English

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس:

مصرف برق در مقایسه با سال گذشته ۹ درصد افزایش یافته است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از رشد ۹ درصدی مصرف برق در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

مصرف برق در مقایسه با سال گذشته ۹ درصد افزایش  یافته است
به گزارش خبرگزاری موج فارس

، حمیدرضا کریمی فرد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بااعلام این خبر افزود: رشد متعارف مصرف برق در کشور ۴ درصد و در بدبینانه‌ترین حالت ۶ درصد است که امسال به دلیل گرمای شدید این رشد به حدود ۹ درصد رسید.

وی با بیان اینکه به ازای هر یک درجه افزایش دما ۱۸۰۰ مگاوات افزایش تقاضا (وسایل سرمایشی) حادث می‌شود، اظهار داشت: گرم شدن کره زمین در بیشتر نقاط دنیا، افزایش بیش از حد گرما در منطقه خاورمیانه و تشکیل گنبد حرارتی که موجب افزایش درجه حرارت و گرمای نامتعارف شد، در کنار افزایش بی‌رویه مصرف برق و رواج استفاده از وسایل سرمایشی پرمصرف غیر استاندارد و نامتناسب با منطقه مثل کولرگازی سبب شد تا صنعت برق استان جهت تامین برق مطمئن و پایدار دوران سختی را سپری نماید که خوشبختانه با تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان خدوم با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای استراتژی‌های مختلف، تلاش شد تا اثرات ناشی از ناترازی برق در سطح کشور در حیطه ی استان فارس به حداقل برسد.

کریمی فرد در ادامه به موضوع ناترازی انرژی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: عواملی چون: کاهش کارایی تجهیزات شبکه و افزایش حوادث شبکه به واسطه افزایش مصرف، اشباع شدن پست‌ها و بعضاً خطوط انتقال و شبکه و فشار بیش از حد بر شبکه‌های توزیع و رخ دادن حوادث پیش بینی ناپذیر و همچنین کاهش عملکرد شبکه های برق به ازاء افزایش دما از جمله دلایل این ناترازی می باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس با بیان اینکه هر یک درجه افزایش دما ۳ تا ۴ درصد تولید برق نیروگاه‌ها را کاهش می‌دهد، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش دمای هوا، دچار چسبندگی مصرف در شبکه برق شده ایم؛ بدین معنا که پس از یک دوره گرم شدن هوا مصرف برق پایین نمی‌آید، چرا که عادت مصرفی در میان مردم به تدریج تغییر می‌یابد.

 این مقام مسئول ناترازی شدید تولید و مصرف برق به دلیل کاهش تولید نیروگاه‌های برق آبی و زمان بر بودن حل مشکل ناترازی در کوتاه مدت را از دیگر دلایل مهم ناترازی برق برشمرد و اضافه کرد: با وجود تمامی این مشکلات و محدودیت‌های منابع، هم اکنون پروژه‌های برقی مختلفی در سطح استان جهت پاسخگویی به نیازهای توزیع نیروی برق در حال اجراست و تلاش می شود تا با برنامه‌ریزی دقیق و اجرای استراتژی‌های مختلف، اثرات ناشی از ناترازی برق در سطح کشور در حیطه ی استان فارس به حداقل برسد.

کریمی فرد در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت مصرف بهینه برق از سوی کلیه مشترکان به ویژه مشترکان خانگی استان تاکید کرد و بیان داشت: ارزان بودن قیمت برق نبایستی به مصرف بی رویه این انرژی حیاتی منجر شود. وی یادآورشد: متوسط نرخ فروش انرژی این شرکت در سال ۱۴۰۲ با سوخت یارانه‌ای ۱۲۷ تومان به ازای هرکیلو وات ساعت بوده است در حالی که هزینه واقعی تولید برق بیش از ۲ هزار تومان می باشد.

وی در خاتمه سخنان خود بر نقش مهم مشترکان در تأمین پایدار برق و ایجاد رفاه و آسایش تاکید کرد و افزود: در حال حاضر هیچ‌گونه مشکل خاصی در روند پایداری شبکه توزیع برق مشترکان استان فارس وجود ندارد و از مشترکان گرامی نیز تقاضا می شود به هر شیوه ممکن مصرف برق خود را بهینه کرده و صنعت برق استان را جهت برق رسانی مستمر و پایدار یاری نمایند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه