English

اعضای هیئت دولت و معاون اول رئیس جمهور با مجروحان حادثه بندرعباس ابراز همدردی کردند

معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای هیئت دولت، ضمن ابراز همدردی با مجروحان و مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس،‌ خون خود را اهدا کردند.

اعضای هیئت دولت و معاون اول رئیس جمهور با مجروحان حادثه بندرعباس ابراز همدردی کردند

به گزارش خبرگزاری موج، در نخستین روز بعد از وقوع حادثه دردناک انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، عصر امروز و پس از پایان جلسه هیئت دولت، معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای هیئت دولت ضمن ابراز همدردی با خانواده جان‌باختگان و مجروحان و مصدومان این حادثه، خون خود را اهدا کردند.

محمدرضا عارف در هنگام حضور در این مرکز، در گفتگویی کوتاه با بیان اینکه وظیفه ما به عنوان عضوی از جامعه این است که در هنگام وقوع مشکلات با مشارکت و همدلی به یکدیگر کمک کنیم اظهار امیدواری کرد با دعای ملت نوع‌دوست ایران و تلاش کادر درمان، مصدومان حادثه بندر شهید رجایی در کوتاه‌ترین زمان به بهبودی کامل دست پیدا کنند.

هیات دولت

عارف افزود: حمایت از هموطنان‌مان یک وظیفه ملی است و از آنجا که در حوادث دیروز کمبود خون گزارش شده بود، این موضوع در دولت مطرح شد و داوطلب شدیم وظیفه‌مان را انجام بدهیم البته ما اطمینان داشتیم که همه مردم کمک می‌کنند و خون مورد نیاز تأمین می‌شود اما معتقدیم که دولت هم باید مانند مردم مشارکت داشته باشد که همه وزرا هم استقبال کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: این حضور مردم همان حمایتی است که در تمام سال‌ها انقلاب را حفظ کرده است، در همه بحران‌ها مردم مشکلات را حل کردند و ما هیچ‌وقت با چالش یا بحرانی روبرو نشدیم که احساس کنیم مردم حمایت نمی‌کنند و تا این فضا در کشور باشد و مردم پشتیبانی کنند با توکل بر خدا مشکلات را با پشتوانه مردمی حل می‌کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه