English

نائیجی، مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی پیکان شد

در حکمی از سوی مدیرعامل ایران‌خودرو، نقی نائیجی به‌عنوان سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی پیکان منصوب و معرفی شد.

نائیجی، مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی پیکان شد
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ایران خودرو، مراسم معارفه سرپرست جدید باشگاه پیکان و تقدیر از زحمات و خدمات مدیرعامل سابق باشگاه با حضور اعضای هیات مدیره و مدیران موسسه برگزار شد.

نقی نائیجی، به عنوان یکی از چهره‌های شناخته‌شده فرهنگی و ورزشی کشور با سابقه‌ای درخشان، مسوولیت هدایت باشگاه را بر عهده گرفت.

وی با توجه به تجربیات خود در ورزش، فرهنگ و صنعت، ظرفیت‌های بزرگی برای پیشبرد اهداف باشگاه دارد.

محسن مقدم، مدیر حوزه مدیرعامل ایران‌خودرو در مراسم معارفه نائیجی با اشاره به ضرورت بازگشت باشگاه پیکان به جایگاه اصلی‌اش در عرصه‌های والیبال و فوتبال گفت: هدف از تغییرات مدیریتی ایجاد یک روحیه جدید در مجموعه باشگاه و کارکنان است.

وی به اهمیت استعدادیابی در داخل باشگاه و استفاده از منابع انسانی موجود در مجموعه پیکان اشاره و عنوان کرد: این ظرفیت می‌تواند منجر به رشد و توسعه ورزش در این باشگاه شود.

در این مراسم از زحمات آقایان خطیبی و اینانلو، مدیرعامل سابق و عضو سابق هیات مدیره باشگاه پیکان تقدیر شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه