English

تعریف یک صداوسیمایی از نگاه رئیس رسانه ملی

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به جایگاه ویژه مراکز استان‌های رسانه ملی، گفت: انس مردم با صداوسیمای مراکز استانی، از موفقیت‌های رسانه ملی است.

تعریف یک صداوسیمایی از نگاه رئیس رسانه ملی

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌عسکری در نشست تخصصی مجریان گویندگان و خبرنگاران مراکز استان‌ها، با تبریک سی‌وهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت رهبر معظم انقلاب، امروز به قدرت بزرگ منطقه و جهان تبدیل شده است.

رئیس رسانه ملی در ادامه با اشاره به انتخابات سال آینده و اهمیت آن، مشارکت فعال در برگزاری این انتخابات را از مأموریت‌های مهم سازمان صداوسیما برشمرد و افزود: مراکز استان‌ها مقدمات این کار را آغاز کرده‌اند که باید تمهیدات لازم به طور کامل فراهم شود.

علی‌عسکری همچنین با اشاره به اینکه خبرنگار باید آگاهی کامل به مسائل داشته باشد، گفت: وقتی یک بسته خبری تولید می‌شود، باید علم و دانش در آن بسته خبری محسوس باشد و در برنامه‌های گفت‌وگومحور نیز باید به بار معنایی کلمات اشراف داشت.

وی افزود: کسی که وارد رسانه ملی می‌شود و در قاب تلویزیون جای می‌گیرد، خود او یک رسانه است و باید مسلط، با دانش و با روحیه باشد و در کنار این ویژگی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها، به شرایط عمومی همچون پایبندی به باورها مجهز باشد.

علی‌عسکری، تقوای الهی و اعتقادی، سجایای فکری و فلسفی، مطالعه و خویشتن‌داری و رعایت عدالت را از ویژگی‌های مهمی دانست که باید کارکنان رسانه ملی بویژه مجریان، گویندگان و خبرنگاران رسانه ملی دارای این خصایص باشند.

رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد: فردی که می‌خواهد در رسانه ملی فعالیت کند باید انقلابی و انسان ریشه‌دار باشد تا بتواند مجری و هنرمندی خوب شود.

وی با بیان اینکه "ذات کار گویندگی و اجرا، هنرمندانه و نیازمند هوش و ادراک فردی و اجتماعی است"، اظهار کرد: مجری به عنوان ویترین رسانه همواره مورد توجه مخاطب و در مواردی به عنوان الگو قرار می‌گیرد، بر این اساس مجریان و گویندگان تلویزیونی باید ضمن حرکت در مسیر تحقق اهداف رسانه برای حفظ این جایگاه تلاش کنند

رئیس رسانه ملی با تاکید بر ضرورت رعایت توازن، عدالت و بی‌طرفی دربرنامه‌ها و گزارش‌های خبری تصریح کرد: رعایت انصاف و حفظ مرز میان اطلاع‌رسانی درست و پرهیز از تخریب اعتماد و حس امنیت جامعه همواره از دغدغه‌های رسانه ملی است که در این میان نقش گویندگان و مجریان برنامه‌های خبری و تلویزیونی تعیین‌کننده است.

وی در پایان به مجریان، گویندگان و خبرنگاران مراکز استانی توصیه کرد که ارتباط خود را با بخش‌های پژوهشی و افکارسنجی سازمان، به‌ویژه مرکز تحقیقات افزایش دهند و ضمن اطلاع از دیدگاه‌ مخاطبان، در جهت رضایت آنان و ارتقاء عملکرد سازمان گام بردارند.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه