English

در پایان چهارمین روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛

نشست رسانه ای فیلم سینمایی زهر مار برگزار شد / زهر مار دو و نیم میلیاردی

در پایان چهارمین روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛ نشست خبری فیلم سینمایی زهر مار با حضور جواد رضویان کارگردان و سیامک انصاری یک یاز بازیگران و دیگر عوامل این فیلم برگزار شد.

نشست رسانه ای فیلم سینمایی زهر مار برگزار شد / زهر مار دو و نیم میلیاردی

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، نشست رسانه ای فیلم سینمایی زهر مار با حضور جواد نوروز بیگی تهیه کننده، جواد رضویان کارگردان، پیمان عباسی نویسنده، سیامک انصاری و شبنم مقدمی بازیگران و برخی از عومال دیگر این فیلم و با اجرای احسان کرمی در پایان چهارمین روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

در ابتدای این نشست جواد رضویان با اشاره به جدیدالورود بودنش به این حوزه از اهالی رسانه در خواست کرد: لطفا مرا بی رحمانه اما منصفانه نقد کنید.

در ادامه پیمان عباسی این فیلم را نه یک فیلم کمدی بلکه نقد اجتماعی با صحنه هایی خنده دار خواند و درباره قصه آن گفت: ماجرای این فیلم دوران تحصیل من در  دبیرستان بر می گردد که دونفر را می شناختم که باهم بسیار دوست بودند. روزی یکی از آنها برای امر به معروف و نهی از منکر دیگری را به خاطر به همراه داشتن مجله ای با تصاویر غیر اخلاقی لو داد. همین امر باعث ترک تحصیل فرد لو رفته شد و  در حقیقت، اتفاقی شبیه به این موضوع برای یکی از روحانیون محله ما رخ داده بود.

جواد رضویان در پاسخ به سوالی گفت: به نظرم، این فیلم ضد ارزش نیست و در واقع می‌خواستیم به ارزش‌ها و وجوه انسانی بپردازیم. اگر موفق نبوده ایم، من مقصرم. 

وی تشابه فیلمش با رسوایی مسعود ده‌نمکی را رد کرد و گفت: اگر اینطور باشد در هر فیلمی که هر دختری با هر آقایی باشد، رسوایی است! اما باید بگویم که چندی پیش مشابه همین اتفاق برای فردی با جایگاه اجتماعی بالا رخ داد و از همین منظر، ۶۰-۷۰ درصد موضوع آن مابه‌ازای بیرونی دارد. 

این کارگردان افزود: می‌خواستیم که فیلمی با موضوع نقد اجتماعی بسازیم و فقری که زمینه ساز خیلی از اتفاقات می‌شود، سوژه اصلی ما بود. آن فقر می‌تواند فقر مالی یا فرهنگی باشد. این فیلم دست و پا زد تا چنین چیزی را به مخاطب خود منتقل کند. در این فیلم، می‌خواستیم که از چهره واقعی جامعه‌مان آگاهی بدهیم. تقریبا همه جاهایی که در فیلم دیدید، مستند بود و می‌توانم این مکان‌ها را نشان بدهم. 

جواد نوروز بیگی در پاسخ به سوالی مبنی بر واکنش‌های احتمالی از سوی مداحان در روند اکران این فیلم گفت: وقتی به چنین موضوع حساسی می‌پرداختیم، ما فکر می کردیم که با جماعتی سر و کار داریم که نزدیک شدن به آنان سخت است و به همین دلیل باید دقت زیادی می داشتیم. برادرم مداح است و این فیلم را دید و از آن خوشش آمد. هر کسی می تواند خود را در مقام کاراکترهای این فیلم که یک نقد اجتماعی به افراد مختلف است قرار دهد و و ببیند که اگر خودش یا یک مداح در چنین مسیری قرار بگیرد، چه کاری می‌کند؟ آیا به وظیفه انسانی خود که همراهی با آن انسان درمانده است عمل می‌کند یا او را به حال خود رها می‌کند؟

سیامک انصاری در مورد بازی خود در این فیلم و نقش متفاوتش گفت: این نقش با نقش‌های قبلی من متفاوت بود و به همین دلیل همراه با جواد رضویان تمرینات زیادی بر روی لحن و حرکات داشتیم تا توانستیم به این نقش برسیم. من با این نقش تجربه جدیدی کسب کردم.

شبنم مقدمی در مورد بازی متفاوت خود در این فیلم و تکراری نبودن نقش‌هایش گفت: همیشه سعی می‌کنم تا نقش تکراری انتخاب نکنم که مجبور شوم، تکراری بازی کنم و چشم بیننده را آزار بدهم.

جواد نوروز بیگی در مورد هزینه تولید این فیلم گفت: هزینه تولید این فیلم ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است که در دو مرحله پیش تولید و تولید خرج شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه