تئاتر مردان مریخی، زنان ونوسی تلفیقی از روانشناسی و کمدی
کارگردان نمایش جدید مردان مریخی، زنان ونوسی عنوان کرد: این کار نوعی آرتتراپی است، اثری مفهوم گرا که دغدغه جامعه و اندیشهورزی مردم را دارد و تلفیقی از روانشناسی و کمدی میباشد.
به گزارش خبرگزاری موج، کارگردان نمایش مردان مریخی، زنان ونوسی که چند شبی است که اجرایش را در تئاتر باران آغاز کرده خاطر نشان کرد: این کار نوعی آرت تراپی است یعنی هنر به بهای چیزی که میخواهی مفهوم یا دادهای را به مخاطب ارائه کند. این نمایش اثری مفهوم گرا است که میخواهد به مخاطب یک سری جزئیاتی را برساند.
علی حسینی درباره محتوای نمایش گفت: یک تعداد زوج در این نمایش چیزهایی را فراموش کرده و در کار به هم یادآوری میکنند خیلی جزئیات ساده در کنار زندگی که براساس تفاوتهای زوجها ارائه میشود، زوجها بر اساس خودخواهیهایشان، احساسات و علائق هم را فراموش کردهاند.
کارگردان نمایش مردان مریخی، زنان ونوسی با بیان اینکه محتوای نمایش در قالب داستان و طنز موقعیت ارائه میشود، گفت: اگر طنز را از کار بگیریم حالت شعاری پیدا میکند و گوش همه هم از شعار پر است، بنابراین طنز کار کردیم اما این طنز به سمت لودگی نمیرود بلکه مرزی بین کار روانشناسانه و کمدی موقعیت است.
وی با اشاره به اینکه در این کار ۵ زوج، یک دکتر و یک گروه فرم حضور دارند، گفت: مجموعا گروه 25 نفره هستیم. انتخاب بازیگر خیلی سخت بود چرا که رئال میخواستیم کار کنیم برخی بازیگران را خودمان و برخی هم از آموزشگاهها به من معرفی شدند و من هم انتخاب کردم.
حسینی مدعی شد: دغدغه من جامعه است. کار قبلیام بیشعوری هم به وجدان انسانها در جامعه باز میگشت و تلاش دارم از کتب پرفروش و پرطرفدار نمایشنامه دراماتورژ کرده و در اختیار مردم قرار دهم.
وی با بیان اینکه وضعیت تئاتر این روزها به لحاظ مخاطب بد نیست اما قدری شرایط اقتصادی بر آن تأثیر گذاشته است، گفت:کار ما هم نمیگویم هر شب بلیتها تمام میشود اما بد هم نبوده است امیدوارم تا بیست و ششم مرداد که اجرای نهاییمان است اجراهای خوبی داشته باشیم.
حسینی در پایان گفت: اگر استقبال از کار خوب باشد ممکن است تمدید کنیم یا اینکه کار را به جشنواره فجر ارائه کنیم.
ارسال نظر