English

غلامرضا طریقی حق‌الزحمه خود از جشنواره شعر فجر را به آسیب‌دیدگان سیل سیستان اهدا کرد

دبیر بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین المللی شعر فجر، حق‌الزحمه دبیری خود در بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر را به آسیب‌دیدگان سیل اخیر استان سیستان و بلوچستان اهدا کرد.

غلامرضا طریقی حق‌الزحمه خود از جشنواره شعر فجر را به آسیب‌دیدگان سیل سیستان اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی، سراینده آثار پر فروشی چون: «شلتاق»، «جهان غزلی عاشقانه است»، «با یاد شانه‌های تو» و «ایمان بیاورید» که دی‌ماه سال جاری از سوی محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به عنوان دبیر بخش ویژه چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب شده بود؛ شنبه پنجم بهمن، چک ۵۰ میلیون ریالی- دریافتی از سوی دبیرخانه این رویداد ادبی- را به سیل‌زدگان روستای کلانی از توابع شهر دشت‌یاری استان سیستان و بلوچستان اهدا کرد.

سردبیر پایگاه نقد شعر بنیاد شعر و ادبیات داستانی که روزهای پنج‌شنبه و جمعه به همراه جمعی از نویسندگان و شاعران صاحب‌نام کشورمان برای همدلی و همراهی با هم‌وطنان آسیب‌دیده از سیل به مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان سفر کرده بود در این باره گفت: در جریان این سفر و در گفت‌و گو با هم‌قطاران قبیله قلم، این باور در من تقویت شد که مردم شریف استان سیستان و بلوچستان شایسته شرایط فرهنگی بسیار بهتری هستند.

طریقی افزود: اگر چه در شرایط کنونی عمده‌ترین نیاز هم‌وطنان عزیزمان در این استان مربوط به حوزه اسکان، خوراک و پوشاک است اما اعتقاد دارم هر کس باید در حیطه وظایف ذاتی و حرفه‌ای خود به موضوع سیل یا هر پدیده بحران‌زای دیگر واکنش نشان دهد.

این شاعر و ترانه‌سرا در ادامه خاطرنشان کرد: در جریان دیدار دو روزه با اهالی دوست‌داشتنی استان سیستان و بلوچستان از نزدیک شاهد آن بودم که کودکان و نوجوانان این استان، تا چه اندازه از دیدار با نویسندگان و شاعرانی چون: محمدرضا بایرامی ، رضا امیرخانی ، اسماعیل امینی، شهریار عباسی و مهدی قزلی خوش‌حال می‌شدند.

طریقی اضافه کرد: کودکان و نوجوانان سیستانی در شرایط بحرانی و محدودیت‌های دسترسی ناشی از محاصره شهرها و روستاهای‌شان آن‌چنان نسبت به کتاب‌های اهدایی شعف نشان می‌دادند که به نظرم رسید این هدیه ناچیز ممکن است برای راه‌اندازی کتاب‌خانه این روستای مرزی گامی کوچک به شمار آید؛ اما بیش از آن‌که ردی فرهنگی در خاطر عزیزان آسیب‌دیده از سیل بر جای بگذارد می‌تواند یادگاری ارزشمند برای من باشد. به بیان دیگر این سفر باعث شد احترام همواره‌ من به مردم این استان با عشق در آمیخته شود. به همین دلیل از این پس با دو بال ارادت و عشق از سیستان و بلوچستان خواهم سرود.

بر پایه این گزارش، جمعی از نویسندگان و شاعران به همت بنیاد شعر و ادبیات داستانی، روزهای پنج‌شنبه و جمعه (سوم و چهارم بهمن) با حضور در مناطق سیل‌زده جنوب استان سیستان و بلوچستان، از هم‌وطنان آسیب‌دیده این منطقه دلجویی کردند.

در این برنامه دو روزه، محمدرضا بایرامی، اسماعیل امینی، رضا امیرخانی، شهریار عباسی، غلامرضا طریقی و مهدی قزلی با سفر به روستاهای جنوب استان سیستان و بلوچستان همچون کلانی، اورکی، فرلان، درگان‌ها، کهیری و زرآباد با ساکنان این مناطق دیدار و گفت‌وگو کردند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفتند.

اهدای کتاب و نوشت‌افزار به کودکان این روستاها، از برنامه‌های گروه اعزامی بنیاد به این مناطق بود.

گفتنی است در این سفر، فرایند راه‌اندازی کتابخانه در روستای کلانی (مرزی‌ترین روستای ایران) آغاز شد.

همچنین در جریان این سفر، همه کتاب‌های بخش شعر کودک و نوجوان جشنواره شعر فجر به کتاب‌خانه بهار روستای رمین چابهار اهدا شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه