بیانیه نیروی انتظامی در مورد توقف می خواهم زنده بمانم/تفاوت نظر نیروی انتظامی و ساترا
ایرادات «ماهوی، شکلی» و «محتوایی» و داستان فاقد مستندات و بر مبنای «تخیلات» و «رویا پردازی» نویسنده و توهین و تحریف تلاش یک سازمان انقلابی از جمله دلایل نیروی انتظامی برای اقدام در جهت توقیف سریال می خواهم زنده بمانم بیان شده است.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، پس از آنکه ساترا و فیلیمو از قطع نمایش سریال می خواهم زنده بمانم به درخواست نیروی انتظامی خبر دادند، این نهاد نیز در توضیحاتی کوتاهی دلایلش برای چنین اقدامی را تشریح کرد.
در بیانیه مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات معاونت اجتماعی ناجا که با عنوان "چرا سریال خانگی " می خواهم زنده بمانم " توقیف شد ؟! منتشر شده است آمده است:
این سریال ایراد " ماهوی ،شکلی " و " محتوایی " داشته و داستان فاقد مستندات و بر مبنای "تخیلات" و " رویا پردازی" نویسنده بوده که نیازمند اصلاحات اساسی است که مراتب ، به عوامل و سازندگان اصلی سریال ابلاغ گردید لذا علی رغم تعهدات اخذ شده در خصوص اعمال اصلاحات اقدامی صورت نگرفته است .
و از آنجایی که در سکانس هایی از این سریال خانگی به پیشینه یک سازمان انقلابی و پیشکسوتانی که سالیان متمادی در خط مقدم صیانت و پاسداری از ارزش های اسلامی و انقلابی تلاش نموده و با نادیده انگاری ایثارگری هایشان در این سریال، به جایگاه و کارنامه درخشانشان توهین نیز شده است که وقایع تحریف شده در این سریال موجبات نگرانی و تکدر خاطر تعداد زیادی از بینندگان عزیز را فراهم آورده است . لذا ، ادامه روند پخش این سریال در دست بررسی و رسیدگی است."
این بیانیه در حالی منتشر شد و بر روی خروجی پایگاه خبری نیروی انتظامی قرار گرفت که ساعاتی قبل از آن ساترا هم اطلاعیه ای در این زمینه با وعده حل مشکل این سریال منتشر کرده بود. متن اطلاعیه ساترا با عنوان " مشکل پخش «میخواهم زنده بمانم» حل خواهد شد" به شرح زیر است:
با توجه به وصول شکایت معاونت فرهنگی و اجتماعی ناجا و پیگیری چندباره ایشان پیرامون سریال «میخواهمزنده بمانم» نکات ذیل جهت روشن شدن ابعاد موضوع ارایه میشود:
براساس بررسیهای ساترا ، دغدغههای ناجا ناظر به جهان و جریان داستان و نیز شخصیتپردازی برخی کارکترهاست که بهنحوی خدشه به چهره نیروی خدوم انتظامی و کمیتههای انقلاب اسلامی به عنوان شاکله ناجا محسوب شده است. نکاتی که بهراحتی و بدون تحمیل هزینههای سنگین اصلاح پس از تولید به بخش خصوصی، در مرحله فیلمنامه قابلیت بررسی و مرتفع شدن داشتهاند اما باتوجه به اینکه سریال، بدون طی کردن هماهنگیهای لازم با موسسه ناجیهنر آغاز به تولید نموده، این ملاحظات در این سریال نیز مورد غفلت قرار گرفته است.
همچنین با توجه به زمان تولید این سریال، این محتوا پس از تولید و باهدف دریافت مجوز انتشار به ساترا ارایه شده است؛ به همین دلیل اعمال اصلاحات در فیلمنامه در این مرحله، عملا غیرممکن بوده و مطابق با سیاست ساترا مبنی بر حمایت از سرمایهگذاری بخش خصوصی نیست.
برهمیناساس و پس از وصول شکایت ناجا، ساترا با برقراری جلساتی با نویسندگان محترم و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی ناجا و مؤسسه ناجیهنر، سعی بر حل چالش پیشآمده با اصلاح حداقلی ایرادات داستان داشته است که امیدواریم به زودی به حل مشکل پیش آمده منجر شود.
ساترا امیدوار است پس از این شاهد موانع ناشی از ناهماهنگی در مسیر سرمایهگذاری و فعالیت رسانههای بخش خصوصی به ویژه در میانه برنامه نمایش عمومی نباشیم.
ارسال نظر