با تاکید بر شفاف سازی؛
مراسم تکریم و معارفه مدیران سازمان سینمایی برگزار شد
مراسم تکریم و معارفه مدیران رسانه ای با تاکید بر انتشار سریعتر شیوه نامه های سازمان سینمایی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، آیین تکریم و معارفه مدیران سازمان سینمایی با حضور حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی و مدیران این سازمان، سینماگران و اهالی رسانه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم که اجرای آن به عهده مسعود نجفی بود، ابراهیم داروغه زاده با اشاره به مدیریت دوساله اش در سمت معاونت نظارت و ارزشیابی گفت : این دو سال با تمام سختی ها، شیرین و جذاب بود و خدارا شاکرم که گرچه نواقصی وجود داشت، اما توانستم به اندازه توانم کمک هایی بکنم.
وی در ادامه سخنانش از حیدریان و انتظامی به دلیل اعتمادشان به او تشکر کرد و گفت: عملکرد ما منطبق بر اهداف سازمان سینمایی بوده که ارتقای سطح سینما را مد نظر داشت و خوشبختانه در این مسیر کمترین چالش را با سینماگران داشتیم .
در ادامه داروغه زاده در گزارش کوتاهی از عملکردش گفت: در این مدت ضمن تولید فیلم های سینمایی با کیفیت، ۲۰ اثر در شبکه نمایش خانگی تولید شد. در عین حال توسعه شبکه نمایش خانگی بر اساس فصای اینترنتی و افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی و سالن سازی نیز از دستاوردهایی بود که با حمایت و خلاقیت های سینماگران عزیز بدست آمد.
وی در پایان گفت: از اینکه این مسئولیت سخت را از دوش من برداشتند و همچنین از طباطبایی نژاد که آن را پذیرفتند تشکر می کنم .
در ادامه این مراسم طباطبایی نژاد گفت : بعد از چهار بار شایعه حضور من در این سمت، بالاخره در اینجا حضور یافتم و نمی دانم خوشحال باشم یا نگران، اما می دانم با توکل به خدا و همکاری همکارانم این مسئولیت سخت را پیش می بریم و امیدوارم بتوانم حسن نظر انتظامی را به حسن انتخاب بدل کنم .
وی به حضور حدود ۶ ساله اش در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اشاره کرد و گفت: بدون شک این مرکز یکی از بهترین مراکز سازمان سینمایی است بابت قصورهایی که در آنجا داشتم عذرخواهی می کنم و مطمئنیم که حمیدی مقدم بهترین اتفاقات را در آنجا رقم خواهد زد.
وی سپس از همکارانش خواست تا بسیار امانت دار و آگاه باشند.
پس از آن محمد حمیدی مقدم گفت : از اعتمادی که آقای انتظامی به من کرد سپاسگذارم چون ریسک کردند و این مسولیت سخت را به عهده من نهادند و امیدوارم بتوانم مثمر ثمر باشم .
وی سپس به اهمیت استراتژیک مرکز گسترش اشاره کرد و گفت: این مرکز در زبان و فرم سینمای مستند از دهه شصت تا کنون حضوری مستمر و بالنده داشته است. نقطه عطف و پازل گمشده در مدیریت فرهنگی عدم ثبات در مدیریت است که البته حضور شش ساله طباطبایی نژاد در سمت مدیریت مرکز گسترش از بهترین اتفاق ها بود . از سویی مرکز گسترش فارع از حاشیه ها فعالیت داشته که ما نیز این هدف را دنبال می کنیم .
حمیدی مقدم سپس به اهداف و رویکردهایش اشاره کرد و گفت: سعی می کنیم تا منابع با عدالت در اختیار همه قرار بگیرد ضمن اینکه نگاه حداکثری به مخاطب یکی دیگر از اهداف مهم ما خواهد بود . به ساختار استراتژیک انیمیشن نیز خواهیم پرداخت .
وی افزود: فیلم های اول و تجربی که به این مرکز محول شده به شدت مهم است که تا بدین لحظه دچار پریشانی بوده است. ما به عنوان یک شتاب دهنده به آنها خواهیم پرداخت. براین اساس کشف استعداد، راهنمایی و راه اندازی از مسئولیت های مرکز است و سعی می کنیم این اتفاق بیفتد .
حمیدی مقدم سپس به اهمیت جشنواره سینما حقیقت اشاره کرد و گفت: این جشنواره از مهمترین جشنواره های کشور و بهترین جشنواره مستند در منطقه است و با این پتانسیل قطعا جهانی تر عمل خواهیم کرد و مرکز تجاری و بین المللی شرق و غرب خواهیم شد و باید رو به ارز آوری بیاوریم. به همین منظور با پررنگ تر کردن بخش خصوصی و ایجاد شدن رقابت بین آن ها، سینمای مستند را فعال تر کرده و به سمت نمایش در تلویزیون های کشورهای خارج از ایران خواهیم برد .
در ادامه لادن طاهری مدیر فیلمخانه ملی ایران و سرپرست سابق موزه سینما گفت : من از ابتدا که با حکم سرپرست مسئولیت موزه سینما را به عهده گرفتم می دانستم که این مسئولیت موقت است ولی مقدارش بیش از آنچه انتظار داشتم شد.اما تلاش کردم در هرچه تخصصی تر شدن و ارتقای فرهنگ موزه داری قوی عمل کنم و امیدوارم این اتفاق افتاده باشد .
وی افزود: مطمئنیم که موزه سینما با همکاران دلسوزی که دارد و مدیریت و توانی که از آقای انارکی سراغ دارم پیشرفت خواهد کرد.
در ادامه مهران عباسی انارکی هم گفت: از اعتماد جناب انتظامی متشکرم که چند ماهی هست که این سمت را به من پیشنهاد داده اند.
وی افزود: من پس از بررسی به این نتیجه رسیدم که این موزه از ویژگی خاص ارتباط نزدیک و چهره به چهره با هنرمندان و مردم برخوردار است.
عباسی انارکی تصریح کرد: من اعتقاد چندانی به تصدی گری ندارم و معتقدم که شخصا اعتقادی به تصدی گری در کار ندارم و معتقدم افراد متخصص در ان صنف فعالیت کنند و من به عنوان خادم در کنارشان باشم .
وی افزود: تلاش می کنم ارتباطم با رسانه ها برای بهتر دیده شدن همه ظرفیت های موزه با هدف بهره مندی مردم، بهتر و بیشتر خواهد شد .
حسین انتظامی در انتهای این مراسم گفت: خوشبختانه این مراسم تحت تاثیر نشاط حاکم بر سازمان سینمایی به سمت فضایی شبیه مراسم ختم نرفت.
وی سپس افزود: خانم طاهری از مدیران بسیار خوب سازمان هستند و در بخش آرشیو تأکید بر تعصب دارند.
در معاونت سینمایی وزارت ارشاد مدیران سازمان سینمایی از نظر اطلاعات، خوشفکری و همدلی زبانزد هستند و به همین دلیل چرخش و جابجایی صورت می گیرد و کسی از بیرون به این سازمان نمی آید.
وی در مورد ابراهیم داروغه زاده گفت: این پزشک مهربان از اطلاعات و تسلط خوبی برخوردارند و در دبیرخانه جشنواره از نظم و شفافیت خاصی برخوردارند.
نوع کار دبیرخانه دائمی جشنواره و معاونت نظارت و ارزشیابی ایجاب می کرد که از هم جدا باشند.
انتظامی در مورد طباطبایی نژاد هم گفت: ایشان خوشفکر و خوشنام است و در مورد کارش با تعصب برخورد می کند. کمک حال اصناف بوده، خیلی اعتقاد ندارم که در سخنرانی ها اعلام مواضع کند بلکه گرایش ها در برنامه و ردیف بودجه مشخص می شود لذا ما به مدیرانی نیازمند هستیم که در مورد اجرای برنامه های که اعلام کرده اند توانمند باشند. ما این برنامه ها را تعمدا منتشر می کنیم تا همیشه در معرض دید و قابل بررسی باشد.
وی ادامه داد:عباسی انارکی هم مدیری خوشفکر در حوزه های اقتصادی و فرهنگی هستند و در روزهایی که ما نیازمند توسعه فرهنگی سینما هستیم حتما موفق خواهند شد. ما قول دادیم که شیوه نامه های خود را منتشر کنیم. شفافیت تنها انتشار عملکرد و هزینه کردها نیست بلکه پیش بینی پذیری است و هر کسی پیش از اینکه به ما مراجعه کند باید بداند با او چه رفتاری خواهیم داشت و بر همین اساس با رقیب او چگونه برخورد خواهیم کرد. ما از برنامه عقب هستیم و باید هرچه زودتر محقق شود.
در انتها حسین انتظامی احکام مدیران جدید را اعطا کرد.
ارسال نظر