English

رئیس جمهور پیش از عزیمت به باکو:

ایران به دنبال گسترش روابط ایران و آذربایجان است

رئیس جمهور گفت: امیدواریم گسترش روابط با آذربایجان موجب تامین صلح و امنیت در منطقه شود.

ایران  به دنبال گسترش روابط ایران و آذربایجان است
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان صبح امروز پیش از ترک تهران به مقصد باکو درباره اهداف این سفر اظهار کرد: این سفر براساس دعوت رسمی از طرف کشور برادر و دوست آذربایجان انجام شده است. ما علاقه داریم با عزیران مان در این کشور ارتباط داشته باشیم .

وی ادامه داد: فرصت‌ها و زمینه‌های بسیار خوبی برای همکاری داشتیم و خواهیم داشت. این همکاری ها در رابطه با مسائل تجاری، اقتصادی و علمی و ایجاد راه گذرهایی بین ایران ، روسیه و آذربایجان است. تبادل برق و گاز با این کشور امکان پذیر است.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در حاشیه این سفر تجار، دانشگاهیان وصنعتگران ما با همتایان خود گفت وگو دارند. تلاش می کنیم ارتباطات خود با کشور آذربایجان را گسترش دهیم. در موضوع ارتباط با آذربایجان، تنها بحث همسایگی مطرح نیست. برادران و خواهران ما در دو طرف مرز با هم خاطرات قدیمی دارند . ارتباط ما با اذربایجان تاریخی و فرهنگی عمیقی است . امیدواریم این سفر موجب گسترش روابط دو کشور شود. ما آمادگی انتقال تجارب خود و سرمایه گذاری های مشترک اقتصادی و تجاری هستیم.

پزشکیان در پایان گفت: راه گذرهای مشترکی در حال احداث است و امیدواریم که توافقات انجام شده و ارتباط و صمیمیت دو کشور موجب تامین صلح و امنیت در منطقه هم بشود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه