English

معاون اول رئیس جمهور:

بین‌المللی‌شدن دانشگاه فردوسی مشهد در دستور کار قرار بگیرد

معاون اول رئیس جمهور گفت: با توجه به هم مرز بودن و نزدیکی جغرافیایی استان خراسان رضوی با کشورهای همسایه شرقی و شمالی، این موضوع فرصت بزرگی برای دانشگاه فردوسی مشهد است تا بتواند با گسترش تبادلات علمی و پذیرش دانشجویان خارجی،‌ در مسیر بین‌المللی کردن این دانشگاه گام بردارد.

بین‌المللی‌شدن دانشگاه فردوسی مشهد در دستور کار قرار بگیرد
به گزارش خبرگزاری موج

، در دیدار هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت نقش آفرینی دانشگاه های بزرگ کلانشهرها در حل مشکلات منطقه ای و توسعه روابط علمی با کشورهای هم مرز تأکید شد.

محمد مخبر در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌ها و جایگاه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: این دانشگاه با برخورداری از دانشجویان نخبه، اساتید مجرب و تیم مدیریتی جوان و پرانگیزه می‌تواند به اتاق فکر چابک و کانونی برای تشخیص و حل مسائل در منطقه شرق کشور تبدیل شود.

معاون اول رئیس ‌جمهور با تأکید بر لزوم نقش آفرینی دانشگاه‌های بزرگ در حل مسائل مختلف کشور اظهار داشت: امروز در عرصه جهان شاهد سرعت بالای تغییرات در حکمرانی و تحولات عمومی هستیم و انتظار این است که دانشگاه‌ها در این زمینه پیشقدم باشند و به مسئولین و مدیران کشور کمک کنند.

مخبر با اشاره به هم مرز بودن و نزدیکی جغرافیایی استان خراسان رضوی با کشورهای همسایه شرقی و شمالی افزود: این موضوع فرصت بزرگی برای دانشگاه فردوسی مشهد است تا بتواند با گسترش تبادلات علمی و پذیرش دانشجویان خارجی،‌ در مسیر بین‌المللی کردن این دانشگاه گام بردارد.

وی با یادآوری یکی از مهمترین مسائل و مشکلات مشهد و همچنین شرق کشور تحت عنوان کمبود منابع آب خاطرنشان کرد: امروز در سطح جهان شاهد نوآوری و نقش تکنولوژی در مدیریت منابع آب، بهره‌وری و امنیت غذایی هستیم که دانشگاه فردوسی مشهد نیز می‌تواند با اتکاء به دانش و فناوری‌های نوین، به حل مشکل کمبود منابع آب در این منطقه کمک کند.

وی همچنین با اشاره به آمادگی همیشگی خیرین برای نقش آفرینی در مدرسه سازی، امور درمانی و سایر اقدامات عام المنفعه گفت: خیرین ظرفیت بزرگی هستند که می‌توان از آنها در نوسازی و توسعه دانشگاه‌های کشور استفاده شود.

در این جلسه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گزارشی از وضعیت این دانشگاه ارائه کرد و گفت: دانشگاه فردوسی مشهد ۸۰۰ عضو هیأت علمی ، ۲۵ هزار دانشجو و ۲ هزار کارمند دارد و براساس برنامه‌ریزی کلانی که انجام داده قرار است طرحی را تحت عنوان زیست بوم نوآوری شرق کشور اجرا کند تا بتواند به الگویی برای کل کشور تبدیل شود.

همچنین سایر اعضای هیأت رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص مسائل و مشکلات این دانشگاه توضیحاتی ارائه کردند و به ارائه گزارشی از منابع و هزینه‌های سال ۱۴۰۲ و برآورد هزینه‌های سال ۱۴۰۳ و مقایسه سرانه دانشجویی ۱۱ دانشگاه برتر کشور پرداختند.

مصوبات سفر رئیس ‌جمهور به استان خراسان رضوی و سهم دانشگاه فردوسی مشهد از این مصوبات و همچنین گزارش درخصوص مرکز نوآوری در حال احداث با پیشرفت ویژه ۶۴ درصد و نیز احداث اولین پژوهشکده اختر فیزیکی کشور در نیشابور با پیشرفت ۶۷ درصد از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه