در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فجر عنوان شد:
ضرورت پیوند صنعت خودرو و هنر/ هنرمندان میتوانند در طراحی خودروهای جدید و عرضه خودرو به صنعت خودرو کمک کنند/ آمادگی سازمان سینمایی کشور برای کمک به گروه خودروسازی سایپا
با حضور مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، اعضای هیات مدیره، رئیس سازمان سینمایی کشور و دبیر جشنواره فیلم فجر، جوایز برگزیدگان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فجر اهداء و بر پیوند صنعت و هنر تاکید و قرار شد گروه خودروسازی سایپا و سازمان سینمایی کشور همکاری مشترک داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی سایپا ،محمدعلی تیموری، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در مراسم اهدای جوایز برگزیدگان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فجر در شرکت پارس خودرو، گفت: گروه سایپا افتخار میکند که در خدمت هنرمندان کشور باشد؛ رسانه و هنرمند، نقش و جایگاه تاثیر گذاری در جامعه دارد.
او با تاکید بر اینکه هنرمندان میتوانند، پتانسیل و دستاوردهای صنعت خودرو و فعالیتهای توسعهای که در این حوزه صورت میگیرد را به عموم مردم اطلاعرسانی کنند، افزود: هم افزایی صنعت و هنر کمک خواهد کرد که مردم بیش از گذشته با صنعت خودرو آشنا شوند. هنرمندان میتوانند در طراحی خودروهای جدید، تولید خودروهای جدید، عرضه خودرو به بازار در کنار گروه خودروسازی سایپا باشند. محصولاتی که از خطوط تولید سایپا خارج میشود حاصل فرایند طراحی تا تولید است، از اینرو هنرمندان در راستای مسولیت اجتماعی میتوانند کل این فرایند را به آگاهی مردم برسانند و در کنار صنعت ملی کشور قرار گیرند.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر اینکه برای اولین بار در سال جاری،سایپا از طریق کنکور سراسری هزار نفر را بورسیه کرده است، افزود:جامعه هنرمندان میتوانند این موضوع را در جامعه عنوان کنند تا در این مسیر که با هدف جذب جوانان و نخبگان کشور است، به ما کمک کنند.
او یادآورشد: در دهه ۹۰ در زیرساخت صنعت خودرو، سرمایه گذاری جدیدی صورت نگرفت ولی طی ۲۰ ماه اخیر با هدف تنوع محصول و عرضه خودروهای جدید و به روز به بازار،در بخش زیرساخت، سرمایهگذاری مناسبی صورت گرفته است.
او با تاکید بر اینکه مهمترین مسئولیت اجتماعی خودروساز کاهش مصرف سوخت و کاهش آلایندگی است، گفت: با حضور وزیر صنعت،معدن و تجارت و همچنین شهردار تهران، ایستگاه شارژ خودروهای برقی راهاندازی شد؛این اقدام بسیار ارزشمند است،امیدواریم طی سه الی چهار ماه آینده شاهد ورود خودروهای برقی و هیبرید-برقی (قابل شارژ با پریز برق) باشیم و همچنین این خودروها در حمل و نقل عمومی به عنوان تاکسی مورد بهره برداری قرار گیرد.
محمد خزائی، رئیس سازمان سینمایی کشور نیز در این مراسم،ضمن تقدیر از وزارت صمت و مدیرعامل گروه سایپا که به حوزه هنر و سینما ورود جدی کردند، گفت: اگر دغدغههای وزارت صمت و شرکت سایپا به هنرمندان پیوند بخورد،میتوان موضوعات مرتبط با صنعت خودرو را در قالب فیلم کوتاه،مستند، انیمیشن و... برای مردم تبیین کرد.
او با بیان اینکه بستر مناسبی وجود دارد که خودروسازان از هنر سینما با هدف حل مسایل و مشکلات صنعت خودرو، استفاده کنند،افزود: رتبه سینمای ایران در جهان ۱۲ است و لذا اگر این هنر با صنعت پیوند بخورد خیلی از مشکلات صنعت خودرو حل خواهد شد و همچنین مردم با فرصتها و پتانسیل های صنعت خودرو کشورمان آشنا خواهند شد، سازمان سینمایی آمادگی دارد در این مسیر به گروه خودروسازی سایپا کمک کند.
در پایان این مراسم جوایز خودروی شاهین به برندگان جشنواره چهل و یکم فیلم فجر از جمله سارا حاتمی (برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای کت چرمی)، سجاد بابایی (بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم استاد)، داود صبوری (تهیهکننده اتاقک گلی و برنده جایزه ویژه هیات داوران)، مسعود سخاوتدوست (برنده جایزه بهترین موسیقی برای عطرآلود و شماره ۱۰)، حسن ایزدی (برنده جایزه بهترین جلوههای ویژه بصری برای گلهای باوارده)، حمید رسولیان (برنده جایزهٔ بهترین جلوههای ویژه میدانی برای فیلم غریب)، شهرام خلج (بهترین چهرهپردازی برای غریب و شماره ۱۰)، محمدرضا شجاعی (بهترین طراحی صحنه برای غریب و شماره ۱۰)، سارا سمیعی (بهترین طراحی لباس برای یادگار جنوب)، علیرضا علویان (بهترین صداگذاری برای یادگار جنوب)، میثم مولایی (بهترین تدوین برای فیلم چرا گریه نمیکنی)، محمد ثریا (بهترین فیلم کوتاه داستانی برای برنو)، فرشاد افشینپور (برنده جایزه بهترین مستند برای دنیای وحش زاگرس) و امیر نوبخت (برنده جایزه بهترین طراحی صدا برای یادگار جنوب) اهدا شد.
ارسال نظر