نمایش فیلم های سینمایی «نفس، زرد و یه وا» در جشنواره فیلم دنیای آسیا
فیلم های سینمایی «نفس، زرد و یه وا» در جشنواره فیلم دنیای آسیا نمایش داده می شوند.
![نمایش فیلم های سینمایی «نفس، زرد و یه وا» در جشنواره فیلم دنیای آسیا](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/cTOQjgozPEAk/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehx5wd0Sv74NR/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D8%AF%D8%B1+%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C+%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از بنیاد سینمایی فارابی، فیلم های سینمایی نفس به کارگردانی نرگس آبیار، «زرد» به کارگردانی مصطفی تقی زاده و «یه وا» به کارگردانی آناهید آباد در جشنواره فیلم دنیای آسیا روی پرده می روند.
در این جشنواره که توجهی ویژه به فیلم های آسیایی معرفی شده به اسکار و گلدن گلوب دارد، فیلم های «نفس» به پخش کنندگی مستقل های ایرانی، «زرد» به پخش کنندگی ایران آرت هاوس فیلم و «یه وا» به پخش کنندگی بنیاد سینمایی فارابی حضور دارند.
فیلم «یه وا» که پیش از این در جشنواره های فیلم مونترال کانادا و میل ولی آمریکا به نمایش در آمده است به عنوان محصولی مشترک از دو کشور ارمنستان و ایران برای رقابت در اسکار رشته بهترین فیلم خارجی زبان از سوی ارمنستان به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی معرفی شده است.
جشنواره فیلم «دنیای آسیا» از ۳ تا ۱۱ آبان سال جاری در لس آنجلس برگزار می شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر