English

علیرضا استادی در گفتگو با خبرگزاری موج:

مسئولان با برنامه ریزی می توانند فرصت دیده شدن فیلم های کوتاه را فراهم کنند

یک بازیگر پرکار عرصه تلویزیون، سینما و تئاتر از لذت بخش بودن همکاری با کارگردانان جوان در عرصه فیلم کوتاه و اهمیت ایجاد فرصت برای دیده شدن آنها سخن گفت.

مسئولان با برنامه ریزی می توانند فرصت دیده شدن فیلم های کوتاه را فراهم کنند

علیرضا استادی بازیگر پرکاری است که این روزها جدای از حضور در سریال های تلویزیونی (هم بازی کارگردانی سروش محمدزاده و دادستان مسعود ده نمکی از جدیدترین آنها بود)، نمایش خانگی (شب های مافیا سعید ابوطالب)  و فیلم های سینمایی (۹ اثر در سال ۱۳۹۹) با فیلم سینمایی آبجی به کارگردانی مرجان اشرفی زاده و دو فیلم کوتاه سقف کاذب به کارگردانی محسن نجفی مهری و قطعه ۸۵ به کارگردانی شهرام مسلخی در بسته فیلم هفت در گروه هنروتجربه بر روی پرده سینما حضور دارد.

کار با کارگردانان جوان لذت بخش است

این بازیگر پرکار در مورد همکاری اش با کارگردانان جوان در عرصه فیلم کوتاه گفت: یکی از افتخاراتم این است که از دیرباز در کنار هنرمندانی که فیلم کوتاه می سازند حضور داشته و با آنها همکاری می کنم. از دهه ۷۰ فعالیتم را با فیلم کوتاه شروع کرده و از این کار بسیار لذت می برم.

علیرضا استادی و شهرام مسلخی در پشت صحنه فیلم کوتاه قطعه 85

وی در پاسخ به این سوال که چگونه بعد از این همه سال فعالیت در همه حوزه های نمایشی اعم از تئاتر، سینما، تلویزیون و نمایش خانگی کماکان در عرصه فیلم کوتاه هم حاضر به قبول نقش می شود گفت: غالبا کارگردانان جوان اقدام به ساخت فیلم می کوتاه می کنند و اینقدر روح روانی دارند و قصه هایی سلیس، خوب و جذاب انتخاب می کنند که هنوز هم مشتاقم تا در آثار درخشانشان حضور داشته باشم؛ آنها هم به من لطف دارند.

فیلمنامه مهمترین دلیل برای حضور هنرمندان در یک اثر سینمایی است

این بازیگر پرکار در پاسخ به این سوال که آیا حضور بازیگران حرفه ای در فیلم های کوتاه آسیب زننده است یا کمک کننده؟ گفت: به نظر من انگیزه خیلی از همکاران من برای حضور در مدیوم کارهای هنری چه فیلم های کوتاه یا بلند، سینمایی یا تله فیلم و حتی صحنه نمایش، به پی رنگ قصه و فیلمنامه  یا نمایشنامه بستگی دارد که تا چه میزان درگیرشان کند؛ حتی خیلی از موارد بوده که فیلمنامه یک فیلم بلند سینمایی نتوانسته از نظر روحی و روانی یک بازیگر را تطمیع و اقناع کند و از همکاری در آن پروژه احساس رضایت کند. به نظر من حضور در فیلم های کوتاه برای بازیگرانی که اتفاقا به صورت حرفه ای کار می کنند فرصت مغتنمی است و من که به این همکاری هایم افتخار می کنم.

مسئولان لطف کنند و فرصت دیده شدن فیلم های کوتاه را فراهم آورند!

استادی در پاسخ به اینکه آیا دیده شدن یا نشدن کارشان اهمیتی ندارد تصریح کرد: قطعا موفقیت اثر برای ما که به خاطر مخاطب کار می کنیم اهمیت دارد و هر چقدر این عرصه بازتر شود در دیده شدن کارها موثر خواهد بود. به نظر من هنرمندان فیلمساز کارشان را انجام داده اند وبخش عمده ای از سینمای مستقل هم به همین عزیزان گفته می شود که واقعا به دور از هیاهوهای اجرائی و رانت های موجود و پول های مختلف، روی پای خودشان ایستاده اند و کارشان را انجام می دهند. بنابراین آرتیست کار خودش را انجام داده و مابقی ماجرا به عهده مسئولین است که لطف کنند و بخش را در کنداکتور نمایشها، برای نمایش این آثار باز کنند که مخاطب بیشتری بتواند از این کارها استفاده ببرد و اتفاقا چون کارها کوتاه هستند در جاهای مختلف با زمان بندی کوتاه و به فراخور آن فضا ها اکران شود چه در وسایل حمل و نقل باشد که اتفاقا من دیده ام که برخی جاها از این آثار بهره برده اند و چه مکان های مختلف عمومی دیگر.

علیرضا استادی

این بازیگر عرصه های مختلف هنرهای نمایشی در پاسخ به اینکه آیا برای بازیگر پرکاری چون شما که سابقه پرباری هم از حضور در آثار مختلف و با کارگردان های متعدد دارید، همکاری و حرف شنوی از یک کارگردان جوان سخت نیست گفت: به هیچ وجه چرا که به قول استاد پرویز پرستویی همیشه خودمان را اول راه می دانیم و طلبه این راهیم. وظیفه اخلاقی و حرفه ای بازیگر این است که دربست خودش را در اختیار آن کارگردان قرار دهد تا به یک تعاملی برسند و هرچقدر این تعامل کامل تر باشد خروجی کار هم مطلوب تر خواهد بود.

علیرضا استادی در پاسخ به اینکه اگر فکر کنید که آن کارگردان اشتباه می گوید چه کار خواهید کرد گفت: به هر حال بنا بر همکاری است. ما قبول کرده ایم که اصل اول آخر این است که فردی را به عنوان کارگردان و سرپرست کار پذیرفته ایم و می دانیم که با نظر او در خدمت پی رنگ کار و قصه هستیم تا حرف او را مطرح کنیم.

بیش از جایزه خروجی کار برایم اهمیت دارد

این هنرپیشه پرکار که به خاطر حضور در فیلم رو به قبله به کارگردانی امیرمهدی پوروزیری موفق به دریافت جایزه از چهارمین جشنواره عمار شده است در مورد اهمیت جایزه برای یک بازیگر گفت: نمی شود گفت که دریافت جایزه برای کسی اهمیت ندارد اما برای من بیش از جایزه خروجی و تاثیر کار مهم است. به عنوان مثال همین «فیلم کوتاه قطعه ۸۵» که با همت گروه و بویژه کارگردانش آقای مسلخی جوایز زیادی هم در جشنواره های مختلف بدست آورده است فیلمی خوش ساخت و با پیامی آموزنده است که از این منظر برایم بیشتر از جوایزش اهمیت دارد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه