تجلیل وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانواده شهید مدافع حرم در آستانه هفته دفاع مقدس
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هنگام تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم، مهدی قاضی خانی، مزار پاک شهدا را محل نیایش و مناجات دانست.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ محمدمهدی اسماعیلی پیش از ظهر امروز در آیین تقدیر از خانواده شهید مدافع حرم، مهدی قاضیخانی در ادامه سلسله برنامههای شکوه مادری، اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را گرامی میدارم و برگزاری این نشست را در آستانه آغاز هفته دفاع مقدس به فال نیک میگیرم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اقدامات ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد ادامه داد: طرح سهشنبههای تکریم از جمله اقدامات خوب ستاد کانونهای مساجد است و لازم میدانم از رسانهها برای پوشش حداکثری این طرح تقدیر کنم.
اسماعیلی افزود: در قرآن کریم به طور مکرر بر جایگاه رفیع شهدا تأکید شده و همواره در قرآن آمده است که شهدا زنده هستند. ما هم بر اساس خاطراتی که از خانواده شهدا تاکنون شنیده و تجربه کردهایم، شهدا را زنده میدانیم و معتقدیم شهدا امامزادههای عشق هستند و مزار پاکشان محل نیایش و مناجات است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در عین حال تصریح کرد: مزار شهدا محل رجوع و استجابت دعا است و ما این را از سوی آنها حس کردهایم و همه ما با آنها خاطرات فراوانی داریم و عنایت خدا به آنها که به درجه رفیع شهادت نائل آمدهاند، بسیار است.
اسماعیلی با اشاره به برخی از ویژگیهای شهدای مدافع حرم ادامه داد: شهیدان مدافع حرم نسبت به دیگر شهدا ویژگی برتری دارند، به این دلیل که در دوران دفاع مقدس، فضای عمومی حاکم بر کشور بر اساس ارزشهای اول انقلاب بود، اما در دوره اخیر در ابتدای اعزام شهدای مدافع حرم بسیاری از آنها غریبانه به این ماموریت رفتند، ولی به تدریج با درایت و هوشمندی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی شرایط به گونهای مهیا شد که آنها از مهجوریت خارج شدند. شهید قاضیخانی هم یکی از شهدای مدافع حرم است که از شغل شریف کارگری و زحمت کشی به درجه رفیع شهادت رسید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: امروز به نگاه و دعای خیر شهدا محتاج هستیم و آرزومند شفاعت آنها هستیم، شهدا بندگان مقرب خداوند هستند و شهادت افتخاری است که به این درجه رسیدهاند.
در ابتدای این آیین همسر شهید مهدی قاضیخانی با اشاره به برخی از ویژگیهای این شهید مدافع حرم گفت، شهید مهدی قاضیخانی در شغل کارگری در کوره پز خانهای در قرچک ورامین مشغول کار بود و ایشان به واسطه نوع شغل خود به ماموریت دفاع از حرم نرفتند، بلکه عشق به شهادت منجر به رفتن ایشان شد.
وی با اشاره به مقام شهدا ادامه داد: تمام مقامها و پستها فراموش شدنی و تمام شدنی نیست، اما مقام شهادت آن قدر بالا است که هیچگاه فراموش نمیشود.
همسر شهید مهدی قاضیخانی ادامه داد: از ابتدای ازدواج ما بنای زندگیمان بر سادهزیستی بود و همچنان پس از شهادت این شهید بزرگوار این سادهزیستی در زندگی ما حاکم است و ما در منزلی که شهید در آنجا بود، همچنان حضور وی را حس میکنیم و این مایه آرامش زندگی ما به شمار میآید.
وی با اشاره به یکی از سفرهای خود به کربلا ادامه داد: در این سفر گاهی به سختیهای آن و دوری از خانواده فکر میکردم و با خود میگفتم که چطور شهدا میتوانند این همه سختی را تحمل کنند. آنجا فهمیدم که شهدا از زندگی دل میکنند و آنها برای شهادت انتخاب شدهاند
در این آیین، نهال قاضیخانی دختر شهید مدافع حرم دکلمهای در رثای جایگاه رفیع شهیدان به ویژه شهدای مدافع حرم قرائت کرد.
در پایان این آیین از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بسته ویژه اربعین ۱۴۴۳ هجری قمری رونمایی شد. همچنین از خانواده شهید مدافع حرم مهدی قاضی خانی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر