English

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی:

دشمن حقایق کشور را وارونه جلوه می‌دهد

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) با تاکید بر لزوم ارتقای بصیرت دینی و سیاسی قشر جوان و ایستادگی در برابر تبلیغات دروغین رسانه‌های بیگانه گفت: دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند.

دشمن حقایق کشور را وارونه جلوه می‌دهد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از روابط عمومی ارتش ، با حضور امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، محفل انس با قرآن ویژه فرماندهان، استادان و دانشجویان دانشگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) برگزار شد.

امیر سرتیپ صباحی فرد در این مراسم با تبریک ماه مبارک رمضان و تاکید بر بسترسازی مناسب در راستای برگزاری آیین‌های ملی و مذهبی در این مرکز آموزش بیان داشت: معرفت افزایی و ارتقای بصیرت عامل اصلی رشد و شکوفایی است.

وی در ادامه با بیان اینکه دانشجو آینده‌ساز کشور است، گفت: نقش برجسته و پر رنگ دانشجویان دانشگاه پدافند در تأمین امنیت پایدار کشور مهم و قابل توجه است.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با تاکید بر لزوم ارتقای بصیرت دینی و سیاسی قشر جوان و ایستادگی در برابر تبلیغات دروغین رسانه‌های بیگانه تصریح کرد: دشمنان قصد وارونه جلوه دادن حقایق کشور را دارند.

وی ادامه داد: چه بزرگ مردان و زنانی که در راه آزادگی، علم اندوزی و جهاد در راه علم و دانش جان خود را فدا کردند تا امروز ایران اسلامی بتواند در عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی دنیا بدرخشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه