رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی:
ضرورت اتحاد جهان اسلام در مقابله با موج اسلامستیزی گروههای افراطی اسلامی و غیراسلامی
لزوم محکومیت عاملان کشتار و هولوکاست مسلمانان مظلوم میانمار از سوی همه دولتهای بینالمللی به ویژه جوامع اسلامی هم چنین ضرورت حمایت همه جانبه جوامع بشری به ویژه دولتها و ملتهای اسلامی از مسلمانان مظلوم میانمار برای برون رفت از یک فاجعه عظیم انسانی بسیار حیاتی است.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از دانشگاه مذاهب اسلامی حجتالاسلام والمسلمین محمد حسین مختاری در یادداشتی با محکوم کردن کشتار مسلمانان مظلوم میانمار و جنایت علیه انسانیت در این کشور بر ضرورت اتحاد جهان اسلام در مقابله با موج اسلام ستیزی گروههای افراطی اسلامی و غیر اسلامی در نقاط مختلف جهان به ویژه در میانمار و لزوم دشمن شناسی موثر در مبارزه بیامان با اهداف پلید قدرتهای استکباری تاکید کرد.
«تراژدی کشتار وحشیانه مسلمانان مظلوم میانمار توسط بودائیان متعصب، که با چراغ سبز دولت جنایتکار میانمار و حمایتهای قدرتهای استکباری به ویژه آمریکا صورت میگیرد، آنچنان دهشتناک است که قلب و روح همه انسانهای آزاده را در جوامع بشری به شدت جریحهدار کرده است؛ لیکن قتل عام و مسلمان کشی آشکار، توسط بوداییان تندرو که ابتداییترین اصول و قواعد انسانی را به کما فرستادهاند در حقیقت ماهیت پوچ و توخالی مدعیان حقوق بشر را بیش از پیش برای جهانیان نمایان کرده است.
بدیهی است سکوت غولهای رسانه ای جهان در برابر این جنایات علیه انسانهای مظلوم، بی دفاع و بیگناه و به آتش کشیدن خانههای مسلمانان روهینگیایی، تجاوز به زنان و کشتن کودکان، مصلوب کردن مردان مسلمان و آتش زدن زنده زنده آنها و محرومیت قوم مسلمان روهینگیا به عنوان بزرگترین اقلیت میانمار از حقوق شهروندی، بار دیگر استانداردهای دوگانۀ غرب را در مواجهه با نسل کشی، آپارتاید، افراطگرایی و تروریسم به تصویر کشیده است.
شرم آور است که کشتن یک حیوان در غرب با پروپاگاندای رسانهای غرب محکوم میشود اما دولتها و رسانههای غربی در برابر پاک سازی نژادی تمام عیار در میانمار روزه سکوت میگیرند، لذا رفتارشناسی رسانههای بیگانه در مواجهه با تراژدی کشتار مسلمانان میانمار و تعامل دو گانه غرب با حقوق بشر نشان میدهد، همگرایی غرب و افراطگرایی در قالب بودائیسم را میتوان در راستای راهبرد کلان غرب در اسلام هراسی و نابودی اسلام جستجو نمود.
هم چنین دیگر گمانه زنیها مبنی بر ثروت منابع انرژی در میانمار، و تشدید بیاعتنایی کشورهای غربی نسبت به مسائل این کشور و اکراه شدید رسانههای غربی صهیونیستی در بازنمایی افراط گرایی غیر مسلمانان، در حالی که سالیان طولانی بر طبل افراط گرایی مسلمانان کوبیدهاند در جای خود قابل توجه و تامل است.
هم گرایی انسان محوری در بودائیسم با اومانیسم غربی به رادیکالیسم و خشونتگرایی در قالب اسلام ستیزی منتهی شده است.
لازم به ذکر است علیرغم آنکه در بودائیسم، آموزههایی از قبیل «احکام پنجگانه اخلاقی» به چشم میخورد که بودائیان را از کشتن هر موجود زنده منع میکند، لیکن نفوذ قدرتهای شیطانی به ویژه آمریکا در منطقه جنوب شرق آسیا، و نیز همگرایی انسان محوری در بودائیسم با اومانیسم غربی در نهایت به رادیکالیسم و خشونت گرایی در قالب اسلام ستیزی و مسلمان کشی در کشورهای بودایی هم چون میانمار، منتهی شد.
در تبیین این مدعا باید گفت امروز ردپای بودیسم در آثار هنری جوامع غربی به ویژه سینمای هالیوود و دیگر محصولات دیجیتالی غرب به خوبی قابل مشاهده است، که نشان دهنده برنامهریزی هدفمند جوامع غربی درمقابله با موج گرایش جوامع غربی به اسلام و جایگزین سازی اومانیسم عرفانی سکولار همچون آئین بودا به جای آموزههای اسلامی است.
از سوی دیگر نهیلیسم و پوچگرایی مهمترین شاخصه در اومانیسم به شمار میآید که در نهایت به خشونت آفرینی نامحدود و بیبندوباری بی حدو حصر میانجامد، لذا سکوت حامیان اصلی اسلام هراسی در مواجهه با کشتار مسلمانان در میانمار و شباهت زائد الوصف فرهنگی کشورهای بودایی هم چون تایلند در آن منطقه با جوامع غربی در ترویج فساد و فحشاء، در تلاقی حیرت انگیز ریشههای مشترک فکری اومانیسم غربی و اومانیسم بودایی بسیار معنادار است.
با این تفاسیر باید اذعان نمود لزوم محکومیت عاملان کشتار و هولوکاست مسلمانان میانمار از سوی همه دولتهای بین المللی به ویژه جوامع اسلامی به شدت احساس میشود، هم چنین ضرورت حمایت همه جانبه جوامع بشری به ویژه دولتها و ملتهای اسلامی از مسلمانان مظلوم میانمار برای برون رفت از یک فاجعه عظیم انسانی بسیار حیاتی است، به ویژه آنکه بدانیم خطر گسترش موج اسلام ستیزی، دیگر کشورهای این منطقه را نیز تهدید میکند.
در خاتمه باید گفت شکست خفت بار گروههای تروریستی تکفیری در عراق و سوریه، استیصال روز افزون قدرتهای استکباری را موجب شده است. لیکن توطئههای حامیان اصلی تروریسم پایانی ندارد و در تازهترین آن بحران سازی از سوی داعشیان بودائی در تکمیل پازل اسلام ستیزی و ایجاد افراطگرایی از جنس بودائیسم که در جنایت کم از داعش ندارد در دستور کار قدرتهای شیطانی قرار گرفته است.
لذا باید بر ضرورت اتحاد جهان اسلام در مقابله با موج اسلام ستیزی گروههای افراطی اسلامی و غیر اسلامی در نقاط مختلف جهان به ویژه در میانمار تاکید کرد و لزوم دشمن شناسی موثر در مبارزه بیامان با اهداف پلید قدرتهای استکباری به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی به ویژه در منطقه جنوب شرقی آسیا را خواستار شد، که در صورت تحقق این مهم میتوان در راستای احقاق حقوق مسلمانان مظلوم میانمار و برون رفت از بحران سازیهای قدرتهای شیطانی گام نهاد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر