رئیس سازمان انرژی اتمی ایران:
حوزه فناوریهای نوین، حوزه سلطه است/ غربیها سال گذشته بد عهدی کردند
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: اگر چه غربیها اذعان داشتند که میخواهند به تفاهم هستهای برگردند و تنها راه حل دیپلماسی است، اما به بیان و منطق خود پایبند نبودند و در سال ۱۴۰۱ با سالی پرتنش و رفتارهای پیچیده مواجه بودیم.
به گزارش خبرگزاری موج، محمد اسلامی معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سخنران پیش از خطبه این هفته نماز جمعه تهران گفت: سازمان انرژی اتمی ایران یکی از دستاوردهای پرافتخار انقلاب اسلامی است که توانسته است با خودباوری، خدا باوری، اهتمام و توکل ویژه به خدای متعال مسیر رشد و ترقی را در راستای شکوفایی علمی و فناوری برای کشور به ارمغان بیاورد.
اسلامی تصریح کرد: حوزه فناوریهای نوین، حوزه سلطه است. حوزهای است که در انحصار ابرقدرتها و کشورهای پیشرو قرار داشت. ورود به این حوزه ممنوعه و دستیابی به فناوریهای نوین و نوظهور همواره یک جرم محسوب میشود، از این بابت جرم نامگذاری میکنم به دلیل اینکه حرکت در این راستا را با مجازات مواجهه کردند و ما را از بدو پیروزی انقلاب تاکنون مورد تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه قرار دادند.
معاون رییس جمهور بیان داشت: غربیها تحریمهایی را به بهانه هستهای با اتهامات واهی به کشور اعمال کردند و با عملیات سیاسی و روانی این تنشها و فشارها را در سال ۱۴۰۱ به اوج خود رساندند.
وی اضافه کرد: اگرچه آنها اذعان داشتند که می خواهند به تفاهم هستهای برگردند و میگفتند که تنها راه حل و فصل این مسائل با ایران، دیپلماسی هست و برجام بهترین راه حل است، ولی باز هم بر بیان و منطق خود پایبند نبودند و فشارها را از حد گذراندند و در سال ۱۴۰۱ سالی پرتنش با رفتارهای پیچیده مواجهه بودیم که به لطف الهی این حرکتها موفقیت آمیز نبود و نتوانست خللی در اراده ملت ایران به وجود آورد.
اسلامی با بیان اینکه همکاران ما بیش از ۱۵۹ دستاورد دانشی، فناوری و صنعتی را ثبت کردند، تصریح کرد: اینها فناوریهایی است که به دلیل شرایط تحریم در اختیار ما نیست و این فناوریها اسباب سلطه اقتصادی و فشار سیاسی است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: همکاران ما توانستند دستاوردهای جدیدی را برای کشور تحصیل کنند به نحوی که ما بتوانیم گستره فعالیت خود را در جهت خدمت به مردم عزیز بیش از پیش گسترش دهیم و مردم ما از نزدیک حس واقع بینانه و ملموس نسبت به فناوری هستهای را پیدا کنند.
ارسال نظر