English

دو خبر از موسسه هنرمندان پیشکسوت؛

اولین جلسه کارگروه فرهنگ و ادب و موسیقی برگزار شد

موسسه هنرمندان پیشکسوت به صورت ماهانه جلسات کارگروه های خود را برگزار خواهد کرد که اولین جلسه دو کارگروه «موسیقی» و «فرهنگ و ادب» روز یکشنبه چهاردهم دی ماه برگزار شد.

اولین جلسه کارگروه فرهنگ و ادب و موسیقی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری موج،جلسه کارگروه های موسسه هنرمندان پیشکسوت به صورت ماهانه برگزار می شود. اولین جلسه کارگروه فرهنگ و ادب چهاردهم دی در محل موسسه هنرمندان پیشکسوت برگزار شد. در ابتدای این جلسه محبوبه اسپید کار ضمن خوش آمد گویی به هنرمندان پیشکسوت حاضر در این جلسه به توضیح درباره اهداف و جزئیات کارگروه پرداخت.

سپس نیکنام حسینی پور مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، ضمن تسلیت سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: ضمن عرض خسته نباشید خدمت خانم اسپیدکار که برای تشکیل این کارگروه ها بسیار زحمت کشیدند، خدمت شما عزیزان خوش‌آمد می گویم و برای شما اساتید آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

وی ادامه داد: یکی از نحیف ترین بخش های ما بخش فرهنگی است و باید آن را تقویت کنیم تا بتوانیم در سایر بخش ها فعالیتهای موثری داشته باشیم چرا که بخش فرهنگ مانند چشمه جوشانی است که دیگر حوزه های هنری از آن تغذیه می کنند.

وی افزود: پیشکسوتان گنجینه های گران سنگی هستند که دولت نظام و حکومت باید از آنها استفاده کند. به نظر من باید پیشکسوتان در مدیریت موسسه همراه ما باشند چراکه تجربه های بسیاری دارند و مدیریت با پیشکسوتان است، نه بر پیشکسوتان و قرار است در کنار هم این مجموعه را مدیریت کنیم.

حسینی‌پور در ادامه صحبت هایش گفت: پیشکسوتان فرزانه و خردمند هستند و تجربه‌های تلخ و شیرین بسیاری را از سر گذرانده اند.شما دوران پختگی خود را می گذرانید و مانند چشم پرنده هستید و همه مسائل را از بالا می بینید و به همین دلیل می‌توانید کمک های بسیاری به ما بکنید چرا که از مرحله مهارت گذشته آید و به حکمت و بصیرت رسیده اید. ما می خواهیم از بصیرت، آگاهی، علم و مهارت شما عزیزان استفاده کنیم.

در ادامه منیژه آرمین نویسنده و از اعضای کارگروه فرهنگ و ادب گفت: هنرهای مختلف باید با هم در ارتباط باشند چرا که باعث می شود از تک ساحتی بودن در بیاید و این تعامل باعث می شود به تعادل خوبی برسند.

سپس راضیه تجار ، نویسنده و از اعضای کارگروه فرهنگ و ادب گفت: امیدوارم بتوانیم در این مسیر مفید واقع شویم. در مجموع این کارگروه‌ها فرصتی است تا ما تجارب خود را منتقل کنیم و انشالله در پرورش نسل جدید موثر خواهد بود و در این زمانه باید هنرمندان رشته های مختلف هنری بیشتر با هم ارتباط داشته باشند تا از پرورش انسان های تک ساحتی جلوگیری شده و افراد با مهارت های بین رشته ای رشد کنند.

در ادامه استاد آزاد گفت: مسئله تولید و درآمدزایی بسیار مهم است و نباید صرفا از منابع موسسه استفاده شود. ما صداهای جوان بسیاری داریم که در حوزه خوانندگی موسیقی سنتی فعالیت می کنند و می‌توان ایشان را معرفی کرد و آثار خوبی تولید کرد. همچنین امیدوارم تعداد هنرمندانی که در این کارگروه ها مشارکت می‌کنند بیشتر شود. من به شما بابت این تصمیم تبریک می گویم.

نیکنام حسینی‌پور در پاسخ به دغدغه هنرمندان گفت: از اولویت های ذهنی ما این است که از پتانسیل هنرمندان پیشکسوت که سرشار از پختگی هستند استفاده کنیم. آن هم به گونه ای که برای خود هنرمندان از نظر اقتصادی نفع داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر ساختار به گونه‌ای باشد که منوط به حضور شخص نباشد می توان تا حدی از این که با آمدن و رفتن مدیران مصوبات تحت تاثیر قرار بگیرند جلوگیری کرد.

در ادامه این جلسه عباسعلی براتی پور هنرمند پیشکسوت حوزه فرهنگ و ادب گفت: کار ما آموزش و پرورش جوانان بوده و هست و این تصمیم را به فال نیک می‌گیرم و امیدوارم همبستگی و هماهنگی بین خود هنرمندان به گونه‌ای باشد که بتوان به نتایج خوبی رسید. اگر این پروژه درست انجام شود نتایج بسیار خوبی خواهد داشت و همچنین همکاری و آشنایی با دیگر هنرمندان بسیار سازنده خواهد بود.

سپس حسین اسرافیلی گفت: این جلسات به اعتلای فرهنگ کمک های بسیاری خواهد کرد. همچنین با تشکیل کلاس های آزاد نیز می‌توانیم به اعتلای فرهنگ و انتقال تجربه کمک کنیم و  هم درآمدزایی مستقل از موسسه داشته باشیم.

در پایان نیکنام حسینی پور افزود: اگر بتوانیم با کمک شما اساتید ذوق و قریحه مردم را ارتقا دهیم ما به هدف خود رسیده ایم و این امر با دانش و تجربه شما میسر خواهد بود.

کارگروه موسیقی

سطح سلیقه مردم باید بالا برود

این گزارش حاکی است در روز یکشنبه چهاردهم دی ماه، اولین جلسه کار گروه موسیقی نیز برگزار شد. در ابتدا محبوبه اسپیدکار  ضمن خوش آمد گویی به هنرمندان گفت: کارگروه های تخصصی بخش های اصلی اساسنامه موسسه است و به دلیل شیوع کرونا و فاصله ای که در جلسات کارگروه ها انداخت مجددا آن را شروع کرده و ادامه می‌دهیم.

در ادامه نیکنام حسینی پور مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: یکی از غنی ترین بخش های این موسسه حوزه موسیقی است چرا که تعداد بسیاری از اساتید بزرگ این حوزه عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت هستند. موسقی غذای روح است و هم در رزم‌ها و هم در بزم‌ها می‌بینید که از موسیقی نهایت استفاده را می‌کنند . موسیقی میواند ملت‌ها را به هم نزدیک کند و یک زبان بین‌المللی دارد ، بنابراین موسیقی یک ظرفیت بسیار بزرگی است که می‌تواند در حفظ و گسترش و شناساندن زبان و ادب پارسی کمک کند.

او ادامه داد: بهترین تصمیم ها بر اساس خرد جمعی گرفته می‌شود و قرار است ما خدمتگزار شما باشیم و با هم مدیریت موسسه را انجام بدهیم. مدیریت در حوزه فرهنگ هم بسیار سخت است و هم بسیار سهل که امیدواریم با کمک شما در کنار هم این امر را پیش ببریم.

وی افزود: در ایران آموزشگاه های موسیقی بسیاری هست بیشترین مطالبه گری موسیقی را نسل جوان دارد. این  نکاتی است که می‌توان برای آن برنامه‌ریزی کرد.

او در ادامه به این نکته اشاره کرد که: شما برای نسل جوان مسیر درست را مشخص می کنید و انتظار داریم تجربه خود را به نسل جوان منتقل کنید.

همچنین می توانیم در حوزه آموزش فعالیتهای نیز داشته باشیم تجربه های گرانسنگ شما اساتید در حوزه موسیقی به علاقه‌مندان به جوانان منتقل شود.

سپس داوود فیاضی خواننده پیشکسوت گفت: جمع حاضر، جمع بسیار مناسبی است چرا که طیف های  بسیاری از حوزه موسیقی را در برگرفته است و اگر جلسات به طور منظم تشکیل شود می‌تواند به خوبی به نتیجه برسد.

او افزود: هنرمندان پیشکسوت باید احیا شوند و به فعالیت بپردازند.

سپس سوسن اصلانی ضمن تشکر گفت: در این مدت تنها جایی که از هنرمندان حمایت کرده است این موسسه بوده و ما توانستیم اینجا نفس بکشیم.

در ادامه جلسه مهدی آذرسینا صحبت کرد و گفت: حال که ما در جلسه کارگروه هستیم باید هوشمندانه عمل کنیم و انرژی خود را برای کارهایی که دغدغه جامعه موسیقی و هنرمندان پیشکسوت موسیقی است بگذاریم.

سپس نیکنام حسینی پور اضافه کرد: ما باید بتوانیم ارتباطی بین این کارگروه ها و نهاد های موسیقی برقرار کنیم تا بتوانیم خیلی از مسائل را حل کنیم و نقطه های ارتباط را افزایش داده و با معاونت ها و سازمان های مربوطه تعامل موثر داشته باشیم.

سعید شریفیان گفت: همه ما تلاش کردیم کارهایی را انجام دهیم که به نفع موسیقی بوده است. موسیقی فعالیت‌های بسیاری چون تولید، تحقیق ،  نوشتار اجرا و ارتباط با مخاطب را در بر می گیرد و به نظر من آن چیزی که اهمیت دارد خروجی این کارگروه ها است و باید بتواند تاثیرات اجتماعی گذاشت.

پس از شریفیان، محمدعلی کیانی نژاد صحبت کرد و گفت به نظر من باید تصمیم گیرنده هایی را که در رأس کار هستند در جلسات حضور داشته باشند تا بدانیم تا کجا و تا چه حد می توانیم تصمیم بگیریم . ما باید به تعهدات وفادار باشیم و اختلاف ها را کنار بگذاریم.

او همچنین ادامه داد: همه ما برای موسیقی در حال تلاش هستیم ولی به دلیل اختلافاتی که وجود دارد به نتیجه نمی رسیم. همه ما برای فرهنگ مملکت تلاش می کنیم.

در ادامه استاد پری ملکی با اشاره به اینکه باید آهسته و قدم قدم پیش رفت گفت: متاسفانه مسائل قانونی ما در ارتباط با موسیقی محدود به بعضی نهادها و سازمانهای خاص است و این دردناک است. ما یک اشکال بزرگ در موسیقی داریم و آن بت‌پروری است.

او با اشاره به اینکه عرصه موسیقی مملو از هنرمندان بزرگی بوده و هست گفت: ما احتیاج به فکر های تازه داریم و موسیقی نیاز به هوای تازه دارد.

پری ملکی افزود: من معتقدم خود موسسه و ما اعضای آن باید منبعی را تشکیل دهیم تا پرتو آن به جوانان برسد.

او در ادامه با این پیشنهاد که خوب است در مراکزی چون بهزیستی اجرا های برگزار کرد گفت: این موسسه پتانسیل های بسیاری دارد و باید در این مسیر پیش برویم.

درپایان نیکنام حسینی پور با اشاره به اینکه مردم خاطره جمعی خوبی از هنر هنرمندان پیشکسوت دارند و این افراد هنرمند در سراسر ایران هستند گفت: تاکید ما بر آن است که زمینه ای فراهم بشود تا شما هنرمندان بتوانید نوعی از موسیقی را خلق کنید که سطح سلیقه مردم را بالا ببرد و در کنار آن برای هنرمندان نفع اقتصادی نیز داشته باشد. امیدواریم این کارگروه این وظیفه را به خوبی انجام دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه