English

نشست رسانه ای انیمیشن سینمایی بنیامین؛

چرا باید انیمیشن یک جایزه داشته باشد / قصه دینی داریم نه فیلم دینی

بهزاد عبدی گفت: اگر قرار نیست با انیمیشن رفتار مناسبی در جشنواره شود چرا باید در رقابت شرکت کنیم.

چرا باید انیمیشن یک جایزه داشته باشد /  قصه دینی داریم نه فیلم دینی

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، در سئانس ابتدایی ششمین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، نشست رسانه ای انیمیشن سینمایی بنیامین،  در سینمای رسانه ها  با حضور مصطفی حسن‌آبادی تهیه کننده و محسن عنایتی کارگردان، حامد فرهادی کارگردان هنری، امیر زند مدیر دوبلاژ، علی‌رضا زارع سرپرست متحرک‌سازی، بهزاد عبدی آهنگساز، تینا هاشمی دوبلور و فرشید جلیلی‌نژاد صداگذار این انیمیشن و با اجرای محمود گبرلو برگزار شد.

در ابتدای این نشست مصطفی حسن‌آبادی تهیه کننده انیمیشن سینمایی بنیامین  نسبت به کم توجهی به انیمیشن در جشنواره فیلم فجر انتقاد کرد و گفت: به رغم تلاش مسئولان جشنواره برای دیده شدن انیمیشن ها ما خود را یک مهمان ناخوانده می پنداریم چرا که آن چنان که باید به ما توجه نمی شود.

وی در ادامه از  بهزاد عبدی آهنگساز انیمیشن سینمایی بنیامین به عنوان یک مثال نام برد و گفت: وقتی استادی برای سه اثر موسیقی می سازد که یکی انیمیشن است و دو تای دیگر فیلم های سینمایی و آن دو بیشتر دیده می شوند، طبیعی است که انگیزه همکاری با انیمیشن را از دست بدهد. 

حسن آبادی افزود: با توجه به اینکه فیلم های انیمیشن در رقابت سیمرغ حضور ندارند و تنها یک جایزه دریافت می کنند، از جایزه ای غیر تخصصی برخوردار می شوند.

نشست رسانه ای انیمیشن سینمایی بنیامین

این فیلمساز درباره پیام دینی اثر خود اظهار کرد: من اصطلاح فیلم دینی را درک نمی‌کنم. البته قصه دینی داریم، اما ژانر دینی در سینما وجود ندارد. در همین رابطه سوالی دارم. آیا اطلاق عنوان دینی به فیلم‌هایی خاص به معنای این است که دیگر تولیدات دینی نیستند؟

در بخشی از این نشست عنایتی کارگردان بنیامین، درباره مخاطب این انیمیشن  و بحث منجی هم گفت: مخاطب هدف ما کودکان هستند و قرار است آن‌ها با اثر ارتباط برقرار کنند. در انیمیشن بنیامین ما سعی کردیم موضوع ناجی که به دلیل همخوانی اش با یکتاپرستی در تمام ادیان الهی وجود دارد، را به زبانی کودکانه بیان کنیم.

وی با بیان اینکه در فیلمسازی سعی می‌کند از بهترین الگو‌ها پیروی کند، گفت: برای اینکه فیلمساز بتواند رشد خوبی در اثر خود داشته باشد، باید آروز‌های بزرگ داشته باشد تا بتواند در نهایت به آن دست یابد. من به عنوان یک انیماتور از کار‌های خوب والت‌دیستی الگوبرداری می‌کنم،.البته این ادعا را ندارم که اثرم کیفیت آثار والت‌دیسنی را دارد، اما تلاش می‌کنم در آن جهت حرکت کنم.

محسن عنایتی کارگردان انیمیشن سینمایی بنیامین نیز  با اشاره به اینکه برای تولید این اثر نزدیک به ۳ سال زمان صرف کردیم، گفت: جدای از مشکلاتی که در حوزه فیلمنامه این آثار وجود دارد، نوع نگاهی که به انیمیشن می شود هم مشکل بزرگی است چرا که وقتی یک اثر، انیمیشن لقب می‌گیرد، از رسمیت خارج می‌شود در حالی که این گونه از سینما، یکی از پر مخاطب ترینهای جهان است و ما اعتقاد داریم باید به انیمیشن هم فیلم بگویند.

وی افزود: دلیل ادعایم نیز این است که به توان و دانش همکاران جوانم اعتماد دارم. این کم‌لطفی به سینمایی جوان صنعت انیمیشن‌سازی کشور در حالی است که اگر به این حوزه توجه کافی شود، مطمئن هستم اتفاقات بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود. 

در ادامه بهزاد عبدی آهنگساز بنیامین نیز گفت: وقتی واژه فیلم به اثری اطلاق می‌شود باید تمام المان‌های یک فیلم و عناصر حرفه‌ای برای آن در نظر گرفت بنابراین یک انیمیشن چیزی از فیلم‌های سینمایی حرفه‌ای کم ندارد و باید به آن توجه کرد. 

وی در پایان گفت: انیمیشن بازیگر ندارد که در این رشته‌ها سیمرغ بگیرد، اما اگر قرار نیست انیمیشن حضور درستی در جشنواره ملی فیلم فجر داشته باشد به این معنی که آهنگ، دوبله، جلوه‌های ویژه، متحرک‌سازی و ... مورد داوری قرار بگیرد اصلا چرا در رقابت شرکت کند! 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه