پورمحمدی در برنامه میزگرد فرهنگی:
تمدن اصیل ایرانی، اسلامی با اصلاح نگاه فرهنگی شکل میگیرد
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در میزگرد فرهنگی گفت: فرهنگ برجستهترین نماد ایران است و اوج تمدن ایرانی با نگاه فرهنگی شکل میگیرد.
، حجت الاسلام «مصطفی پورمحمدی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه میزگرد فرهنگی در شبکه دو سیما گفت: جامعه و تاریخ ایران را با فرهنگ میشود تعریف کرد. فرهنگ برجستهترین نماد ایران است و اوج تمدن ایرانی با نگاه فرهنگی با نگاه فرهنگی شکل میگیرد.
وی افزود: هرچند رفتار پادشاهانمان را مغموم میدانیم که این به خاطر خصلت پادشاهی و شرایط سلطه است اما حتی در متن حکمران ایرانی فرهنگ کاملاً برجسته است و دستگاه حکمرانی ایران به خاطر حاکمیت فرهنگ از یک نجابت و یک طهارت و عمق و نفوذ برخوردار است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: فرهنگ نقطه قوت اسلام و انقلاب ما در عرصه هماوردی است و امروز زن در جامعه ایران نقطه قوت فرهنگ انقلاب، اسلام و ایران است.
وی ادامه داد: امروز جهان در تلاطم نافهمی جایگاه انسان است. آنها گفتند انسان مداری اما جایگاه انسان تحقیر شده است. زن و مرد امروز عنصر فاخر جهان نیست. چون زن و مرد ما امروز در سلطه و حاکمیت سود، لذت، رفاه و جذابیتهای زودگذر و کوچک است، اما زن و مرد ما و شاخصهای متعالی فرهنگمان قوت امروز ما در هماوردی تمدنی معاصر است و ما این را نفهمیدیم و نیافتیم و به آن بها ندادیم.
حجت الاسلام پورمحمدی گفت: ما یک رجعت در تاریخ ایران و اسلام میخواهیم به خصوص در انقلاب و ما میتوانیم و ظرفیتهای بسیار برجسته امروز با همه فراز و فرودهایمان وجود دارد.
در ادامه این میز گرد فرهنگی حجت الله ایوبی رئیس ستاد حجت الاسلام پورمحمدی و مشاور وی، گفت: افتخار این را دارم که سالیان سال است که در خدمت برنامههای فرهنگی هستم و واقعاً احساس میکنم که امروز در عرصههای مختلف دچار مشکلات و گرهها و بحرانهایی هستیم که نیازمند اراده قوی برای ایجاد وفاق است و برای حل این مشکلات دست و پاگیری که هر مدیری که دلش بسوزد با این مشکلات روبرو است.
وی ادامه داد: اولین مشکل ما در ایران با عظمت و باشکوه و فرهنگی که هزار سال هنر کتاب دارد و جز هفت تا هشت سینمای برتر جهان است و بیش از یک میلیون اثر بازسازی شناخته شده و بیش از ۳۵ هزار اثر ثبت ملی و نهمین رتبه را در سطح جهانی دارد، یکی از مشکلاتش که در دورههای مختلف آن بوده است فرهنگش به دست کسانی سپرده شده است که با این جهان بیگانه بوده و هست.
ایوبی تاکید کرد: مشکلی است که اهالی فرهنگ از آن رنج برده و میبرند و این جهان را کسانی میتوانند اداره کنند که با زبان اهالی فرهنگ و هنر آشنا باشند. ناآشنایی باعث ایجاد یک شکاف میان مدیران ما و اهالی فرهنگ و هنر در دورههای مختلف شده است، لذا در برخی از دورهها اهالی فرهنگ این شانس را داشتند که با زبان آنها آشنا بودند اما گاهی هم مشاهده میکنیم کسانی به ردههای عالی مدیریت فرهنگی میرسند که گوی اولین تماسشان با جهان فرهنگ زمین بسیار آزاردهنده است.
وی گفت: اهالی فرهنگ و هنر این را میفهمند که این مدیر نمیتواند آنجا را اداره کند و مشکل دیگری که از این هم برای مدیران فرهنگی مهمتر است آن است که بعد از نیم قرن از انقلاب فرهنگی میگذرد در حالی که رهبری یک چهره فرهنگی است و ما مثلاً میدانیم سینمای ایران با فرمان رهبری امام و حمایتهای بیدریغ مقام معظم رهبری سرپا شد و توسعه یافت.
رئیس ستاد حجت الاسلام پورمحمدی اظهار کرد: با این حال ما در یک بلاتکلیفی فرهنگی قرار گرفتهایم و تکلیف ما با برخی از عرصهها هنوز روشن نشده است. هنوز نمیدانیم تکلیفمان با موسیقی چیست؟ موسیقی را چطور و چقدر میخواهیم و اهالی موسیقی دارند رنج میبرند و اذیت میشوند. همین طور ما در مورد سینما به عنوان یک مدیر فرهنگی احساس میکنم که تکلیفمان مشخص نیست و باید بگویم بالاخره سینما رو میخواهیم یا نمیخواهیم و اگر میخواهیم ایران با این عظمت با این درآمد و پول نفت نمیشود گفت که فقط ۵۰۰ سال سینما داشته باشد و ما الان باید ۵۰۰۰ سالن سینما داشته باشیم، لذا بین خواستن و نخواستن یک دوگانگی وجود دارد.
ارسال نظر