تعمیرات واگن شرقی کک و زغال واحد ۲ با موفقیت انجام شود
به همت تلاشگران شرکت و با توجه به نیاز باطری ۳، تعمیرات واگن شرقی کک و زغال واحد ۲ در شرایط ایمن به پایان رسید.
![تعمیرات واگن شرقی کک و زغال واحد 2 با موفقیت انجام شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/yHeRWbNYu5ov/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6uGPoW-9gEs/%D9%88%D8%A7%DA%AF%D9%86+%D8%B4%D8%B1%D9%82%DB%8C+%DA%A9%DA%A9+%D9%88+%D8%B2%D8%BA%D8%A7%D9%84+%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF+2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شرکت ذوب آهن اصفهان، جواد نورمحمدی، مهندس ارشد مکانیک کک و زغال واحد ۲ با اعلام این خبر، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده توسط مدیریت تولیدات کک و مواد شیمیایی و مدیریت نت تجهیزات از ۴ اسفند سال گذشته، تعمیرات واگن شرقی واحد ۲ آغاز گردید که علی رغم تعطیلی پرسنل روزکار ذوب آهن به علت شیوع بیماری کرونا در سرعت این تعمیرات خللی به وجود نیامد و مطابق برنامه پیش بینی شده با موفقیت انجام شد.
وی افزود: اما با همت و پشتکار شبانه روزی پرسنل, تعمیرات متوقف نگردید و در تاریخ ۱۹ اسفند ۹۸، تعمیرات به پایان رسید و واگن الکتروز شرقی به بهره برداری رسید.
مهندس ارشد مکانیک کک و زغال واحد ۲ به مزایای این تعمیرات پرداخت و گفت: نقاط قوت این تعمیرات نوسازی و تقویت شاسی اصلی واگن بود که برای اولین بار صورت گرفت. این واگن اوکراینی از سال ۹۱ مورد بهره برداری قرار گرفته بود و نیاز بود تعمیرات آن انجام شود. این تعمیرات باعث شد طول عمر مکانیزم حداقل به میزان سه سال افزایش یابد.
ارسال نظر