English

نشست تخصصی مدیران و روسای ماشین‌سازی اراک؛

در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت‌های سازمان و تقویت تفکر سیستمی برگزار شد

در ادامه سلسله نشست‌های تخصصی مدیران و روسای شرکت، جلسه‌ای با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت‌های سازمان و تقویت تفکر سیستمی، در تاریخ ۱۲ آذر ماه سال جاری در سالن آمفی‌تئاتر مرکز آموزش برگزار شد.

در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت‌های سازمان و تقویت تفکر سیستمی برگزار شد
به گزارش خبرگزاری موج

، این نشست با حضور مدیریت محترم عامل، اعضای هیئت مدیره و معاونین شرکت برگزار گردید. ابتدای جلسه دکتر مشایخی به تشریح مزایای تفکر سیستمی و کاربرد آن در صنعت پرداختند و مثال‌هایی از پیاده‌سازی این رویکرد در فرآیندهای تولید ارائه کردند. ایشان همچنین به موانع فرهنگی و سازمانی در پذیرش تفکر سیستمی اشاره کرده و راهکارهایی برای غلبه بر این چالش‌ها و ایجاد فضای باز برای ایده‌ها و نوآوری‌ها مطرح کردند.

سعیدپور، مدیر طرح و برنامه، نیز در این جلسه به معرفی و توضیح حدود ۱۶ آیین‌نامه تدوین و بازنگری شده در دو سال اخیر پرداخت که به گفته وی، تدوین و بازنگری این تعداد آیین نامه در این دور زمانی بی‌سابقه بوده است و نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت شرکت برای بهبود فرآیندها و افزایش کارایی سازمان است.

در ادامه، قائمی، مدیر حسابداری صنعتی، گزارشی از وضعیت قراردادی و مالی شرکت ارائه کرد که شاخص ترین آن افزایش ۱۳۶ درصدی قرارداد های سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲ در مقایسه با ۶ سال قبل، سیر صعوی تعداد قراردادهای منعقد شده در سال مالی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ که از ۱۵ قرارداد در سال مالی قبلی به ۲۲ قرارداد در سال مالی جاری رسیده است. همچنین به افزایش ۳۶ درصدی درآمد شرکت و ۳۸ درصدی سود شرکت نسبت به سال مالی قبل اشاره شد.

سپس ترابی، رئیس برنامه ریزی، ارزیابی و جذب منابع انسانی،گزارشی از وضعیت منابع انسانی را ارائه داد که طبق آن آمار تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری به قراردادی در سال ۱۴۰۰ به تعداد ۲۷ نفر و سال ۱۴۰۱، ۶۱ نفر و سال ۱۴۰۲ به ۲۱۹ نفر افزایش یافته که این میزان نسبت به سال قبل ۲۶۰درصد رشد داشته است.

در ادامه سرایی، مدیر عامل ماشین سازی اراک ، ضمن قدردانی از حضور مدیران و روسای شرکت، بر لزوم استمرار این نشست‌ها و هم‌اندیشی بین مدیران تأکید کرد تا به بهبود مستمر فرآیندها و افزایش کارایی سازمان دست یابند. ایشان با اشاره به اهمیت تفکر سیستمی در بهبود عملکرد سازمان، بیان کردند که این رویکرد می‌تواند به شناسایی نقاط قوت و ضعف در فرآیندهای جاری کمک کرده و موجب بهینه‌سازی فعالیت‌ها شود.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی شرکت، باید شناخت خود را نسبت به ظرفیت و توانمندی‌های ماشین‌سازی اراک مجدداً ارزیابی کرده و نگاهی ویژه به صحنه فعالیت‌های صنعتی، اقتصادی و رقابتی کشور داشته باشیم. در شرایط تورمی و هزینه‌ای کنونی، شرکت نمی‌تواند فقط با تولید تجهیزاتی که در گذشته داشته، درآمد لازم را کسب کند و باید به سمت تولید محصولات جدید حرکت کند.

سرایی تصریح کرد: در شرایط سخت رقابتی که میان ماشین‌سازی اراک و رقبا وجود دارد، بسیاری از کارفرمایان با توجه به عملکرد مثبت شرکت در انجام تعهدات خود از نظر کیفیت و زمان تحویل پروژه‌ها، ابراز تمایل برای ادامه همکاری و یا سفارشات جدید دارند و با توجه به مسیری که برای شرکت در پروژه‌های EPC تعریف شده است، باید ظرفیت پروژه‌ها افزایش یابد. در این راستا، در گام اول ساختار EPC برای شرکت تصویب شده و با احیای شرکت مهندسی و ساختمان ماشین‌سازی اراک، تقویت واحد EPC جهت اخذ پروژه‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در شرایطی که شرکت با یک چهارم ظرفیت واقعی خود فعالیت می‌کند و با توجه به تورم و هزینه‌هایی که بر دوش شرکت است و تغییرات تکنولوژیکی، انتظارات کارفرما و پروژه‌ها و رقبا، اقدام حیاتی برای نوسازی، بازسازی و توسعه شرکت لازم است. در یک سال گذشته، با برگزاری جلسات متعدد با واحدهای مختلف تولیدی و تحقیق و توسعه ، به جمع‌بندی رسیده و پیشنهادات خود را برای تأمین منابع مالی به سهامداران ارائه کرده‌ایم.

سرایی تأکید کرد: علاوه بر بازسازی و نوسازی تجهیزات صنعتی شرکت، نیاز به تغییر نگرش سیستمی در بین تمامی همکاران احساس می‌شود. برای دستیابی به این هدف، باید از طریق فرهنگ‌سازی، تغییر نگرش و ایجاد شوق تولید و نگاه به آینده، راه را هموار کنیم.

وی افزود: در شرایط رقابتی کنونی، ایجاد یک شبکه بازاریابی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. در این راستا، آیین‌نامه بازاریابی شرکت مورد بررسی و اصلاح قرار گرفته است تا تمامی همکاران در هر رده‌ای از سازمان بتوانند در بازاریابی و فروش همکاری داشته باشند و از سود حاصل بهره‌مند شوند.

مدیر عامل ماشین‌سازی اراک با اشاره به انتشار نشریه صنعت سازان از سوی روابط عمومی شرکت و لزوم توجه به مسیر رقابتی که در آن قرار داریم و همچنین نوسازی تجهیزات و نوسازی فکری که در شرکت در حال شکل‌گیری است، مدیران، روسا، کارشناسان و تمامی همکاران می‌توانند با ارائه مطالب و ایده‌های خود مطابق با سیاست‌های توسعه‌ای شرکت در این نشریه مشارکت کنند تا فرهنگ تولید و نگاه به آینده را در سازمان نهادینه کنیم.

آقای سرایی در پایان این نشست، با توجه به پیام‌های منفی که برخی از همکاران در فضای مجازی منتشر کرده‌اند، تصریح کردند: ماشین‌سازی اراک یک شرکت خاص و منحصر به فرد است که ویژگی‌های متمایز آن، این امکان را فراهم کرده تا در شرایط بحرانی و چالش‌های متعدد طی حیات خود، همچنان پابرجا و مقاوم بماند. اما اکنون، با توجه به تغییرات چشمگیر در بازار و رقابت تنگاتنگی که میان ما و رقبای جدید وجود دارد، نیازمند توجه و دقت بیشتری هستیم. بیان اینگونه به راحتی می‌تواند مورد سواستفاده رقبا قرار گرفته و به اعتبار شرکت آسیب بزند. بنابراین، لازم است که همگی با همدلی و اتحاد، بر نقاط قوت خود تمرکز کنیم تا بتوانیم مسیر موفقیت را با قدرت بیشتری ادامه دهیم.

در پایان سرایی بر لزوم استمرار این نشست‌ها و تبادل نظر میان مدیران تأکید کردند و خبر دادند که این نشست ها برای سایر کارکنان نیز برگزار خواهد شد.

این نشست تخصصی با هدف تقویت روحیه همکاری و همفکری میان مدیران و روسا و ارتقاء سطح کیفی فعالیت‌های سازمان، در فضایی صمیمی و سازنده به پایان رسید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه