دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر در گفت وگو با خبرگزاری موج:
رشد کمی و کیفی در جشنواره موسیقی فجر امسال به چشم میخورد
دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر گفت: اکنون میتوانیم افتخار کنیم که این دوره جشنواره موسیقی از نظر کمی و کیفی رشد داشته است.
![رشد کمی و کیفی در جشنواره موسیقی فجر امسال به چشم میخورد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/vJ7Nuhr4Ger6/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh1NNVnNAZsiY/%D9%85%D8%B1%D8%A2%D8%AA%DB%8C.jpg)
محمد علی مرآتی دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج ، اظهار داشت: در جشنواره موسیقی امسال با رشد ۴۰ درصدی از نظر نوازنده و موزیسین داشتیم که این خود بسیار قابل توجه بوده است.
وی با بیان اینکه بیش از هزارو ۷۰۰ شرکت کننده این جشنواره بوده و تعداد سالن ها به ۱۰ افزایش یافته است، افزود: اجراها دو سانسه شده و هم از منظر کمی به لحاظ تعداد و هم از منظر کیفی با رشد خوبی روبرو بوده ایم.
دبیر اجرایی چهلمین دوره جشنواره موسیقی فجر با اشاره به اینکه جشنواره موسیقی فجر امسال با چندین پدیده مواجه شده است، بیان کرد: یکی از آنها در بخش موسیقی بانوان بوده که در سالن نیاوران داره برای اولین بار بعد البته با دو سانس در حال انجام است، در تنوع ژانری و گونههای موسیقی امسال ارکستهای بزرگ ۳۰ تا ۶۰ نفری حتی بیشتر در سالن اندیشه موسیقی دستگاهی اجرا میکنند.
مرآتی با تشکر از دبیر و رئیس این دوره جشنواره موسیقی فجر، خاطرنشان کرد: با توجه به هیئتهای انتخابی که از استادان برجسته بودند گروه ها به ما معرفی شدند و در یک کمیته مورد بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: امسال ما در موسیقی نواحی گروههایی را داشتیم که از حالت خود سنتی نه که خارج شده باشند ولی ارکسترال و آهنگسازی شده بودند، سالن بهمن برای این گروه ها محیا شد که کاملا قابل رقابت برای موسیقیهایی که عنوان پاپ دارند بوده است.
دبیر اجرایی چهلمین دوره جشنواره موسیقی فجر با اشاره به اینکه این نوع آهنگسازی راه را باز می کند تا پدیده ها نیز در جشنواره دیده شوند، بیان کرد: کلید واژه مهم این جشنواره از نظر من توجه به پدیدههای نسل نو بوده چرا که هم ارکسترهای موسیقی دستگاهی تجربه جدیدی دارند، موسیقی بانوان دیده شده است و گروههای کودک و نوجوان نیز اجراهای کم نظیری داشته اند.
مرآتی با اشاره به اینکه تلاش شد وضعیتی را به وجود بیاوریم که نسل جوانی که واقعا در رشد موسیقی بینظیرند و شاید کم دیده شدند کارشان دیده شود، بیان کرد: اکنون میتوانیم افتخار کنیم که این دوره جشنواره موسیقی از نظر کمی و کیفی رشد داشته است.
وی بیان کرد: مهمترین هدف این جشنواره ارتقا سطح شنیداری نسلی است که بتوانند همه نوع موسیقی را بشنود، به همین خاطر قیمتهای بلیط از نصف هم کمتر دیده شده است همچنین با دانشگاه ها نیز برای حضور دانشجویان در برنامه ها صحبت شده است.
دبیر اجرایی جشنواره موسیقی فجر عنوان کرد: امسال به نحوی برنامه ریزی شده که گروه ها خود مخاطبانشان را انتخاب کنند، کاستیهای وجود دارد اما شاید بی انصافی باشد بخواهیم بگوییم سالن های اجرا خالی هستند.
مرآتی گفت: من فکر میکنم این پدیده ها برای این است که بتوانند هم تغییر ذائقه شنیداری را ارتقاء دهند و هم اینکه این سطح شنیداری بتواند در سبد کالای ایرانیا قرار بگیرند، این تجربه تجربه ها نیاز به هم زیستی دارند .
ارسال نظر