پخش سریال رادیویی «با چشمان بسته» از فردا
پخش سریال رادیویی «با چشمان بسته» با موضوع ورزش گلبال روز سه شنبه (۱۸ مهر) از رادیو نمایش آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، نمایش «با چشمان بسته» نوشته مریم تاجیک با موضوع ورزش گلبال است.
گلبال ورزشی طراحی شده برای نابینایان است و قصه این نمایش درباره جوانی نابینا است که به تیم گلبال می پیوندد. این ورزش که دو نیمه ۱۰ دقیقهای دارد چشمان همه بازیکنان بستهاست. در هر تیم ۳ نفر در زمین حاضرند که در نزدیکی دروازه خودی مستقرند و باید سعی کنند توپ را با دست به درون دروازه تیم مقابل بی اندازند.
این نمایش به کارگردانی ایوب آقاخانی در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است و فریدون محرابی، نگین خواجهنصیر، راضیه مومیوند، احمد گنجی و علی میلانی از جمله بازیگران آن هستند.
این نمایش به تهیهکنندگی: شهناز دهکردی، صدابرداری: رضا طاهری و افکت: نرگس موسی پور، فردا، ساعت ۹:۴۵ روی آنتن رادیو نمایش میرود.
ارسال نظر