English

حسن غفاری :

عکاسان در فرهنگ سازی مصرف آب موثر هستند

غفاری بیان کرد : برگزاری جشنواره هایی مثل جشنواره عکس آب می تواند به ارتباط هر چه بهتر میان جامعه عکاسان و مسئولان کمک کند و با قدرت هر چه تمامتر یک پیام و مفهومی را به مخاطب منتقل کند.

عکاسان در فرهنگ سازی مصرف آب موثر هستند

به گزارش خبرگزاری موج، حسن غفاری گفت:برگزاری جشنواره ای با موضوع آب که از حیاتی ترین نیازهای جامعه به حساب می آید را کاملاً کاربردی خواند و ادامه داد: کشور ما با بحران کم آبی روبرو است و این موضوع در نواحی مرکزی و جنوبی کشور هر چه بیشتر قابل درک است. نقش حیاتی آب در زندگی و تولید محصولات کشاورزی، بهداشتی و ... باعث شده تا همواره فقدان آن زنگ خطری بزرگ برای هر شهروندی به حساب آید. با توجه به حساسیت نقش تک تک آحاد جامعه در رفع این بحران؛ هنرمندان نیز همیشه سعی کردند تا با تولید آثاری در این خصوص، نگاه مردم و مسئولان را به این مشکل بزرگ معطوف کنند و در صدد چاره اندیشی برای حل آن باشند.  از این رهگذر جشنوارۀ عکس آب که بر آیندی کلی از نگاه عکاسان سراسر کشور است، می تواند در فرهنگ سازی و حساس کردن مردم به این مایۀ حیاتی کمک شایانی کند.

غفاری، اندیشه و تفکر را قبل از شروع عکاسی در رسیدن به یک بیان هنری مهم خواند و گفت: عکاس بهتر است با مطالعه و شناخت به سراغ عکاسی از موضوع خاص خود برود. در این مسیر تماشای آثار دوره های قبل جشنواره و مطالعه پیرامون موضوع می تواند او را در رسیدن به یک جهان بینی عمیق نسبت به موضوع کمک کند. پیشنهاد من این است که عکس دیدن هر چه بیشتر را جدی بگیریم چون که خیلی از این عکس ها می تواند خط فکری عکاس را تعیین کند.

وی اثربخشی جشنواره ها در جامعۀ هنری را در گرو ادامه دار بودن آن ها عنوان کرد و گفت: هر فعالیت فرهنگی در طولانی مدت جواب می دهد و تأثیرات اجتماعی خود را بر جامعۀ هنری می گذارد. جشنواره ها به تربیت هنرمند و نهادینه شدن یک رفتار جمعی کمک می کنند و سعی دارند تا در کنار این هدف، شعار و پیام جشنواره را نیز به منصه ظهور برسانند. از این نظر وجود جشنواره ها لازم است اما بهتر است در نحوۀ برگزاری و ادامۀ راه آن ها با مدیریت خاصی گام بر داشت و تنها در صورتی می توانیم بگوئیم یک جشنواره توانسته جریان ساز باشد که علاوه بر استمرار خود، برنامه ریزی منظمی نیز داشته باشد.

وی ادامه داد:  برگزاری جشنواره هایی مثل جشنواره عکس آب می تواند به ارتباط هر چه بهتر میان جامعه عکاسان و مسئولان کمک کند و با قدرت هر چه تمامتر یک پیام و مفهومی را به مخاطب منتقل کند.

این عکاس مردم نگار، موفقیت در عکاسی مستند اجتماعی را به ارتباط مستمر عکاس با سوژۀ خود مربوط دانست و بیان کرد: وقتی عکاسی در کنار یک موضوع حضور مستمر داشته باشد و با آن زندگی کند بسیاری از موضوعات و جزئیات زندگی را مشاهده می کند که تا قبل از این، موفق به دیدن آن ها نبود. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه