English

نماینده ولی فقیه در فارس:

اکرام ایتام در ماه مبارک رمضان فراموش نشود

نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه همگان باید به نیروی انتظامی کمک کنند که مناسک ماه مبارک رمضان به بهترین نحو ممکن برگزار و بی احترامی به این ایام نیز صورت نپذیرد، اظهار کرد: اکرام ایتام در ماه مبارک رمضان فراموش نشود.

اکرام ایتام در ماه مبارک رمضان فراموش نشود
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با بیان اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم و باید تلاش کنیم تا جامعه، منطقه و شهر خود را برای رفتن به مهمانی خدا آماده کنیم، و یکی از برنامه‌های خوبی که در این ماه متداول شده، دهه تکریم مساجد است. اظهار داشت: ماه رمضان بهترین موقعیت است که در زمینه تقوا تمرین و رشد کنیم چون تقوا می‌تواند نتیجه روزه باشد. 

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه باید با فساد اخلاقی، بدحجابی، بی‌حجابی، زنا، خودفروشی، فساد مالی و فساد اقتصادی مقابله کرده و آن را کنترل کنیم. گفت: ماه رمضان همانند یک فرصت است تا دعا کنیم این مشکلات برطرف شود، یک دعای امام زمان(عج) به نفع مسلمانان و به ضرر دشمنان خواهد بود و خداوند کمک خواهد کرد تا تمام مشکلات حل شود. 

نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه مژده دادند که در ماه مبارک رمضان هیچ مسجدی بدون نماز جماعت و امام جمعه نخواهد بود، گفت: این کار مهم نیاز به حمایت همه جانبه مردم در محلات مختلف شیراز دارد. در همین راستا باید با متولی مساجد صحبت شود که مردم را به مسجد دعوت کرده تا تمام مساجد آباد شوند. نباید این فرصت را از دست داد چون چراغ مسجد همه محله را روشن می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه همگان باید به نیروی انتظامی کمک کنند که مناسک ماه مبارک رمضان به بهترین نحو ممکن برگزار و بی احترامی به این ایام نیز صورت نپذیرد، اظهار کرد: اکرام ایتام در ماه مبارک رمضان فراموش نشود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود ۱۴ تذکر مخصوص ماه مبارک رمضان را از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل کرد و افزود: پیامبر اکرم(ص) به مردم تذکر دادند که با نیت صادق از خدا بخواهید که توفیق روزه و تلاوت قرآن را در ماه رمضان پیدا کنید؛ بدبخت کسی است که در ماه رمضان از مغفرت و رحمت خدا محروم شود؛ هر زمانی که در این ماه گرسنه و تشنه می‌شوید، یاد گرسنگی و تشنگی روز قیامت بیفتید؛ به فقرا و مساکین در ماه رمضان صدقه دهید؛ کودکان را مورد رحم و محبت قرار دهید؛ به خویشاوندان رسیدگی کرده و در ماه مبارک رمضان زبان خود را کنترل کنید، گوش خود را از حرام ببندید و به یتیمان رحمت کنید. الحمدالله در ایران موسسات بسیاری وجود دارد که یتیمان را حمایت می‌کنند اما این کودکان همواره نیاز به دست نوازش دارند.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری(مدظله) مبنی بر اینکه افطاری ساده در ماه رمضان ترویج داده شود، گفت: افطاری دادن سنت پسندیده‌ است اما متولیان امر نباید کار خیر را مخفی کنند و باید مشخص شود که خیر از کجا رسیده است.

وی با اینکه هفته پیش‌رو سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و روز احسان و نیکوکاری است و به فکر این هستیم که ایران اسلامی را آباد سربلند و عزت‌مند کنیم، گفت: باید با کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای انواع نیکوکاری همراه شد.

آیت الله دژکام با اشاره به وضعیت معیشت مردم اظهار کرد: موضوع معیشت امتحان سختی برای مردم و دولت شده و امید است با همکاری دولت و مردم این مشکل نیز در جامعه برطرف شود.

وی با اشاره به شرایط جنگ اقتصادی ادامه داد: مبارزه یک وظیفه است. مسئولان باید برای بهبود معیشت پیگیری و مردم باید مطالبه کنند. اما دعا چیز دیگری است و خدا فرموده وقتی سختی پیش می‌آید باید دعا کنید. مطالبه از مسئولان کافی نیست چون قدرت عالم دست خداست. بنابراین از خدا درخواست کنیم و مسئولان را پای کار بیاوریم و خود نیز پای کار باشیم تا ان‌شاءالله این مسائل به لطف خدای متعال حل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فتنه‌هایی که دشمن در ایران به وجود می‌آورد، اشاره کرد و گفت: دشمنان اسلام و ایران متوجه شدند که با جنگ سخت و نظامی نمی‌توانند پیروز میدان باشند و ۸ سال دفاع مقدس شاهد این ماجراست. دشمن دانست که نیروهای مسلح ایران اجازه تعرض به خاک ایران را نمی‌دهند، لذا شروع به راه انداختن فتنه، ایجاد مشکل و اغتشاش کردند و برای این اغتشاشات هزینه کرده و به افرادی که عصیان کردند، پول پرداختند؛ اما به لطف خدا و برکت امام زمان(عج) دشمن نمی‌تواند موفق شود.

وی گفت: کشورمان ایران کشور امام زمان(عج) است و در قانون اساسی نوشته اند این کشور متعلق به امام زمان(عج) است و هیچ کشور دیگری اینگونه نیست و اگر تاکنون حفظ شده ایم ما در خیلی از صحنه های سخت تاریخی برای این است که اینجا مال آقاست و فرموده از مرز کشور خودمان دفاع می کنیم.

امام جمعه شیراز با اشاره به رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری (مدظله) بر کتاب «آخرین فرصت» که شب گذشته در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد، بیان کرد: این شهید والامقام هر زمان به زیارت اهل قبور می‌رفته اینگونه بوده که شاید آخرین بار باشد. شهید کسایی به همگان درس تقوا داد که انسان در هر شرایطی آماده ترک دنیا باشد که اگر آخرین فرصت هم بود دست پر از این دنیا برود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه