English

مهدی قربان‌پور در گفتگو با خبرگزاری موج:

جشنواره فیلم موج خاستگاه فیلمسازان جوان شده است/ تلاش برای ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس

یک عضو شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم موج کیش معتقدست این رویداد در این چند ساله به یکی از خاستگاه‌های فیلمسازان جوان تبدیل شده است.

جشنواره فیلم موج خاستگاه فیلمسازان جوان شده است/ تلاش برای ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس

مهدی قربان‌پور عضو شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم موج کیش در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج،  درباره این رویداد سینمایی که امسال چهارمین دوره خود را برگزار می کند، گفت: جشنواره فیلم موج با اینکه یک رویداد نوپاست ولی بین فیلمسازان جوان جایگاه خوبی پیدا کرده و خاستگاه آنها برای حضور و ارایه آثارشان شده است البته به نظر می‌رسد این ارتباط بین برگزارکنندگان جشنواره و فیلمسازان دوسویه است و دبیرخانه جشنواره توانسته بخش عمده از فیلم‌های مرتبط با حوزه گردشگری، طبیعت و سفر را به خود جذب کند.

به گفته وی، جشنواره تا به اینجای کار به صورت هدفمند پیش رفته، با برنامه است و می‌شود برای این رویداد آینده خوبی را متصور بود.

وی با اعلام اینکه سیاست‌های کلی جشنواره این است که بتواند فیلم های کوتاه مستقل را با خود همراه کند، توضیح داد: طبیعتاً سازمان منطقه آزاد کیش استراتژی اصلی  جشنواره را تبیین می‌کند و با توجه به اینکه کیش مقصد گردشگری ایران است این جشنواره با توجه به موضوعاتی که انتخاب کرده است، می‌تواند فضای خوبی را ایجاد و راه خوبی را دنبال کند.

قربان پور با اشاره به آثاری که در این چند دوره در جشنواره به نمایش گذاشته شده است، بیان کرد: جشنواره کیش سال‌های قبل به فیلم‌های دیده‌نشده توجه کرده است؛ یعنی بخشی از فیلم‌هایی که در جشنواره موج به نمایش درآمده برای اولین بار اکران می‌شدند.

این عضو شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره فیلم موج افزود: یک بخش از فیلم‌هایی که تا به حال در این رویداد حضور داشته اند قبلا در فستیوال‌های متعدد دنیا حضور داشته و واکنش های خوبی را هم دریافت کرده اند.

وی با اعلام اینکه در مجموع یک رقابت سالم بین همه فیلم‌ها وجود داشته است، گفت: البته مهمتر از همه رضایتمندی خود فیلمسازان از حضور در جشنواره موج است که در یک فضای صمیمی دور هم گرد آمدند و این امر، جزو اهداف موج است که بتواند فضای تعامل و ارتباط را با فیلمسازان داشته باشد و این مسیر را تا اینجا خوب آمده است.

قربان پور اضافه کرد: ما فکر می‌کنیم موج می‌تواند ارتباطات منطقه‌ای با کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان داشته باشد به همین دلیل هم امسال بین‌المللی شد تا بتواند این تعامل را بین ایران و کشورهای حوزه دریای خلیج فارس و دریای عمان ایجاد کند. در بخش بین‌الملل هم کارهای خوبی انجام شده است که امیدوارم نتایج خوبی در درازمدت داشته باشد.

این مستندساز توضیح داد: به نظر می‌آید با پیشرفت تکنولوژی فیلمسازان و مردم امکانات زیادی دارند تا فیلم‌های کوتاه را ببینند اما به نظر می‌رسد شکل‌گیری روابط جمعی در فستیوال‌ها مهم است به هر حال فیلم‌های متعددی از ایران در یک رویداد به نمایش گذاشته می‌شود و این یک گنجینه است.

مهدی قربان‌پور که سال گذشته نیز در شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم موج کیش حضور داشت در پایان گفت: وقتی فیلم‌ها در منطقه و جغرافیایی خاص به نمایش گذاشته می‌شود تعدادی از هنرمندانی که در آن جغرافیا حضور دارند با فیلم‌ها ارتباط می‌گیرند و این طبیعتاً در نوع خود اتفاق خوبی است. کیش سال‌هاست که پاتوق هایی برای نمایش فیلم‌های کوتاه و مستند دارد که این پاتوق‌ها خوب عمل کرده‌اند و همه این جریان‌ها به جشنواره «موج» ختم می‌شود. جشنواره در چند سال اخیر نشان داده که برنامه‌ریزی خوبی برای برگزاری دارد و در آینده هم مسیر خوبی را طی می ‌کند.

چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم موج کیش به دبیری ابراهیم حصاری در ۲ بخش فیلم کوتاه و فیلمنامه با موضوع سفر و گردشگری و نگاه ویژه به دریا ۲۸ بهمن تا ۱ اسفندماه ۱۳۹۹ در جزیره کیش برگزار می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه