رئیس کل دیوان محاسبات کشور:
ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی باید از سوی روسای دیوان محاسبات کشورها منع شود
رئیس کل دیوان محاسبات تاکید کرد: روسای دیوان محاسبات کشورهای جهان با اعمال فشار به دولت ها، مانع از ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی شوند.
، بیست و نهمین جلسه هیات عمومی دیوان محاسبات کشور برای تدوین گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس کل، دادستان، معاونین، مستشاران، مدیران و حسابرسان این نهاد نظارتی برگزار شد.
سید احمد رضا دستغیب در این جلسه با گرامیداشت یاد و نام شهید مجاهد سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان و محکومیت حملات تروریستی رژیم اشغالگر قدس به جنوب بیروت، اظهار داشت: در محبوبیت دبیرکل حزب الله لبنان همین بس که بسیاری از مسلمانان در سراسر جهان از جمله ایران و حتی ملل آزادیخواه جهان، تا پاسی از شب، پیگیر آگاهی از وضع سلامتی سید حسن نصرالله بودند.
رئیس کل دیوان محاسبات با بیان اینکه کل جهان باید در برابر جنایت های رژیم سفاک صهیونیستی بایستند، بیان داشت: ضرورت دارد تا مجامع بین المللی و کشورهای جهان بالاخص بلاد اسلامی، با قاطعیت تمام در برابر تجاوزات و نسل کشی رژیم کودک کش صهیونیستی ایستادگی کنند وگرنه سایر نقاط منطقه را نیز با مخاطره مواجه و بزودی آتش جنگ را به سایر کشورها نیز تسرّی خواهد داد.
رئیس سازمان اکوسای، همچنین با دعوت از تمام روسای دیوان های محاسبات در سراسر جهان، خواهان نظارت سختگیرانه آنان بر توقف کمک های تسلیحاتی به رژیم کودک کش صهیونیستی شد و خاطر نشان کرد: روسای دیوان محاسبات جهان، به عنوان رُکن عالی نظارتی در کشورهای متبوعشان، لازم است تا در اقدامی انسان دوستانه و هماهنگ، با اعمال فشار حداکثری به دولت ها، مانع از ارسال تسلیحات کشتار جمعی به این رژیم خونخوار شوند.
رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: لازم است گزارش کاملی از «اخذ پیاپی و چندباره مالیات بر ارزش افزوده» در واحدهای تولیدی تهیه شود تا از گرانی متوالی اجناس و کالاها جلوگیری شود.
در این جلسه پیرامون بررسی بندها و اجزای مرتبط با تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ ذیل سرفصل «عوارض و مالیات»، سید احمدرضا دستغیب با بیان اینکه دیوان محاسبات هشدارهای لازم را درباره رسوب منابع در شهرداری ها داده است، اظهار داشت: وفق بررسی های کارشناسی در این نهاد نظارتی، حدود ۹ هزار میلیارد تومان رسوب منابع در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور وجود دارد که ضروری است تا در اسرع وقت بابت مصرف در محل های مربوطه، تخصیص یابد.
اشاره به موضوع «تکرار ارزش افزوده» در حوزه مالیات ستانی از مردم، از دیگر موارد مورد تاکید دستغیب پیرامون بند «ط» از تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ بود و بیان داشت: لازم است تا ظرف یکماه، گزارش کاملی از «اخذ پیاپی و چندباره مالیات بر ارزش افزوده» در واحدهای تولیدی تهیه شود تا علاوه بر ارائه آن به مردم، از گرانی متوالی اجناس و کالاها نیز جلوگیری شود.
رئیس کل دیوان محاسبات با اشاره به اینکه طبق اصل ۵۵ قانون اساسی، حق اظهارنظر کارشناسی برای این نهاد نظارتی محفوظ است، گفت: می توان با اعمال رویه واحد در راستای اجرای ماده ۱۵ قانون مالیات های مستقیم، اطلاعات دقیق تری را در این رابطه، ذیل گزارش های انضمامی تفریغ بودجه سنواتی به نمایندگان مجلس و افکار عمومی، ارائه کرد.
ارسال نظر