در نشست سریال دلدار مطرح شد؛
تأکید دلدار بر گفتگو بود/رسانه ملی در سریال نویسی افت کرده است
نشست خبری سریال دلدار با حضور تعدادی از عوامل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری موج نشست خبری سریال دل دار با حضور نوید محمودی تهیه کننده، آزیتا ایرایی نویسنده، بهزاد فراهانی، سوگل خلیق، شادی مختاری ، حسام محمودی ، نیما رئیسی و مهران نائل بازیگران و محمدحسین رمضانلو دستیار کارگردان برگزار شد.
ذوق تهیه کننده از توجه مردم
نوید محمودی در مورد تماس های تلفنی مخاطبان گفت: از آنجاییکه من از سال ۱۳۷۲ در تلویزیون فعالیت دارم این تعداد تماس برایم عادی بود اما این حجم از تماس برای برخی از بازیگران جالب توجه بود.
وی افزود: یکی از مهمترین نکات در کار ما این است که ببینید مخاطب با اثر شما چه برخوردی می کند. من از آن نوع افراد نیستم که ذوق خود را از دانستن توجه مردم به سریال مخفی کنم چرا که اصولاً همه این آثار برای مردم ساخته می شود.
دلخوری بهزاد فراهانی از افت سریال نویسی در تلویزیون
بهزاد فراهانی در ادامه گفت: من در این جمع قدیمی ترین کارمند تلویزیون هستم و به همان میزان هم از تلویزیون دلخورم، چرا که سطح سریال نویسی در تلویزیون افت کرده و از مسائل و روابط مردم زحمت کش نمی نویسند.
وی افزود: من فکر می کنم که دیگر زمان خودی و غیر خودی و از ما و بر ما بودن گذشته و وقت آن رسیده که نویسنده های بزرگ کشور از خانه هایشان خارج شوند.
شخصیت دوست سامان از کاراکترهای اصلی نبود
آزیتا ایرایی در پاسخ به سوال خبرنگار موج در مورد عدم پرداخت مناسب به شخصیت دوست سامان در سریال، گفت: به دلیل اینکه این شخصیت از کاراکترهای اصلی نبود خیلی نیاز پرداخت به جزییات نداشت.
نوید محمودی هم به عنوان تهیه کننده پاسخ داد: به نظر می رسد که در حد کفایت به این شخصیت پرداخته شده بود.
ایرایی افزود: پیش از این هم گفته ام که این کار از نظر رضایتمندی از اجرا، برترین اثرم بوده و این اولین تجربه ام در نوشتن یک سریال مناسبتی هم بوده است. اینکه یک نویسنده از نود درصد کارش راضی باشد یک موهبت است. ده درصد نارضایتی هم به حس و حال هایی بر می گردد که به دلیل کمبود زمان نتوانستیم به خوبی به آنها بپردازیم.
تولید و پخش دل دار بدون ممیزی و سفارش
نوید محمودی در بخشی از این نشست تصریح کرد: خیلی ها گمان می کنند در تلویزیون توصیه و ممیزی زیادی رایج است. در حالی که حتی برای یک نکته هم نه از ما درخواست حذف و نه اضافه نداشتند.
ایرایی در مورد انتهای این سریال گفت: ما باید بدانیم که برای چه رسانه ای و چه مخاطبی کار می کنیم. ما هم می دانیم که نمی شود کاراکتر نقش اول با ویژگی های مثبت زیاد را نباید بفرستیم بالای دار.
نوید محمودی گفت: در معمولی ترین حالت سی تا چهل میلیون نفر مخاطب تلویزیون است و بنابراین من معتقدم که خیلی از مسایل را نباید در تلویزیون مطرح کرد تا قبحش نریزد یا همه اعضای خانواده بتوانند ببینند.
وی در مورد انتخاب بازیگران این سریال گفت: من و برادرم افراد را بر اساس میزان محبوبیتشان انتخاب نمی کنیم بلکه بهترین هایی که با نقش مناسبت هستند استفاده می کنیم.
این تهیه کننده و کارگردان در مورد کارآفرینی هم گفت: ما دوست داشتیم که برخی از مشاغل مانند استارت آپ ها را معرفی کردیم و این تلنگر را به مخاطب زدیم که می توان با سیصد چهارصد میلیون تومان چند جوان می توانند شغلی را ایجاد کنند و موفق هم بشوند.
وی افزود: ما سعی کردیم که در مورد روابط دختر و پسری به مخاطب بگوییم که اگر حتی وارد رابطه ای می شوند که حتی خانواده زیاد موافق نیستند دست کم آن را با والدین خود در میان بگذارند تا آنها بتوانند در نتیجه گیری صحیح به آنها کمک کنند.
نوید محمودی گفت: ما سعی کردیم افراد و روابط را به اندازه ای تعریف کنیم تا بتوان در سی قسمت داستان را تعریف کنیم. بسیاری از داستان های سریال های مطرح دنیا را هم می توان در یک قسمت خلاصه کرد اما تعریف سریال بسط داستان است.
انتقاد بهزاد فراهانی از تفاوت فاحش دستمزدهای بازیگران
بهزاد فراهانی هم گفت: حد فاصل هزار دستان علی حاتمی تا اینجایی که هستیم به مشکلات تلویزیون برمی گردد. من نمی دانم که بودجه ها کجا خرج می شود و یا کجا آنها را بلوکه می کند اما می دانم که سازمان باید برای درام هزینه کند. این به این معنی نیست که سریال های فعلی را زیر سوال ببریم و آنها را رد کنیم.
وی تصریح کرد: گرچه ممکن است که برایم مشکلاتی بوجود آید اما من این رسانه را به عنوان یک رسانه ملی را قبول ندارم.
این بازیگر سپس نسبت به تفاوت دستمزدش با برخی بازیگران جوان انتقاد کرد و گفت: چرا باید به رغم لطف تهیه کننده دست مزد من بیست میلیون تومان و دست مزد نوید محمدزاده یک میلیارد و دویست میلیون تومان باشد؟
نوید محمودی در مورد میزان بودجه سریال دل دار گفت: تلویزیون باید کارهای شبانه بسازد که اصولاً کم هزینه هستند و یک سری کارها الف ویژه هستند که در آنها دغدغه انتخاب بازیگر و سایر عوامل براساس بودجه وجود ندارد بلکه باید به دنبال بهترین ها بود.
سوگل خلیق در مورد محدودیت نقشش گفت: من فکر می کنم که کاراکتر من در لحظات عصبانیت زیادی مودب بود و این از خیلی سختی بود.
مسائل حقوقی این سریال مورد تایید اهل فن بود
نوید محمودی در مورد مشکلات حقوقی سریال در پاسخ به خبرنگار موج، گفت: نکات زیاد حقوقی در این سریال بود که مورد تایید قانون بود. براساس نوشته طراحی شده سریال باید آرش بخشیده می شد.
تاکید بر گفت و گو در دل دار
وی در ادامه افزود: ما در این سریال بر گفتوگو تأکید داشتیم و معتقدیم بسیاری از مشکلات با گفت و گو حل می شود و سعی داشتیم که بگوییم لطفاً گفتوگو کنید. حتی در جامعه ما اگر تصمیم گیران با هم گفتگو می کردند کمترین مشکلات را داشتیم.
ارسال نظر