بیژن غنچه پور در گفتگو با خبرگزاری موج مطرح کرد؛
محدودیت ها و فرصت های برگزاری آنلاین یک کارگاه آموزش مجسمه سازی
یک مدرس مجسمهسازی دانشگاه هنر تهران برگزاری جشنواره ها و کارگاه های هنری آنلاین در این شرایط را تجربه ای جدید و جذاب و موفق توصیف کرد.
بیژن غنچه پور عضو انجمن مجسمه سازان ایران و مدرس هنر، در مورد برگزاری آنلاین جشنواره ها و کارگاه های هنری به خبرنگار تجسمی خبرگزاری موج گفت: با توجه به اینکه در صورت برگزار نشدن غیر حضوری و آنلاین جشنواره هایی همچون جشنواره هنرهای تجسمی جوانان یا دوسالانه سرامیک ایران و کارگاه های آموزشی مربوط به آنها، اصولا مجوزی برای برگزاریشان صادر نمی شد و این فرصت از دست می رفت، برگزاری آنلاین به مراتب بهتر از برگزار نشدن این رویدادها است.
وی که از سال ۱۳۸۶ از مدرس مجسمهسازی دانشگاه هنر تهران افزود: این روش، یک اتفاق جدید و تجربه تازه ای برای اساتید و هنرجویان است که چالش های جذابی برای ما که برگزار کننده آن بوده ایم به دنبال داشته است. البته این شیوه ارتباط با هنرجویان نتایج خوبی هم داشته و بر جذابیت هایش هم افزوده شده است.
این مجسمه ساز و عضو کمیته انتشارات انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران در مورد نحوه برگزاری کارگاه های آموزشی آنلاین مجسمه سازی گفت: در جشنواره هنرهای تجسمی جوانان از هر هنرجو خواستیم که از همان امکاناتی که در منزل و یا کارگاه شخصی خودش دارد استفاده کند و با همان محدودیت ها و امکاناتی که در اختیار دارد طرحش را ارائه دهد بنابراین کارها و سطح آنها متفاوت از هم بود. انتخاب ما هم بر همین مبنا بود.
وی در مورد متریال و موضوع مد نظر این کارگاه ها تصریح کرد: در کارگاهی که ما برگزار کردیم موضوع و متریال آزاد بود اما طبیعتا و خودبخود، کارها به سمت متریالی رفته است که امکان کار در خانه یا در کارگاههای کوچک شخصی را داشته باشد. وسایل و ابزار آلات سنگین و یا مواد شیمیایی مثل فایبرگلاس نیاز نداشته باشد.
بیژن غنچه پور در پایان در مورد محدودیت و یا فرصت های این روش برگزاری کارگاه آموزشی اظهار داشت: به طور طبیعی خلاقیتی در مورد متریال سبک همچون پارچه، نمد، چوب و چیزهای دیگری که می شد در یک کارگاه خانگی مورد استفاده قرار بگیرند، وارد کار شد که تنوع خوبی برای هنرجویان در پی داشت.
ارسال نظر