English

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در بازدید از یک شرکت دانش بنیان هنری و سینمایی:

سینما و انیمیشن می‌تواند در تقویت انسجام ملی و به نمایش کشیدن پیشرفت‌های کشور تاثیر بسزایی داشته باشد

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری گفت: دشمنان ایران با هزینه‌های سنگین در عرصه سینما و انیمیشن و ادراک سازی غلط، تلاش می‌کنند مردم را از آینده ایران پیشرفته ناامید کنند که می‌توان با زبان هنر با آنها تقابل کرد.

سینما و انیمیشن می‌تواند در تقویت انسجام ملی و به نمایش کشیدن پیشرفت‌های کشور تاثیر بسزایی داشته باشد
به گزارش خبرگزاری موج

​، محمد مخبر عصر سه شنبه در بازدید از (مهوا) یک شرکت دانش‌بنیان سینمایی از نزدیک در جریان فعالیت‌های این شرکت در زمینه تولید انیمیشن های سینمایی قرار گرفت. 

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب با تقدیر از محصولات تولید شده در این شرکت در زمینه انیمیشن(پویانمایی) تاکید کرد: دشمنان ایران، همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند با هزینه‌های‌ سنگین در این عرصه تلاش می‌کنند با ایجاد ادراک سازی غلط، مردم را از آینده ایران پیشرفته ناامید کنند، حال آنکه می‌توان با زبان هنر به مقابله با این تبلیغات پرداخت و اسلام و جمهوری اسلامی ایران را هنرمندانه به جهان معرفی کرد. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه هنرمندان عرصه سینما و انیمیشن باید ویژگی‌های ایران پیشرفته را طوری به تصویر بکشند که مردم، جوانان و نخبگان به آینده ایران امیدوار باشند، تصریح کرد: آینده جمهوری اسلامی ایران کاملا روشن و امیدوار کننده است و ما در زمینه علم و تکنولوژی حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و اگر امروز بعضا کسی احساس ناامیدی دارد به این خاطر است که با پیشرفت‌های کشور در زمینه‌های مختلف آشنایی ندارد و این وظیفه هنرمندان است که با زبان هنر این پیشرفت‌ها را به تصویر کشیده و مردم را با آینده درخشان ایران آشنا کنند. 

 

بیشتر بخوانید:

همایش سالانه مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر

 

مخبر که از نزدیک شاهد برخی محصولات تولید شده از سوی این شرکت دانش بنیان سینمایی بود، با اشاره به پیام‌های تاثیر برانگیزی که با دیدن هر انیمیشن به مخاطب القا می‌شود، گفت: خوشبختانه با امکانات و تجهیزات مناسب و پیشرفته‌ای که در این شرکت به کار گرفته شده، این بارقه امید که می‌توان با تولیدات فاخر سینمایی و انیمیشن به مقابله با تبلیغات منفی دشمنان ایران پرداخت، بوجود آمده است و این صنعت می‌تواند در تقویت انسجام ملی و به نمایش کشیدن پیشرفت‌های کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

مهوا اولین کارخانه صنایع سرگرمی کشور و مجهز به منحصر به فرد ترین تجهیزات ایران و منطقه است .

این کارخانه ۱۴ ماه است که افتتاح شده و با سرمایه گذاری خود به تولید انبوه، ارزان ، باکیفیت و سریع (انیمیشن های سینمایی و سریالی) ، (بازی های رایانه ای وموبایلی) در سطح بین المللی مشغول است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه