آخرین وضعیت خاکسپاری چنگیز جلیلوند در قطعه هنرمندان
پیکر چنگیز جلیلوند طی روزهای آینده با حضور دخترش در قطعه هنرمندان به خاک سپرده خواهد شد.
![آخرین وضعیت خاکسپاری چنگیز جلیلوند در قطعه هنرمندان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/qTwFqUj7CAfi/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2pCjPsskK_C/%DA%86%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2+%D8%AC%D9%84%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%86%D8%AF+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، دختر چنگیز جلیلوند هنرمند سرشناس عرصه دوبلور، قرار است طی روزهای آتی از خارج از کشور به ایران بیاید و پس از آن زمان خاکسپاری مشخص خواهد شد.
این هنرمند ۲ آذر ماه بر اثر کرونا درگذشت و در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده خواهد شد.
چنگیز جلیلوند، که به مرد حنجره طلایی شهرت دارد، زاده ۶ آبان سال ۱۳۱۷ در شیراز است که در کودکی با دیدن فیلم «فاتح» با بازی جان وین و شنیدن صدای با صلابت زنده یاد محتشم که به جای این بازیگر، صحبت میکرد، به گویندگی علاقهمند شد.
او کار خود را با گویندگی فیلمهای خارجی آغاز و سپس به جای بازیگران ایرانی نیز صحبت کرد.
جلیلوند با گویندگی به جای بازیگرانی مانند مارلون براندو، پل نیومن، محمد علی فردین، بهروز وثوقی و ... خاطرات شیرینی برای علاقهمندان سینما ساخته است.
ارسال نظر