English

تولید آهن اسفنجی فولاد سبا به بالاترین میزان از زمان راه‌اندازی رسید

رئیس واحد آهن‌سازی مجتمع فولاد سبا اظهار کرد: در روز بیست و یکم فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳، کارکنان پرتلاش آهن‌سازی سبا ۴۹۹۳ تن آهن اسفنجی تولید کردند و موفق شدند بالاترین رکورد تولید روزانه از زمان راه‌اندازی این بخش را به ثبت رساندند.

تولید آهن اسفنجی فولاد سبا به بالاترین میزان از زمان راه‌اندازی رسید

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان، فرهاد رجبی با بیان اینکه این رکورد در نتیجه کارِ گروهی تیم‌های تولید، تعمیرات، دفاتر فنی، انباشت و برداشت و افزایش بهره‌وری تجهیزات و تشکیل جلسات مدون در راستای شناسایی موانع و رشد تولید است، ادامه داد: ارزش و اهمیت این رکورد مربوط به افزایش میزان تولید آهن اسفنجی به همراه حفظ کیفیت و عدم نوسان در محدوده مجاز آن است.

پس از کسب این موفقیت برخی از سرپرستان و کارشناسان این بخش چنین گفتند:

حجت‌اله رفیعی، سرپرست انباشت و برداشت آهن‌سازی:

رصد و بررسی به‌موقع آنالیزهای کیفی گندله ورودی به فولاد سبا، برنامه‌ریزی صحیح در راستای میکس‌سازی گندله و میکس ورودی آن به واحد احیا، بهبود و ارتقای آن‌ها با شرایط کاری واحد احیا در راستای افزایش تولید و حفظ هم‌زمان کمیت و کیفیت محصول، از اقدامات مهم واحد انباشت و برداشت است که در دست‌یابی به این رکورد نقش عمده‌ای داشته است.

آرش منافی، سرپرست تعمیرات آهن‌سازی:

از دیگر دلایل ثبت این رکورد روزانه باید به انجام بازرسی‌های مدون و به‌موقع و برنامه‌ریزی در راستای افزایش کیفی تعمیرات برای ارتقای آماده‌به‌کاری تجهیزات و همچنین اعتماد به تجهیزات بومی‌سازی‌شده اشاره کرد.

آرش نوروزی، کارشناس تولید آهن‌سازی:

ثبت رکورد روزانه تولید در سال جاری و فروردین‌ماه بسیار حائز اهمیت و باعث افتخار است؛ چراکه ارزش والای سازمان در راستای افزایش کمّی و حفظ کیفی محصول را بیش از ظرفیت تولید اسمی، رقم زده است. این مهم نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی تیم‌های تولید، تعمیرات، انباشت و برداشت، دفاتر فنی در قسمت آهن‌سازی است. امید است با بهبود و ارتقای کیفی گندله ورودی به واحد احیا، رشد و تثبیت این رکورد را در آینده نزدیک شاهد باشیم.

رحیم ناصرنژاد، کارشناس فرایند آهن‌سازی:

 خوشبختانه با عنایت به افزایش تخصص و تجربه همکاران در حال حاضر میکس ورودی گندله در حالت بهینه قرار گرفته است و این امر می‌تواند به تولید محصولی با کیفیت و کمیت مدنظر کمک کند. علاوه بر این آنالیز و کنترل به‌موقع فرایند و شناسایی موانع از دیگر بسیار مهم و تأثیرگذار بوده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه