کمیته نظارت بر ویژه برنامه های انتخاباتی رسانه ملی تشکیل شد
با تصمیم شورای نظارت بر صدا و سیما، کمیته ای برای نظارت بر ویژه برنامه های انتخاباتی رسانه ملی تشکیل شد.
![کمیته نظارت بر ویژه برنامه های انتخاباتی رسانه ملی تشکیل شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/atSi5tW82NTa/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-Hyp16bpbnK/w9QJZXqQTxA1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، در جلسه شماره ۴۳۰ شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در روز گذشته ۲۳ اسفندماه که به ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای و حضور نمایندگان قوای سه گانه برگزار شد، با توجه به اهمیت رعایت قانون و نیز حقوق کاندیداها، مقرر شد تا کمیته ای برای نظارت بر ویژه برنامه های انتخاباتی رسانه ملی در شورای نظارت تشکیل شود.
تمامی برنامه هایی که مستقیم و غیر مستقیم با موضوع انتخابات ریاست جمهوری و شوراها توسط شبکه های گوناگون رادیویی و تلویزیونی تولید و پخش می شود توسط این کمیته رصد و نظارت خواهد شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر