English

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس مطرح کرد؛

خدمت رسانی بیش از ۱۷ هزار نیروی امدادی طی ایام نوروز در فارس

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس با تأکید بر افزایش ظرفیت امدادرسانی نسبت به سال گذشته افزود: امسال توان عملیاتی هلال احمر فارس ۳۳ درصد افزایش یافته و بیش از ۱۷ هزار و ۶۰۰ نیروی امدادی همراه با ۴۱۰ خودروی امدادی در ایام نوروز مشغول خدمت‌رسانی هستند‌.

خدمت رسانی بیش از ۱۷ هزار نیروی امدادی طی ایام نوروز در فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حسین درویشی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان امروز ۲۸ اسفندماه، در آیین الحاق ۳۳ خودروی امدادی به ناوگان هلال‌احمر فارس، با اشاره به اجرای طرح ملی خدمات نوروزی در ۱۶۲ نقطه استان، گفت: در ایام نوروز، تعداد قابل توجهی از خودروهای امدادی و آمبولانس‌ها برای ارائه خدمات به مسافران در جاده‌ها و اماکن گردشگری مستقر شده‌اند.

درویشی با تأکید بر افزایش ظرفیت امدادرسانی نسبت به سال گذشته افزود: امسال توان عملیاتی هلال احمر فارس ۳۳ درصد افزایش یافته و بیش از ۱۷ هزار و ۶۰۰ نیروی امدادی همراه با ۴۱۰ خودروی امدادی در ایام نوروز مشغول خدمت‌رسانی هستند.

وی اضافه کرد: جمعیت هلال احمر فارس در چهار محور اصلی خدمات خود را ارائه می‌دهد که شامل امداد و نجات جاده‌ای، اجرای طرح‌های ویژه جوانان، ارائه خدمات درمانی و توزیع کمک‌های معیشتی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس در ادامه با اشاره به برنامه‌های حوزه جوانان اظهار کرد: طرح فاخر که مهم‌ترین بخش آن طرح بهرفت است، در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اجرا می‌شود. همچنین طرح سحاب در اماکن پرتردد گردشگری و تفریحی برای ارائه خدمات امدادی به مسافران فعال است.

هلال احمر فارس

وی ادامه داد: در این ایام ۷۰ ایستگاه ایمنی و ۹۰ مرکز عملیاتی امدادی و پشتیبانی در سطح جاده‌های استان فعال هستند تا در صورت وقوع حادثه، امدادرسانی به‌سرعت انجام شود.

درویشی همچنین به ارائه خدمات درمانی اشاره کرد و گفت: مراکز آب‌درمانی و توانبخشی هلال احمر در ایام تعطیلات فعال هستند و داروخانه‌های جمعیت هلال احمر نیز در تمام روزهای نوروز خدمات‌رسانی به بیماران را ادامه خواهند داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به اقدامات داوطلبانه جمعیت هلال احمر در ماه مبارک رمضان نیز تصریح کرد: بسته‌های معیشتی برای نیازمندان تهیه شده و سفره‌های افطاری در مناطق مختلف استان برپا خواهد شد. علاوه بر این، مربیان آموزشی در کنار پایگاه‌های امدادی حضور دارند و آموزش‌های لازم را به مسافران ارائه می‌دهند.

هلال احمر فارس

هلال احمر فارس

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه