English

معاون رئیس جمهور:

کمیته تعاون و مشارکت اقتصادی بانوان تشکیل بشود

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: با توجه به لزوم ساماندهی مطالبات حقوقی، رفاهی، اجتماعی و ایجاد بسترهای حمایتی تعاونی های بانوان، کمیته تعاون و مشارکت اقتصادی بانوان با حضور نماینده این معاونت تشکیل شود.

کمیته تعاون و مشارکت اقتصادی بانوان تشکیل بشود

به گزارش خبرگزاری موج، انسیه خزعلی با حضور در اتاق تعاون ایران و کمیسیون بانوان اظهار داشت: با توجه به لزوم ساماندهی مطالبات حقوقی، رفاهی، اجتماعی و ایجاد بسترهای حمایتی تعاونی های بانوان، کمیته تعاون و مشارکت اقتصادی بانوان با حضور نماینده این معاونت تشکیل شود.

وی بیان داشت: با توجه به نخستین کنگره بانوان تاثیرگذار در سطح بین‌المللی که به تازگی برگزار شده، مقرر شده که در دو بخش بازار فیزیکی و مجازی ارتباطات گسترده تری شکل بگیرد و فعالان اقتصادی حوزه بانوان بر بازار مجازی تمرکز بیشتری داشته باشند.

وی در خصوص بیمه در حوزه های صنایع دستی و قالیبافان بیان داشت: نیاز به ساماندهی ویژه ای در این حوزه می باشد؛ همچنین نظارت بر اجرا لازم است. شرایط هر شغل و چگونگی نظارت بر آن را به صورت مکتوب پیشنهاد بدهید که به صورت خاص در حوزه بانوان پیگیری کنیم.

خزعلی در ادامه نشست با اشاره به تشکیل و فعالسازی تعاونی های استانی و منطقه ای ابراز داشت: مجموعه های تعاونی در مناطق مختلف در تمام استانها با تخصص های مختلف تشکیل شود که این موضوع با مجلس هم مطرح شده که پشتیبانی ویژه از آن صورت بگیرد به گونه ای که امنیت شغلی داشته باشند و این معاونت به دنبال آن است.

وی گفت: توجه به برندینگ و بسته بندی و بالابردن کیفیت محصولات حائز اهمیت است که بتوان در بازارهای جهانی حضور قوی تری داشته باشیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اهمیت نوآوری در کسب و کار بیان داشت: نوآوری و کسب و کار نکته بسیار مهمی است که بانوان می توانند با قرارگیری در کانون خانواده با بهره گیری از این حوزه، فعالیت کنند و ما برای توسعه و تقویت این حوزه آمادگی داریم.

خزعلی در جمع بانوان تعاونگر خاطر نشان کرد: امیدواریم با همکاری شما، مجموعه های تعاونی و اتحادیه هایی تشکیل دهیم که در سطح کلان، فعالیت گسترده تری در حوزه بانوان داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از این نشست، بر اهمیت برندینگ و حمایت از آن، توسعه شرکت های دانش بنیان، ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات حوزه بیمه و ورود به حوزه فناوری های نوین، ارائه برنامه های خاص در حوزه بیمه قالیبافان و صنایع دستی با تمرکز بر کارگاه های کوچک تاکید کرد.

علی مطیع جهانی عضو هیات رئیسه و معاون پشتیبانی اتاق تعاون ایران نیز در این نشست توضیح مبسوطی در خصوص جایگاه اتاق تعاون ایران در قانون و اقتصاد ارائه کرد و گفت: بر اساس قانون اساسی، اقتصاد ایران بر سه بخش اصلی خصوصی، دولتی و تعاونی تقسیم می شود و سهم بخش تعاون از اقتصاد ۲۵ درصد در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به عضویت اتاق تعاون ایران در شوراهای اصلی اقتصادی کشور که با ریاست رئیس جمهور برگزار می شود، گفت: در کشور ۱۱۰ هزار تعاونی ثبت شده که مردم در آن عضو هستند و تعاون نقش و جایگاه ویژه ای در اقتصاد دارد.

مطیع جهانی در ادامه به تشریح ارتباطات گسترده اتاق تعاون ایران با قوای سه گانه پرداخت و بیان داشت: اتاق تعاون در قوه مجریه عضو تمامی شوراهای اصلی کشور هستیم و ارتباط تنگاتنگی با دولت محترم سیزدهم داریم و چنانچه رئیس جمهور تاکید داشتند نیز در راستای مردمی سازی اقتصاد، وظایف سنگینی به عهده تعاون گذاشته شده است که نشان از جایگاه مهم این بخش دارد.

عضو هیات رئیسه اتاق تعاون ایران ادامه داد: در حوزه مجلس نیز ارتباط گسترده ای وجود دارد و جلسات متعددی با نمایندگان محترم مجلس در اتاق تعاون ایران برگزار می شود. همچنین فراکسیون تعاون مجلس شورای اسلامی نیز با عضویت ۱۸۰ نماینده از بزرگترین فراکسیون ها محسوب می شود.

مطیع جهانی در خصوص تعاملات با قوه قضائیه نیز خاطر نشان کرد: در تمام اتاق های تعاون مراکز داوری فعال داریم که مشکلات تعاونگران در این مراکز رسیدگی می شود.

وی همچنین به عملکرد اتاق تعاون ایران در حوزه بین الملل اشاره کرد و بیان داشت: اتاق تعاون ایران در اتحادیه تعاونی آسیا و اقیانوسیه عضو می باشد و با تلاش های گسترده ای که صورت گرفت اتاق تعاون ایران توانست کرسی هیات مدیره اتحادیه جهانی تعاون (ICA) را کسب کند که یک افتخار ملی محسوب می شود.

عضو هیات رئیسه اتاق تعاون ایران اذعان داشت: بررسی های آماری اولین دوره پایش سند توسعه بخش تعاون تا پایان سال ۱۴۰۰ نشان داد معادل ۲۱.۰۶ درصد از اهداف سند اجرایی محقق شده است.

مطیع جهانی با اشاره به اینکه اجرای دقیق سند توسعه تعاون توسط دستگاه های اجرایی می توانست در توسعه بخش تعاون کمک شایانی نماید، ادامه داد: اگر اجرای این سند صورت می گرفت، سهم بخش تعاون نیز رشد قابل توجهی داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه