رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز ؛
ایران پتانسیل تبدیل شدن به قطب صادرات کفش در خاورمیانه را دارد/صادرات ۵۹ میلیون دلار کفش
رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران گفت: در صنعت کفش در مجموع ۵۰۰ هزار نفر اشتغال به کار دارند و وابستگی آن به خارج از کشور حدود ۲۰ درصد است.
![ایران پتانسیل تبدیل شدن به قطب صادرات کفش در خاورمیانه را دارد/صادرات ۵۹ میلیون دلار کفش](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/0b3vdafsfmV4/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzHyyUh85HRU/+%DA%A9%D9%81%D8%B4+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج ، رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران با اشاره به نهمین نمایشگاه بین المللی کفش، کیف و چرم و صنایع وابسته گفت: یازدهمین نمایشگاه بینالمللی کیف، کفش، چرم و صنایع وابسته (امپکس ۲۰۲۳) ۱۹ لغایت ۲۲ دیماه با حضور ۱۵۴ شرکت داخلی و شرکتهایی از سه کشور روسیه، چین و ترکیه در فضایی به وسعت هفت هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.
شجری افزود: این نمایشگاه به همت ۶ تشکل شامل اتحادیه کفاشان دستدوز تهران، اتحادیه چرم و لوازم کفش، اتحادیه سراجان، انجمن چرم ایران، اتحادیه صادرکنندگان چرم مصنوعی و جامعه صنعت کفش ایران برگزار میشود.
رییس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران در این نشست اظهار داشت: در صنعت کفش در مجموع ۵۰۰ هزار نفر اشتغال به کار دارند و وابستگی آن به خارج از کشور حدود ۲۰ درصد است.
به گفته این مقام صنفی، امروز وضعیت تولید در جهان به گونهای است که شرکتها بخشی از نیازهای خود را از دیگر شرکتها و کشورها تامین میکنند و نیازی به تامین صفر تا ۱۰۰ در داخل نیست، بهطور مثال کارخانه چسب در کشورمان وجود دارد، اما برخی مواد اولیه آن از آلمان تامین میشود
رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران یکی از عامل های بازدارنده صادرات را مشکلات ارزی دانست و گفت: امیداریم دولتمردان به قولهای که در خصوص واردات و صادرات می دهند عمل کنند.
شجری با بیان اینکه دولت باید مشکلات بر سر راه صادرکنندگان را برداشته و همانند کشورهای بزرگ صادرکننده مشوق های صادراتی برای تولیدکنندگان در نظر بگیرد تصریح کرد: برخی از مشکلات در شهرک های صنعتی باعث شده تولیدکنندگان با مشکلات خاصی رو به رو شوند.
به گفته وی در حال حاضر دولت نسبت به اعضای صنفی تبعیض قائل شده و هزینه دو برابری از آنها نسبت به اعضای صنعت دریافت می کند، امیدواریم دولت در این خصوص مساعدت کند.
در ادامه کارشناس دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت گفت: صنعت چرم و کفش کشور، صنعت توانمندی است که در ۹ ماهه امسال موفق به صادرات ۵۹ میلیون دلار کفش، ۳.۵ میلیون دلار اجزای کفش، ۱۰ میلیون دلار چرم و مصنوعات و ۲۰ میلیون دلار مواد اولیه صنعت چرم شده است.
سلیقه به عمق ۹۵ درصدی ساخت داخل در این صنعت اشاره کرد گفت: اندک میزانی از قاچاق در این صنعت وجود دارد، اما نگرانی از این بابت وجود ندارد.
ارسال نظر