English

در دیدار شهرداران شیراز و ناصریه عراق مطرح شد؛

صدور توانمندی‌های زیست‌محیطی به عراق در دستور کار مدیریت شهری شیراز

در دیدار شهرداران کلانشهرهای شیراز و ناصریه عراق علاوه بر موضوع خواهرخواندگی، صدور توانمندی‌های خدمات شهری در بحث مدیریت پسماند و فضای سبز نیز در دستور کار مدیریت شهری شیراز قرار گرفت.

صدور توانمندی‌های زیست‌محیطی به عراق در دستور کار مدیریت شهری شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدحسن اسدی در دیدار با شهردار ناصریه عراق به تاریخچه شیراز و ظرفیت‌های این کلان‌ شهر پرداخت.

به گفته شهردار شیراز؛ این کلان‌شهر با جمعیت دو میلیون نفری شهر سومین حرم اهل‌بیت(ع) و مأمن امامزادگان، علما و ادیبان و دارای پیشینه‌های مختلفی نظیر مذهبی، تاریخی، فرهنگی و علمی است.

وی با اشاره به قدمت ۶۵۰۰ ساله شیراز و چهار دوره پایتخت سیاسی در دوران مختلف تاریخ و به‌جا ماندن آثار تاریخی و فرهنگی ملموس از این دوران بیان کرد: وجهه‌های مختلف شیراز باعث جذب چند میلیونی گردشگر نوروزی به این کلان‌شهر شده است.

این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز در این دیدار با همتای خود به بیان ظرفیت‌های متعدد و فعالیت‌های شهرداری شیراز با قدمت بیش از ۱۰۰ سال پرداخت و فعالیت پروژه‌های بزرگ‌مقیاس متعدد نظیر خطوط چهارگانه مترو کلان‌شهر را نیز برشمرد.

عضو هیئت‌مدیره انجمن کلانشهرهای جهان (متروپلیس) گریزی به‌عنوان "شیراز؛ پایتخت محیط زیست آسیا ۲۰۲۴" نیز زد و گفت: شیراز شهری تمیز و بدون حتی یک روز آلودگی بوده است.

وی با پرداختن به ظرفیت‌های حوزه مدیریت پسماند و توانمندی‌های این عرصه و برنامه‌های عملیاتی براساس مطالعات دانشگاهی از پیشنهاد شهردار ناصریه در استفاده از فناوری شهرداری شیراز استقبال کرد.

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه شهرهای تاریخی جهان همچنین به خواهرخواندگی شیراز با ۶ شهر جهان اشاره و اظهار کرد: طی یک‌سال گذشته نیز با شهرداران بغداد و نجف جلساتی برگزار و تفاهم‌نامه‌ همکاری مشترک با شهرداری نجف منعقد و با شهرداری بغداد نیز این تفاهم انجام می‌شود.

شهردار ناصریه نیز با ابراز خرسندی از دیدن شیراز و توانمندی‌های این کلان‌شهر، به برشمردن ظرفیت‌های شهر تاریخی ناصریه پرداخت و اظهار کرد: شهر ناصریه از شهرهای تاریخی و مهم است که زادگاه حضرت ابراهیم (ع) بوده است.

علی عبدالستار عبدالغنی که شهر ناصریه را از شهرهای مهم تاریخی و مورد توجه در حوزه گردشگری می‌خواند، به برخی پروژه‌های مهم شهر ناصریه نظیر فرودگاه، پروژه گردشگری اور و منطقه ویژه گردشگری که مورد تأکید نخست‌وزیر عراق است، اشاره کرد.

به گفته شهردار ناصریه، این شهر تاریخی در استان ذی‌قار چهارمین استان عراق قرار داشته و یک میلیون نفر جمعیت دارد.

وی دست دوستی شهر ناصریه را با شیراز دراز کرد و خواستار پیوند خواهرخواندگی با شیراز شد که این موضوع مورد استقبال شهردار این کلان‌شهر واقع شد.

علی عبدالستار عبدالغنی که عضو هیئت‌ مدیره سازمان سرمایه‌گذاری استان ذی‌قار نیز است، از ایجاد زمینه تسهیلات برای جذب و ورود سرمایه‌گذاران خبر داد.

شهردار ناصریه که قبل از دیدار با همتای خود، از محل پردازش و دفع مهندسی و بهداشتی پسماند شهرداری شیراز بازدید و در جریان فعالیت‌های آن قرارگرفته بود، این کلان‌شهر را متمایز دانست و ابراز امیدواری کرد: از این فناوری در ناصریه استفاده شود.

وی علاوه بر استفاده از فناوری پسماند، خواستار بهره‌مندی از تجارب شهرداری شیراز در بحث فضای سبز و همچنین اداره شهر شد.

بنابراین گزارش، یکی از برنامه‌های مهم حوزه دیپلماسی شهری کلان‌شهر شیراز، علاوه بر حفظ و تقویت شبکه روابط خارجی موجود، تمرکز بر ایجاد و گسترش تعاملات با کلانشهرها و شهرهای کشورهای همسایه به ویژه کشورهای اسلامی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه