌کند.

علی حدادی، سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در واکنش به اقدام یک پایگاه اطلاع رسانی به انتشار اخبار غیردقیق از طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس گفت: آنچه که از جزئیات طرح منتشر شده، ناقص است. این در حالیست که در ماده ۷۳ طرح مذکور آمده است که در حوزه‌های انتخابیه دارای ۴ کرسی و بیشتر، مدلِ انتخابات تناسبی می‌شود؛ لذا این مطلق نیست و در صورت تصویب این طرح، تنها در حوزه‌های انتخابیه‌ای که کلانشهر دارند، انتخابات به صورت تناسبی برگزار می‌شود.

حدادی با بیان اینکه در کشور ۵ حوزه انتخابیه تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد را داریم و کل مدل تناسبی شامل این ۵ حوزه انتخابیه می‌شود، افزود: براساس این طرح، فقط تکلیف ۵۰ کرسی نمایندگی با مدل تناسبی انتخاب می‌شوند و مدل برگزاری انتخابات در سایر حوزه‌های انتخابیه تغییری ایجاد نمی‌شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس تصریح کرد: نکته دیگر این است که بر اساس طرح ۳ ساز و کار برای ثبت شکایت و اعتراض داوطلبان پیش‌بینی شده و در ۳ مرحله افراد می‌توانند نسبت به فرایند رسیدگی به صلاحیت اعتراض کنند و نظر شورای نگهبان قطعی نیست و داوطلبان می‌توانند نسبت به فرآیند رسیدگی به صلاحیت هم در استان و هم در مرکز شکایت کنند.

حدادی با اشاره به موضوعات غلطی که نسبت به طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس در برخی رسانه‌ها منتشر شده است، گفت: در خبری عنوان شده که «نمایندگان گواهی آموزشی می‌گیرند». این در حالی است که در قانون فعلی و در ماده ۲۵ آن یکی از شرایط ثبت نام، داشتن مدرک فوق لیسانس و یا معادل آن است و اخذ گواهی آموزشی و یا داشتن مدرک تحصیلی، در قانون فعلی نیز موجود بوده و تنها در طرح اخیر مجلس ابهام قانون قبلی بر طرف شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه