English

با ۵۰ درصد صرفه‌جویی اقتصادی محقق شد؛

ساخت مکانیسم شارژ هوپر گلوله آسیاب واحد گندله‌سازی در کارگاه اسکلت فلزی فولاد مبارکه

مکانیسم شارژ هوپر گلوله آسیاب واحد گندله‌سازی به روش مهندسی معکوس در کارگاه اسکلت فلزی تعمیرگاه مرکزی در فولاد مبارکه ساخته شد و ۵۰ درصد صرفه‌جویی اقتصادی برای شرکت به ارمغان آورد.

ساخت مکانیسم شارژ هوپر گلوله آسیاب واحد گندله‌سازی در کارگاه اسکلت فلزی فولاد مبارکه
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از فولاد مبارکه اصفهان، در پی کسب این موفقیت، برخی دست‌اندرکاران این پروژه چنین گفتند:

مهدی رضایی، تکنسین آماده‌ساز کارگاه اسکلت فلزی:

این تجهیز مهم که به درخواست ناحیه آهن‌سازی ساخته ‌شده، وظیفه شارژ گلوله در آسیاب واحد گندله‌سازی را بر عهده دارد که باتوجه‌به فرسودگی تجهیز قبلی در ناحیه، طبق درخواست بهره‌بردار به روش مهندسی معکوس ساخته شد.

اکبر اسدی، تکنسین برنامه‌ریز کارگاه اسکلت فلزی:

 یکی از چالش‌های ساخت این تجهیز هماهنگی آماده‌سازی قطعات متعدد در کارگاه اسکلت فلزی، ساخت و خرید اضطراری بوده است که با پیگیری‌های قسمت برنامه‌ریزی، ساخت تجهیز طبق زمان‌بندی انجام شده است. همچنین باتوجه‌به استفاده از توان داخلی نیروهای کارگاه اسکلت فلزی، به‌لحاظ اقتصادی ساخت این تجهیز صرفه‌جویی 50 درصدی نسبت به خرید تجهیز در پی داشته است.

معاد سلطانی، سرپرست برنامه‌ریزی، نقشه‌کشی و آماده‌سازی:

این تجهیز شامل قسمت‌های شاهین باربرداری، بدنه اصلی و مکانیسم‌های کنترلی تخلیه گلوله است. برای ساخت این تجهیز بیش از 80 قطعه طراحی، ساخته و در نهایت در کارگاه اسکلت فلزی مونتاژ شده است. با توجه به مکانیسم کنترلی تجهیز، بیشتر قطعات نیاز به دقت بالا و ماشین‌کاری دقیق دارد که از چالش‌های ساخت این تجهیز بوده است. مراحل مختلف ساخت این تجهیز ازجمله تهیه نقشه‌های ساخت، جوشکاری، ماشین‌کاری و مونتاژ به دست نیروهای کارگاه اسکلت فلزی و ساخت تعمیرگاه مرکزی انجام شده است.

بهزاد مؤمنی، سرپرست عملیات حرارتی و مهندسی سطح کارگاه اسکلت فلزی:

 باتوجه‌به شرایط کاری این تجهیز که در تماس با مواد ساینده است و همچنین وجود مکانیسم‌های متحرک، قطعات مختلف تجهیز با توجه جنس آن تحت عملیات حرارتی و عملیات بهبود سطح به‌منظور افزایش عمر تجهیز قرار گرفته و تست‌های غیرمخرب نیز جهت تأیید کیفیت سازه انجام شده است.

علی سعیدی، رئیس کارگاه اسکلت فلزی:

در راستای رسالت کارگاه اسکلت فلزی برای پشتیبانی مؤثر از تولید، ماهانه بیش از 100 تن تجهیز و سازه فلزی در کارگاه اسکلت فلزی ساخته می‌شود که نتیجه همکاری تیمی بین قسمت‌های مختلف این کارگاه است. ساخت این تجهیز نشانه توانمندی تیم مهندسی و اجرایی کارگاه اسکلت فلزی و تعمیرگاه مرکزی بوده و بیانگر این نکته است که در تعمیرگاه مرکزی علاوه بر ساخت قطعات، پتانسیل ماشین‌سازی با کیفیت بالا وجود دارد.

محمود صداقت‌نسب، مدیر تعمیرگاه مرکزی:

این پروژه نتیجه تعامل بین واحدهای مختلف تعمیرگاه مرکزی و سایر قسمت‌های فولاد مبارکه ازجمله خرید و ناحیه آهن‌سازی بوده که نشانگر عزم فولاد مبارکه در تکیه‌بر توان داخلی و بومی‌سازی تجهیزات حساس خطوط تولیدی است. ازاین‌رو از زحمات تمامی کارکنان زیرمجموعه، شرکت سازه پیش‌گام مدیسه پیمانکار راهبری و همکاران کارگاه ساخت تعمیرگاه مرکزی تشکر و قدردانی می‌کنم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه