English

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر صدرا:

باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در کوتاه ترین زمان مهیا کرد

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر صدرا گفت: توجه به ظرفیت‌های موجود سرمایه گذاری در شهر جدید صدرا ، عامل اصلی تحول در این شهر در آینده نزدیک خواهد بود.

باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در کوتاه ترین زمان مهیا کرد
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مهدی کشاورزی عضو شورای شهر صدرا، با اشاره به راه اندازی واحد سرمایه‌گذاری شهرداری صدرا، اظهار کرد: صدرا یکی از مناطق پر ظرفیت استان فارس و جنوب کشور در حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها است و شناسایی استعدادها و اجرای ظرفیت های این شهر بویژه در حوزه پزشکی، گردشگری و ورزشی از هدف های اصلی راه اندازی این واحد در شهرداری می باشد، ان شاالله شاهد تحول خوبی در این شهر خواهیم بود.

وی با ابراز خرسندی از تفکر و نگرش مشارکتی در مدیریت و عوامل اجرایی شهرداری صدرا در سال جاری افزود: فرهنگ مشارکت در شهرداری صدرا به خوبی طی سال‌های گذشته در مسیر نهادینه شدن قرار نگرفته است، فرهنگی که با توجه با ظرفیت‌های بالای سرمایه‌گذاری در کنار مدیریت جهادی مسؤلان شهر می تواند باعث تقویت حضور سرمایه گذران در این شهر شود اما عدم اجرای مناسب و شناخت کافی از قوانین جاری، باعث شکست بعضی از طرح های مشارکتی شهرداری در سال های گذشته شده است.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر صدرا تصریح کرد: با منابع دولتی و شهرداری نمی توان کمبود ها را جبران کرد باید زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را در کوتاه ترین زمان مهیا کرد.

وی حفظ سرمایه گذاران فعال در سطح شهر و کمک گرفتن از آنها برای جذب سرمایه‌ گذاران جدید را از رویکردهای اصلی کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر صدرا عنوان کرد.

کشاورزی عضو شورای شهر صدرا  با قدردانی از اهتمام مجدانه واحد سرمایه‌گذاری شهرداری صدرا در پیگیری امور مربوط به پروژه‌های مشارکتی و هماهنگی‌های لازم در رفع موانع سرمایه‌گذاران گفت: با عنایت به این نکته که در بیشتر اوقات موضوعات مشارکتی همواره با چالش‌های محتمل برای طرفین توأم بوده و پذیرش بعضی ریسک‌های سرمایه‌گذاری نیز از محتملات این مقوله است، با این وجود حرکت شهرداری صدرا برای معرفی استعدادهای این شهر در حوزه های مختلف سرمایه گذاری با توجه ظرفیت جغرافیایی شهر، جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

مهدی کشاورزی در پایان یاد آور شد: شهر صدرا در نزدیکی شهر شیراز قرار دارد و به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب، آب و هوای خوب و امکانات رفاهی و تجاری، به‌ سرعت در حال رشد و توسعه است و ما از سرمایه‌گذاران دعوت می‌کنیم با ظرفیت‌های موجود این شهر جدید آشنا شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه