English

تورج کلانتری در گفتگو با موج عنوان کرد:

بررسی ابعاد پنهان انتخابات همزمان شوراها و ریاست جمهوری در یک مستند

تهیه کننده و کارگردان دموکراسی در جاده ساوه گفت: «دموکراسی در جاده ساوه» از جنبه های پنهان انتخابات شوراها در سایه انتخابات ریاست جمهوری پرده بر می دارد.

بررسی ابعاد پنهان انتخابات همزمان شوراها و ریاست جمهوری در یک مستند

تورج کلانتری، کارگردان فیلم مستند «دموکراسی در جاده ساوه» در گفتگو با خبرنگار سینمایی موج، درباره ایده و روند ساخت فیلم خود اظهار کرد: به دلیل همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، شاهدیم که مساله شوراها تحت تاثیر ریاست جمهوری قرار گرفته و به نوعی به حاشیه می رود. همین امر، باعث اتفاقات مثبت و منفی زیادی می شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به این نکات، ما به سراغ جنبه های پنهان این تقارن و انتخابات شوراها رفتیم و در فیلم «دموکراسی در جاده ساوه» به آنها پرداختیم.

وی در مورد انتخاب نام اثرش گفت: نام فیلم هم با توجه به محل ضبط فیلم یعنی شهرستان رباط کریم، انتخاب شد.

این هنرمند در مورد پیشینه هنری خود توضیح داد: در سال ۱۳۶۵ در شهر زاهدان متولد شده ام و در رشته کارشناسی ساخت و تولید تحصیل کرده ام. از سال ۹۰ هم وارد حیطه هنر فیلمسازی شده ام.

این مستندساز در معرفی عوامل فیلم خود گفت: تصویربرداری فیلم به عهده آقایان امین قره صوفلو و امیر محمدی بود. صدابرداری کار را آقایان محسن نقی زاده و حسین همدستی انجام دادند، تدوینگر و تهیه کننده مستند هم خودم بودم و در نهایت این فیلم در موسسه همافیلم به تولید رسید.

کلانتری در ادامه در خصوص مدت زمان ساخت فیلم افزود: پژوهش های کار به طور پراکنده انجام شد و در طول روند تحقیق، با عوامل ساخت فیلم هم به توافق رسیدیم. تصویر برداری در ۱۰ روز، در آستانه انتخابات و در روز انتخابات انجام شد و تدوین آن یک سال به طول انجامید.

تهیه کننده و کارگردان فیلم مستند «دموکراسی در جاده ساوه» در خصوص جشنواره مستند سیما اظهار کرد: این جشنواره به خودی خود و بی هیچ تعارفی خیلی خوب است. کارهای متفاوت در حوزه های مختلف دیده می شود. اینکه یک طیف خاص را شامل نمی شود و مانند جشنواره های دیگر به یک موضوع خاص نمی پردازد از نکات مثبت آن است. هم کارهای ارزشی در آن دیده می شود هم هنری هم اجتماعی هم محیط زیست و این تنوع موجب ایجاد لذت کشف در مخاطب می شود. این جشنواره به طور کلی هم برای فیلمساز جذابیت دارد و هم برای مخاطب و باب آشنایی با کارهای حرفه ای در حوزه مستند شده است.

وی در ادامه افزود: وجود آرای مردمی هم می تواند خیلی جذابیت ایجاد کند و موجب آشنایی با سلایق مختلف مردم خواهد شد، به شرط آنکه یک طیف خاص، یک جغرافیای خاص یا یک تفکر خاص در آن تاثیرگذار نباشد. استفاده از نظرات مردمی در آیتم های معرفی جشنواره به نحوی که نشانگر احترام به نظرات آنها باشد و مردم بیشتر دیده شوند می تواند به مشارکت هرچه بیشتر مخاطب کمک کند.

سومین جشنواره تلویزیونی مستند سیما، از ۱۵ تیر ماه با پخش آثار راه یافته به مرحله مسابقه، کار خود را آغاز کرده است و فیلم مستند «دموکراسی در جاده ساوه» نیز روز یکشنبه این هفته از شبکه مستند پخش شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه