English

اطلاعات توصیفی ۳۹۶ عنوان پایان نامه با موضوع امام حسین(ع) در کتابشناسی ملی ثبت شده است

معاون اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از وجود نزدیک به سیزده هزار عنوان پایان نامه و کتاب با موضوع امام حسین(ع) و حماسه عاشورا در این سازمان خبر داد.

اطلاعات توصیفی ۳۹۶ عنوان پایان نامه با موضوع امام حسین(ع) در کتابشناسی ملی ثبت شده است

به گزارش خبرگزاری موج، تعداد ۳۹۶ عنوان پایان نامه با موضوع امام حسین(ع) و حماسه عاشورا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران موجود است و اطلاعات توصیفی این آثار در کتابشناسی ملی ثبت شده است.

معاون اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، با اعلام این خبر به آمار منابع با موضوع امام حسین(ع) و حماسه عاشورا اشاره کرد و گفت: علاوه بر واسپاری و ثبت 396 عنوان پایان نامه با موضوع امام حسین علیه السلام و حماسه عاشورا در سازمان؛ هم اکنون تعداد 4 هزار و 899 عنوان کتاب با موضوع امام حسین (ع) و تعداد 7 هزار و 666 عنوان کتاب با موضوع حماسه عاشورا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران وجود دارد.

فرناز محمدی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت به حداقل رساندن مراجعات حضوری، فرآیند واسپاری پایان نامه ها توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی به صورت الکترونیکی انجام می شود که بر همین اساس دانشجویان و محققان می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتیhttp://www.nlai.ir/sending-thesis یا از طریق پست الکترونیک nonbook-acquisition@nlai.ir   فایل پایان نامه خود را با فرمت PDF برای نگهداری دائمی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی بارگذاری کنند.

معاون اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اظهار داشت: با واسپاری پایان نامه های دانشجویان امکان ثبت پایان نامه به نام دانشجو در کتابشناسی ملی و رصد آن از طریق وب سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برای عموم محققان و پژوهشگران فراهم می شود.

محمدی تصریح کرد: برای ثبت پایان نامه ها محدودیت زمانی وجود ندارد و پایان نامه هایی که سال ها از زمان دفاع آن گذشته هم می توانند در سایت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بارگذاری شود. همچنین امکان واسپاری و ثبت پایان نامه های غیر فارسی و نیز واسپاری پایان نامه های دانشجویان ایرانی خارج از کشور در سایت این سازمان وجود دارد.

از ناشران و پدیدآورندگان آثار عاشورایی دعوت می شود آثار منتشر شده خود را برای واسپاری به اداره کل فراهم آوری این سازمان ارائه دهند.

لازم به توضیح است مجموعه سازی منابع در اداره کل فراهم آوری سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بر اساس راهبردهایی چون دریافت منابع براساس قانون واسپاری، مبادله با دیگر مراکز، دریافت منابع اهدایی از اشخاص حقیقی و حقوقی و نیز از طریق خرید منابع چاپی، صورت می گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه