English

مراسم پایانی دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت برگزار شد

دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت با تقدیر از هنرمندان شرکت کننده در این رویداد که در کیش برگزار شد، تقدیر به عمل آمد.

مراسم پایانی دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت برگزار شد

به گزارش خبرگزاری موج، احسان گرایلی دبیر دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت در ابتدای اختتامیه این دوره از این برنامه گفت: بعد از برگزاری اولین دوره رویداد مجسمه و طبیعت که برای ایجاد توجه به مقوله طبیعت در حوزه شهری طراحی و برنامه‌ریزی شد با رویکرد توسعه یافته‌تری به مفهوم طبیعت در سمپوزیوم دوم ادامه دادیم.

وی افزود: در رویداد اول بیشتر تمرکزمان بر گل و گیاه بود و در دومین دوره سمپوزیوم مجسمه و طبیعت، مفهوم طبیعت را به مفاهیم فرهنگی، اقلیمی و جغرافیای تسری داده و سعی کردیم طبیعت را با فرهنگ و ‌جغرافیای کیش ترکیب کنیم. در این راستا شورای سیاست‌گذاری تشکیل شد که به همت شرکت عمران آب و خدمات کیش صورت گرفت. دبیر هنری و اجرایی این اتفاق نیز بر عهده محمود محرومی بود.

او همچنین گفت: بالغ بر ۲۴هنرمند شناسایی شدند و بحث‌های مکرری صورت گرفت، از میان این تعداد ۱۲ نفر انتخاب شدند. البته به دلیل فرصت زمانی و تعجیل برای این که بتوانیم خروجی داشته باشیم رویداد را نه به صورت فراخوان بلکه به صورت دعوت از هر هنرمند آغاز کردیم. هر هنرمند نیز دو یا سه اثر به دبیرخانه دومین سمپوزیوم ارسال کرده و با انتخاب خود هنرمندان از میان کارهای انجام شده، آثاری برگزیده شد.

احسان گرایلی در پایان سخنان خود بیان کرد: ما معتقدیم اثر هنری به شکل عام و هنرهای تجسمی به شکل خاص صرفا ابزاری برای تزیین و زیباسازی نیست بلکه مفهومی برای گفت‌وگوی ذهنی بین شهروندان، هنرمندان و تماشاگران آن اثر است.

ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش و رئیس سمپوزیوم ضمن بیان این که پس از اولین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت که در سال گذشته برگزار شد رفته رفته آثار جدید پخته‌تر، زیباتر و به روز‌تر می‌شوند بیان کرد: این امر از دیدگاه و نظرات مخاطبان و مردم نیز مشخص است که به کیفیت بالای آثار و زیبایی آثاری که خلق شد، اذعان داشتند.

او با تشکر ازعواملی که در دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت فعالیت کردند گفت: بنا شد تا در شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش جای پای هنر را در نقطه نقطه این جزیره داشته باشیم و تلفیقی از فضای شهری و آثار هنری و المان‌های شهری زیبا داشته باشیم.

سید محمدهادی ایازی مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از دیگر میهمانان این برنامه اظهار کرد: در شهرها معماری و آثار تجسمی هویت بخش است. ما اگر به گذشته فرهنگی شهرها نگاه کنیم، شهرهایی چون فلورانس، آتن، ونیز و مواردی از این قبیل، درمی‌یابیم که اثر تجسمی است که هویت بخش شهر است. در کشور خودمان نیز شاهد این هستیم که به واسطه حضور هنرمندان و اقداماتی که انجام دادند یا اقداماتی که در حوزه معماری انجام گرفته هویت بخش آن شهر بودند.

او با بیان این که جزیره کیش به واسطه نوع مراوداتی که مردم با آن دارند از نظر فضاسازی بسیار با اهمیت است، گفت: بسیار حائز اهمیت است که این جزیره مورد توجه واقع شود. در گذشته ما شاهد بودیم که سمپوزیوم سنگ و مواردی از این دست برگزار شد ولی هر مقدار که در این حوزه سرمایه‌گذاری شود بازهم جا دارد از این رو که می‌تواند به هویت جزیره کمک کند.

وی افزود: هنر چهارم که ما از آن به عنوان هنر تجسمی یاد می‌کنیم می‌تواند دراین زمینه تاثیرگذار باشد و به اعتقاد من مدیران سازمان‌ منطقه آزاد کیش باید این دغدغه را همیشه داشته باشند؛ این مجموعه‌ای که ایجاد شده نباید تعطیل شود و باید ادامه پیدا کند.

او همچنین اظهار کرد: همچنین این آثاری که در این رویدادها خلق می‌شوند درمناطق مختلف جزیره نصب شود و هر گردشگری که به جزیره کیش می‌آید و از نزدیک شاهد آن باشد، از مفهوم آن سوال کند یا نوشته زیر آن را بخواند به این ترتیب می‌تواند موثر باشد.

در پایان اختتامیه دومین سمپوزیوم مجسمه و طبیعت از هنرمندان شرکت‌کننده در این رویداد تقدیر به عمل آمد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه