English

فرمانده نیروی هوافضای سپاه :

شکست اسرائیل در طوفان الاقصی ترمیم ناپذیر است

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی گفت: این شکست ترمیم پذیر نیست و امروز همگان می‌بینند که این شکست جبران ناپذیر است.

شکست اسرائیل در طوفان الاقصی ترمیم ناپذیر است
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه در برنامه صف اول گفت: تحولات اخیر با عملیات طوفان الاقصی که توسط حماس طراحی و اجرا شد، آغاز شد و همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند این شکست ترمیم پذیر نیست و امروز همگان می‌بینند که این شکست جبران ناپذیر است.

وی با بیان اینکه بنیان رژیم صهیونیستی از ظلم و زور است، گفت: آنها تصویر غیر واقعی از توان خود ایجاد کرده بودند اما می‌بینیم که آنها هم در پیشگیری از عملیات طوفان‌الاقصی شکست خوردند و هم در مذاکره آتش بس، اگر چه شهدای زیادی داده شد اما بعد از طوفان‌الاقصی بیداری و آگاهی جهانی ایجاد شد که این یک دستاورد بزرگ برای فلسطین و شکست بزرگی بود که بر رژیم صهیونیستی تحمیل شد که هر گز قابل جبران نیست.

سردار حاجی‌زاده، به تشریح جزئیات عملیات وعده صادق یک در فروردین‌ماه سال جاری و وعده صادق ۲، پرداخت و با اشاره به خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران، گفت: این اقدام ناشی از تصور نادرست آنان بود که فکر می‌کردند ایران به دلیل پرهیز از جنگ، اقدامی مستقیم انجام نخواهد داد.

حاجی‌زاده تصریح کرد که این عملیات بر اساس تصمیم اجماعی انجام شده و خطوط قرمز مشخصی وجود دارد که رژیم صهیونیستی نتوانسته است آن‌ها را به درستی تشخیص دهد.

وی همچنین به انجام دو عملیات دیگر اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین عملیات موشکی بالستیک جهان توسط جمهوری اسلامی ایران انجام شد و این نشان‌دهنده قدرت ما برای دفاع از مردم و نظام است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه به تبعات عملیات طوفان اقصی نیز اشاره کرد و افزود: پس از این عملیات، فروپاشی رژیم صهیونیستی آغاز شد و آمریکایی‌ها مدیریت صحنه را به عهده گرفتند.

وی همچنین به حضور چهار ناو آمریکایی در سواحل مدیترانه و دریای سرخ اشاره کرد و گفت: این ناوها برای دفاع ضد بالستیک به منطقه اعزام شده بودند.

سردار حاجی‌زاده تأکید کرد که تمامی شبکه‌های راداری کشورهای منطقه در این زمینه یکپارچه عمل کردند و این نشان‌دهنده توانمندی‌های بالای جمهوری اسلامی ایران در عرصه دفاعی است.

سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، به تشریح جزئیات عملیات موشکی اخیر ایران پرداخت و گفت: این عملیات در شرایطی انجام شد که تمامی اطلاعات راداری ما به صورت یکپارچه و در قالب سنتکام در اختیار آمریکا قرار گرفته بود. اگر ما یک موشک بالستیک از شیراز شلیک می‌کردیم، لحظاتی بعد اطلاعات آن از طریق خلیج فارس به رژیم صهیونیستی و اردن منتقل می‌شد.

وی با تأکید بر موفقیت‌های حاصل شده در این عملیات، افزود: بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به هدف اصابت کردند و این شلیک‌ها به صورت زنده برای جهانیان پخش شد. انبوهی از موشک‌ها وارد سرزمین‌های اشغالی شدند و این نشان‌دهنده شکست بزرگ رژیم صهیونیستی در دفاع از خود بود.

حاجی‌زاده همچنین به سیستم پدافندی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در حین شلیک موشک‌ها، آن‌ها دستپاچه شروع به شلیک موشک‌های ضد بالستیک کردند و برخی از این موشک‌ها به اشتباه به یکدیگر اصابت کردند. این موضوع نشان‌دهنده فروپاشی سیستم پدافندیشان بود.

وی در ادامه افزود: بسیاری از خسارت‌ها به دلیل شلیک‌های خودشان بوده و برخی دیگر نیز ناشی از عدم توانایی آن‌ها در مقابله با حملات ما بود. در عملیات قبلی، ناوهای آمریکایی تنها موفق به شلیک ۸ موشک از ۱۵۰ موشک آماده شده بودند، در حالی که ما در عملیات اخیر ۷۵ درصد موفقیت داشتیم.

سردار حاجی‌زاده در پایان تأکید کرد که این عملیات نه تنها یک پیروزی برای جمهوری اسلامی ایران بلکه یک شکست بزرگ برای رژیم صهیونیستی و حامیان آن بود.

سردار امیر علی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در اظهارات اخیر خود به تشریح جزئیات عملیات اخیر این نیرو پرداخت و گفت: در مرحله اول عملیات، از پهپادها و سامانه‌های کروز استفاده کردیم. یکی از نکات مهم برای ما این بود که نمی‌دانستیم آیا دشمن ممکن است عملیات پیش‌دستانه‌ای انجام دهد یا در حین عملیات اقداماتی انجام دهد.

وی افزود: ما اطلاعات دقیقی از تعداد و نوع هواپیماهای دشمن داشتیم و بر این اساس تصمیم گرفتیم که با ارسال هواپیماهای بدون سرنشین خود، آن‌ها را درگیر کنیم. به نظر می‌رسید که اولویت دشمن مقابله با ما باشد و نه درخواست کمک. بنابراین، ما هفت تا هشت ساعت آن‌ها را مشغول کردیم تا بتوانیم به راحتی موشک‌های بالستیک خود را شلیک کنیم.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: پس از انجام عملیات، نیروهای ما به مقرهای خود بازگشتند و در حالی که برخی از آن‌ها استراحت می‌کردند، پهپادها و هواپیماهای دشمن هنوز درگیر بودند. این خود یک تاکتیک موفقیت‌آمیز بود که نشان‌دهنده توانایی‌های جمهوری اسلامی ایران در مدیریت عملیات‌های نظامی است.

وی تأکید کرد که این عملیات نشان‌دهنده قدرت و آمادگی نیروی هوافضای سپاه در مواجهه با تهدیدات احتمالی است.

سردار امیر علی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در سخنانی به تشریح تحولات و پیشرفت‌های این نیرو در طول شش ماه گذشته پرداخت و با اشاره به تجربیات قبلی و چالش‌های موجود، گفت: ما تجربه کافی در یک جنگ و در این زمینه نداشتیم. در این مدت، خود را به طور کامل متحول کردیم، در حالی که طرف مقابل پسرفت داشت.

سردار حاجی‌زاده ادامه داد: ما از تجربه عملیات‌های گذشته استفاده کردیم و اقداماتی در حوزه تکنیک و فنی انجام دادیم. همچنین تغییراتی در تاکتیک‌های خود اعمال کردیم. برای مثال، در وعده صادق، فاصله بین اولین و آخرین موشک زیاد بود که به دشمن فرصت دفاع می‌داد. ما این فاصله را کاهش دادیم و توانستیم موشک‌ها را از مناطق مختلف کشور همزمان شلیک کنیم.

وی همچنین به درصد موفقیت بالای این عملیات‌ها اشاره کرد و گفت: این کار سختی بود، اما با لطف الهی و تلاش عزیزان ما، موفقیت‌های چشمگیری کسب کردیم.

سردار حاجی‌زاده تأکید کرد که تمامی استان‌های غربی کشور در این عملیات‌ها مشاهده‌گر موشک‌ها بودند و این نشان‌دهنده هماهنگی و دقت بالای نیروی هوافضای سپاه است.

سردار امیر علی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه، در ادامه سخنان خود تأکید کرد که خط تولید این نیرو به رغم تلاش‌های دشمنان برای توقف آن، هیچ‌گاه متوقف نشده است.

وی با اشاره به پیش‌بینی‌ها و آمادگی‌های این نیرو، گفت: ما همیشه خود را برای جنگ آماده می‌کنیم و به لطف الهی، یک روز هم خط تولید ما متوقف نشد.

وی افزود: دشمنان در تلاش بودند تا زنجیره تولید ما را مختل کنند، اما اقدامات ما و همکاری با وزارت دفاع باعث شد که آن‌ها به هدف خود نرسند.

سردار حاجی‌زاده همچنین به افزایش توجه مسئولان و تخصیص منابع بیشتر به این حوزه اشاره کرد و گفت: این شرایط باعث شد تا انگیزه کارکنان افزایش یابد و رونق بیشتری در تولید ایجاد شود.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه همچنین به موفقیت‌های اخیر این نیرو در عملیات‌های وعده صادق اشاره کرد و خاطرنشان کرد که وعده صادق ۳ به زودی محقق خواهد شد.

وی با اشاره به تهدیدات خارجی، گفت: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به دنبال امتیازات هستند و تهدیدات آن‌ها بیشتر جنبه روانی دارد. ما باید آماده جنگ باشیم که جنگ نشود و مطمئن هستیم که دشمنان قادر به مدیریت درگیری‌ها نیستند.

سردار حاجی‌زاده در ادامه تأکید کرد که نگرانی درباره جنگ بی‌مورد است و مشکلات اصلی کشور در حوزه اقتصاد است که نیاز به توجه ویژه دارد. وی از ملت ایران خواست که نگران نباشند و بر اهمیت تقویت حوزه اقتصادی تأکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه