English

حجت ااسلام صدیقی در مجمع عمومی جبهه پایداری عنوان کرد:

کسی که خدا را قبول داشته باشد اما رهبری منصوب از جانب خداوند را نپذیرد، مومن نیست

امام جمعه موقت تهران در مجمع عمومی جبهه پایداری ابراز داشت: ایمان به خدا و اطاعت از رهبری باید سرلوحه همه امور باشد. کسی که خدا را قبول داشته باشد اما رهبری منصوب از جانب خداوند را نپذیرد، مومن نیست.

کسی که خدا را قبول داشته باشد اما رهبری منصوب از جانب خداوند را نپذیرد، مومن نیست
به گزارش خبرگزاری موج

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در مجمع عمومی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه امام راحل بااطمینان و یقین به پیروزی در مسیر هدایت و تحقق آرمان‌های اسلام پیش رفتند، اظهار کرد: امام راحل در اوج سختی‌ها بر ایستادگی‌ تا آخر تاکید داشت و یک معجزه به تمام معنا با رهبری ایشان محقق شد. آن هم در کشوری که در همه ابعاد به بیگانگان وابسته بود و عده‌ای می‌گفتند مگر می‌شود کسی با آمریکا در بیفتد؟ مگر می‌شود شاه را از این مملکت بیرون کرد؟

وی افزود: این مگرها را امام راحل ممکن ساخت و فطرت مردم را بیدار کرد. مردم هم رهبری بی‌نظیر ایشان را با تمام وجود پذیرفتند. همه مدعیان انقلاب از روشنفکران گرفته تا دیگرانی که خود را صاحب سهم می‌دانستند بر اثر حرکت قوی و مجاهدانه ایشان در میانه راه، ریزش کردند.

صدیقی ادامه داد: در آغاز انقلاب، دلدادگی به ولایت، حضور پرشور و حماسه‌ساز مردم و انگیزه عاشقانه جوان‌ها این انقلاب را در برابر همه امواج سهمگین جهانی به پیروزی رساند. بقای انقلاب هم باید این‌گونه باشد. ایمان به خدا و اطاعت از رهبری باید سرلوحه همه امور باشد. کسی که خدا را قبول داشته باشد اما رهبری منصوب از جانب خداوند را نپذیرد، مومن نیست.

امام جمعه موقت تهران یادآور شد: انسان باید همواره خود را در برابر دشمن ببیند و رزمنده و مهاجم باشد. یعنی در عرصه فکری، عملی و اخلاقی، مومن و مسلمان باشد و از هویت دینی خود در ابعاد گوناگون حفاظت کند. مهم‌ترین کار امام راحل این بود که از ابتدا ابراهیم‌وار تبر به دست گرفت، به جان بت‌ها افتاد و یک‌تنه به آنها هجوم برد و با شکستن بت‌ها افسانه‌ها را ابطال کرد. خاصه این افسانه را که نمی‌شود با قدرت‌ها درافتاد.

صدیقی با یادآوری رویکرد آیت‌الله مصباح یزدی در انقلاب، گفت: او به معنای واقعی کلمه علامه و قهرمانی بود که از پیش از انقلاب، در میدان مناظره، هجوم به کفر و اشخاص منحرف، پیشگام بود. اگر  در میدان جنگ سخت کسی را مثال بزنید از شهید سلیمانی نام می‌برید و در میدان جنگ نرم،‌ قوی‌تر و شجاع‌تر از آیت‌الله مصباح نداشتیم. اگرچه بی‌انصاف‌ها و وابستگان به کدخدا از ایشان تصویر معوجی درست کرده بودند.

وی تاکید کرد: بعضی‌ها در آغاز با انقلاب همراه شدند و شکنجه‌های بسیاری هم تحمل کردند اما در میانه، راهشان جدا شد. در مسیر امام و رهبری باید استوار و ثابت‌قدم بود. یقین، پایداری و پایبندی به این مسیر، بسیار مهم است. هرچه به قله نزدیک‌تر شویم، امتحانات سخت و سخت‌تر و دشواری‌ها بیشتر می‌شود و شاید نفس‌ها کم بیاید. اینکه هرچه پیش می‌رویم، شرایط سخت‌تر می‌شود، دلیل زوال‌پذیری ما نیست، بلکه نشانه رشد و بلوغ ماست.

 

فرزند آیت‌الله مصباح یزدی: انتخابات موضوع فرعی است، باید سطح آگاهی مردم را بالا ببریم

در بخش دیگری از این نشست حجت‌الاسلام مجتبی مصباح‌یزدی گفت: هر حرکت آگاهانه‌ای برای رسیدن به مقصود، چند ملزوم دارد، نخست، نقشه راه؛ دوم، امکانات؛ سوم، راهبر و راهنمای بلد راه. حرکت انقلاب اسلامی به عنوان یک حرکت آگاهانه، واجد این ویژگی‌ها بود. حرکتی برای تحقق هدفی مشخص که نقشه راه آن را امام راحل به خوبی ترسیم کردند و سپس مقام معظم رهبری همان مسیر را ادامه دادند.

وی افزود: طی مسیر برای رسیدن به مقصود، نیازمند این است که عوامل یادشده، باقی باشد و موانع موجود، مرتفع شود. از مهم‌ترین موانع راه برای رسیدن به مقصود، غفلت است. اینکه انسان فراموش کند قرار است کجا برود و مقصود چه بوده. مشغول شدن به اهداف متوسط بین راه و فراموش کردن هدف اصلی، ازجمله موانع و عوامل بازدارنده است. گاهی انسان دچار روزمرگی‌هایی می‌شود که یادش می‌رود هدف اصلی چه بوده است.

مصباح یزدی تاکید کرد: دومین عامل بازدارنده که نمی‌گذارد به هدف برسیم، این است که از رهبر و راه‌بلد، عقب یا جلو بیفتیم و او را گم کنیم. در این صورت، مسیر را اشتباه خواهیم رفت و مانع دیگری که می‌تواند در مسیر ما قرار بگیرد، خستگی است. گاهی ارزش کار اصلی به خاطر خستگی فراموش می‌شود.

وی با بیان اینکه اشتباه در تشخیص اولویت‌ها و اقتضائات مانع دیگری در مسیر تحقق اهداف نظام است، اظهار کرد: باید موقعیت امروز را به طور دقیق بشناسیم. اگر بخواهیم به درستی در مسیر انقلاب اسلامی حرکت کنیم، از مسیر اصلی منحرف نشویم و دیگران را هم با خودمان همراه سازیم، باید مراقب این عوامل بازدارنده باشیم.

مصباح یزدی تاکید کرد: باید هدف اصلی را به درستی شناخت و آن را با اهداف فرعی اشتباه نگرفت. لازم است توقع‌مان را متناسب با هدف اصلی تنظیم کنیم. در اوایل نهضت، کسانی بودند که با انقلاب اسلامی همراهی داشتند اما به تدریج، هرکدام در مرحله‌ای از قطار انقلاب پیاده شدند؛ چون اهداف نامعقولی را نسبت به انقلاب اسلامی در ذهن‌شان ترسیم کرده بودند و انتظار داشتند که یک شبه معجزه شود و انقلاب، به سرعت همه چیز را متحول کند.

وی ادامه داد: نباید رای خود را به رهبری تحمیل کنیم. برخی در برابر قرآن هم به همین شیوه عمل می‌کنند و رای خود را به قرآن تحمیل می‌کنند. باید زانوی ادب را روی زمین بگذاریم و در مقابل قرآن بنشینیم. گاهی برخی نسبت‌های اشتباهی را به مواضع رهبری می‌دهند،‌ درحالی که مواضع ایشان محکماتی دارد و باید به عمق آنها پی برد.

مصباح یزدی با اشاره به اهمیت تشخیص اولویت، گفت: شرایط امروز ما عادی نیست. در شرایط جنگ ترکیبی هستیم و با دشمنی‌های مختلف مواجهیم. باید بیشتر متحد و منسجم باشیم. هدف بسیار والایی داریم و در آستانه تحول در نظم جهانی هستیم. لازم است افق‌های آینده را ببینیم. ملت‌ها در اقصی نقاط جهان در حال بیدار شدن هستند. باید وسیع‌تر نگاه کنیم، چراکه کارهای بسیار عظیمی در پیش داریم.

وی یادآور شد: باید سطح فکر، آگاهی و بصیرت‌ مردم افزایش یابد. خود ما هم به ارتقای سطح بینش و بصیرت نیاز داریم. جبهه پایداری و دیگر احزاب ما چقدر به این امر مهم اهتمام داشته‌اند؟ انتخابات یک موضوع فرعی است. باید سطح آگاهی مردم را بالا ببریم تا خودشان تشخیص دهند که چرا فردی بهتر و گزینه اصلح است. ما در این زمینه کم کار کرده‌ایم. هم جامعه ما و هم جامعه جهانی، احتیاج به روشنگری‌هایی از این دست دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه